Επιστροφή στο Forum : Ερώτηση 6
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε στην εταιρία και τις υπηρεσίες μας. Στην προσπάθεια μας να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα μας, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο σε μορφή δημοψηφίσματος του forum
Παρακαλούμε σημειώστε το βαθμό ικανοποίησης σας σε κλίμακα 1-5 (5=Απόλυτα Ικανοποιημένη/ος, 1=Δυσαρεστημένη/ος).
Μεχρι και σημερα το μονο που μπορω να πω ειναι "ΑΨΟΓΟΙ" σε μενα τουλαχιστον!!!!!! :wink:
Για μενα αυτο ειναι το πιο δυνατό σας ''χαρτί''.
Μακάρι να συνεχίσετε έτσι.
''5'' και λιγο ειναι. :D
talentscout
29-08-06, 19:03
5araki +gw ennoeite!!!
Molis perasa tous xartes,ti na pw...oti kai na pw einai ligo!!!
APLA KATAPLIKTIKI DOULEIA! thanks gia ola! :wink:
βρε παιδιά γιατί σταματάμε στο ...5????
νάστε πάντα καλά...
θέλω να τονίσω πως δεν σταματάτε στο να πωληθεί κάποιο προιόν σας,αλλά το δυνατό χαρτί σας είναι η μετέπειτα αβάρετη υποστήριξη που παρέχεται σε όλους μας...
lagoudakis
29-08-06, 22:05
5+++++++ Oποτε θελησα κατι ηταν διπλα μου
to 5 theoro sas adikei.....sas eyxaristoume gia thn amesh kai grhgorh exyphrethsh eite meso tou site eite me thlefonikh epikoinonia :D :D
Σε αυτό σας αξίζει 10!!!
Μπράβο για το σεβασμό που δείχνετε στους πελάτες σας, είναι σπάνιος αυτός ο επαγγελματισμός.
Νομίζω ότι δουλεύουν μόνο για μας. Το 5 είναι λίγο, εάν και νέος στο forum. Εδώ εταιρείες που αγοράζω προϊόντα από τα sites τους και θέλω να τους δώσω χρήματα, μου απαντούν μετά από 3-10 ημέρες.
Μέχρι σήμερα, τα παιδιά της NGI αντιμετώπισαν την δουλειά τους με σοβαρότητα. Το στοίχημα είναι να παραμείνουν έτσι και να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο (ή και καλλίτερα?) :D
SavvasBlue
31-08-06, 19:39
Φιλικοι, αμεσοι, γνωστες, κοντα στον πελατη, με διαθεση για επιλυση προβληματων και κυριως απλετη και μερικες φορες αξια αποριας ανοχη σε κακεντρεχιες και "μηχανοραφιες".
Ισως ενα απο τα καλλιτερα customer care kai after sales support της ελληνικης αγορας.
Συγχαρητηρια
Συγχαρητηρια
απορίες πού είχα μού τις λύσατε καί μέ τό παραπάνω :wink: ++++++++ :lol:
Το μόνα που μπορώ να πω, είναι: το 5άρι, αν και δαγκωτό, σας αδικεί!
Η δική σας συμπεριφορά-παροχή υπηρεσιών είναι αξιοπρεπής προς τους πελάτες σας. Δυστυχώς, έχω μόνο το ακριβώς αντίθετο να πω για τους συνεργάτες σας Destinator και ΜLS, η οποίοι με την συχνά διόλου επαγγελματική τους στάση μειώνουν και τη δική σας προσφορά. Φιλική συμβουλή, αναζητήστε νέες συνεργασίες ή, ελλείψει αυτών, επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας στους τομείς των παραπάνω εταιριών. Νομίζω πως και αξιζει το ρίσκο και έχετε όλα τα εχέγγυα για επιτυχία.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
γρηγοροι κ αποτελεσματικοι :-D
speedtouch
24-05-07, 18:19
Βαθμολόγησα με 5.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.