Επιστροφή στο Forum : Ερώτηση 7
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε στην εταιρία και τις υπηρεσίες μας. Στην προσπάθεια μας να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα μας, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο σε μορφή δημοψηφίσματος του forum
Παρακαλούμε σημειώστε το βαθμό ικανοποίησης σας σε κλίμακα 1-5 (5=Απόλυτα Ικανοποιημένη/ος, 1=Δυσαρεστημένη/ος).
Μεχρι και σημερα χωρις προβλημα οποτε ανεπυφυλακτα!!!!! :wink:
Στην σημερινή κοινωνία που ζούμε όλα, ή σχεδόν τα περισσότερα, είναι ανταποδοτικά.
Κατά συνέπεια, η καλή δουλειά ανταμείβεται και αυτό, πιστεύω, θα το έχετε εισπράξει ως εταιρεία. Κατά την ταπεινή μου άποψη κάνετε μιά πολύ καλή δουλειά και ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.
Σας βαθμολόγησα με το νούμερο 4 (εννοώντας πάντα τον βαθμό που θα υποστήριζα αυτό το προιόν) διότι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.
μπράβο παιδιά,συνεχίστε έτσι...
πιστεύω πως οι πωλήσεις σας θα δείχνουν περίπου την επιτυχία σας...
Τα συστήνουμε με κάθε ευκαιρία. Είναι αδύνατο να εκτεθούμε.
Ήδη το έχω κάνει με πάνω από 10 γνωστούς και φυσικά θα συνεχίσω.
5..ta exw idi protinei se filous pou 8eloun ploigisi sto autokinito
Νομίζω οι ευχαριστημένοι πελάτες σας είναι η καλύτερη διαφήμισή σας.
Εγώ προσωπικά υπενθυμίζω πάντα στους χρήστες, ότι μία εταιρία σαν την NGI έχει και έξοδα και καλό θα ήταν να αγοράσουν μια νόμιμη έκδοση του destinator, αν θέλουν να έχουμε και στο μέλλον χάρτες. Νομίζω με επιτυχία...
κρινοντας σαν πελατης σας ..αριστα 4 για να συνεχισει η προσπαθεια για το 5 ως προς το προγραμμα και την χαρτογραφηση.
Ως προς την εξυπηρετηση πελατων 5.
συνεχιστε ετσι διοτι σημερα σαν πελατες "ξυπναμε" συνεχως και το ψαχνουμε και η ικανοποιηση του πελατη για ενα προιον ειναι η καλυτερη διαφημιση..
SavvasBlue
31-08-06, 19:42
Εχω συστησει τα προιοντα σας και θα συνεχισω να το κανω. Ειμαι ενας απολυτα ικανοποιημενος πελατης σας και οσο η NGi συνεχιζει να ειναι αυτη που ξερουμε, τοσο η διαφημηση θα διαρκει.
Ενας δυσαρεστημενος πελατης διωχνει 10 υποψηφιους αγοραστες ενας ευχαριστημενος φερνει 1 αγοραστη.
Σας συστηνω ανεπιφυλακτα σε καθε συζητηση σχετικα με συστηματα πλοηγησης.
δέν ξέρω κατά πόσο αλλα συστήματα πλοήγησης είναι τοσο ενημερωμένα αλλα για μένα τουλάχιστον που βλέπω ανταπόκριση στο όποιο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα πού έχω αντιμετωπεισει και κυρίως στίς διαδρομές πού έχω κάνει, δεν έχω χαθεί.ανεπιφυλαχτα το έχω συστήσει αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θά τό πάρουν. γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος :wink: έχετε κάνει καί βλέπω οτι ακομα κάνετε τέλεια δουλεία μέ τυχόν λάθη πού τά διορθώνετε. αμα δεν κάνεις τίποτα δεν κάνεις λάθη. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ :lol: :lol: :lol:
Κατά πόσο θα συστήνατε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας;
Μέχρι και διαφημιστικό μπλουζάκι της NGI θα φόραγα!
Η δική σας συμπεριφορά-παροχή υπηρεσιών είναι αξιοπρεπής προς τους πελάτες σας. Δυστυχώς, έχω μόνο το ακριβώς αντίθετο να πω για τους συνεργάτες σας Destinator και ΜLS, η οποίοι με την συχνά διόλου επαγγελματική τους στάση μειώνουν και τη δική σας προσφορά. Φιλική συμβουλή, αναζητήστε νέες συνεργασίες ή, ελλείψει αυτών, επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας στους τομείς των παραπάνω εταιριών. Νομίζω πως και αξιζει το ρίσκο και έχετε όλα τα εχέγγυα για επιτυχία.
sas eho sistisi idi se polous filous siggeneis
nomizo eiste i kaliteri stin elada mehri simera ke me ayta pu xerw
Το συστήνω σε όλους τους φίλους μου!! Κάποιοι μου λένε να το βάλουν σπασμένο και έχω καταφέρει να τους αλλάξω γνώμη :D :D :D
....ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ
ναι ναι είναι φοβερό forum... και εγώ είμαι φανατική! :-)
Να φανταστείς έφτιαξα κλουβί για να αναγκάσω τον ευατό μου να μη βγαίνω, κλείδωσα, έδωσα
τα κλειδιά στον administrator και πάλι δε μπορώ με τίποτα να τα καταφέρω να κάτσω εκεί μέσα...
θέλω να κάνω συνέχεια βόλτες ... στο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ φόρουμ :smt024
Έλα από εκεί άμα θες να σε κεράσω ένα καφέ! O:) Προσοχή όμως, είναι απέξω ένας σκύλος που
δείχνει άγριος και γαβγίζει συνέχεια, αλλά μη φοβηθείς, δε δαγκώνει! :^o
http://www.ngi.gr/forum/viewforum.php?f=37
.....ασε τον σκυλο ελευθερο και τα λουρια λυμενα.Με 500 δημοσιευσεις το δικαιουσαι
...άντρες... :?
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ πρέπει ακόμα να σας εξηγήσω ότι δεν έχει σημασία το μέγεθος... :shock:
των δημοσιεύσεων...
αλλά η ποιότητα των δημοσιεύσεων?
(που στη δική μου περίπτωση ανήκουν στην κατηγορία των περιττών... :oops: )
...ξεχνας την διαρκεια,τον χρονο που αφιερωνεις....
το καλυτερο :!: :!: :D :D :-D :-D
Όπως μου το πρότειναν και σ εμένα και έμεινα ευχαριστημένος έτσι και εγώ το προτείνω σε άλλους. Οι οποίοι φυσικά μένουν και αυτοί ευχαριστημένοι. Να προσθέσω επίσης ότι το forum είναι προσθέσει μεγάλη υπεραξία στην επένδυση!
speedtouch
24-05-07, 18:18
Βαθμολόγησα με 4.
taxistas57
29-05-07, 10:31
Μα ηδη το εχω κανει και συνεχιζω καθως το χρησιμοποιω στο ΤΑΞΙ και πολοι με ρωτουν.
Συνεχιστε την προσπαθεια.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.