Επιστροφή στο Forum : MIO 500
Darkshadow79
29-04-09, 00:30
Καλησπερα ειμαι νεο μελος , σημερα πηρα το Mio 500 μπορω να βαλω χαρτι destinator και πως και εαν μπορω να βαλω μεσα speed cameras να εντοπιζει τις speed cameras ευχαριστω .
Darkshadow79
02-05-09, 04:45
Ξερεις κανεις να με βοηθησει γιατι τα εχω παιξει με το Mio 500 πως ξεκλειδωνει για να τα βαλω αυτα , ευχαριστω .
Το 500 δεν έχει το miomap που είναι το ίδιο με το ginius??
Ίδιο δεν είναι, έχει στηθεί όμως πάνω στην ίδια βάση οπότε έχει πολλές ομοιότητες.
Darkshadow, τι γράφει ο χάρτης σου?
Darkshadow79
02-05-09, 18:00
Επεξεργαστής: Samsung 2450 στα 400Mhz.
Οθόνη: Αφής, 4.7'' Color display, με ανάλυση 480 x 272 pixel.
Προσανατολισμός οθόνης: Landscape.
Μνήμη: 64MB (RAM), 512MB Flash memory (ROM).
Προεγκατεστημένο λογισμικό: Microsoft Windows CE .Net 5.0.
Τροφοδοσία: Εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 720 mAh.
Υποδοχές Επέκτασης: SD card / MM card.
Φωνητικές οδηγίες: Αγγλικά (Μεγ. Βρετ.), Αγγλικά (Η.Π.Α.), Πολωνικά, Σλοβάκικα, Σλοβένικα, Κροατικά, Ελληνικά, Ρουμανικά, Βουλγαρικά, Τούρκικα, Ουγγρικά, Τσέχικα και Σέρβικα.
Αλλα χαρακτηριστικά: 1 x speaker, ενσωματωμένη κεραία, ενσωματωμένος δέκτης GPS με το SiRFStarIII chipset (20 channels) με InstantFixII, υποδοχή USB 2.0.
Προεγκατεστημένες εφαρμογές: MioMap 2008 (σύστημα πλοήγησης) με χάρτες Ελλάδας.
Περιεχόμενα συσκευασίας: Συσκευή Mio Moov 500, φορτιστής αυτοκινήτου, βεντούζα στήριξης, καλώδιο USB.
Διαστάσεις: 139 x 83.8 x 17.7mm (W x H x D).
Βάρος: 170gr.
Εγγύηση: 2 χρόνια
Αυτο εχω ευχαριστω που με βοηθατε .
Άλλο σε ρώτησα. Ο Χάρτης Ελλάδας, όταν μπεις μέσα από το πρόγραμμα, τι λέει? Γιατί υπάρχει περίπτωση να είναι το ίδιο καλός με αυτόν που έχει το destinator οπότε δε χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία ξεκλειδώματος. Αν πάντως επιμένεις, ξεκίνα να διαβάζεις από εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=14844
Darkshadow79
02-05-09, 21:05
Γραφει Mio map 2008 .
Πάλι δε μου απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα. Τέλος πάντων, το ξεκλείδωμα του mio moov 500 είναι λίγο "περίεργο". Αν θέλεις να δοκιμάσεις, αντιγράφω από άλλο site:
"Απλά αποσυμπιέζετε το αρχείο και το αντιγράφετε σε μία φορμαρισμένη sd ,ξεκινάτε το mio moov, περιμένετε να κλειδώσει δορυφόρους και βάζετε την sd ,περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και μετά από μια επανεκκίνηση έχετε μετατρέψει το pna σας, mio moov 500 σε pda με πολλές δυνατότητες ,τα προγράμματα πλοήγησης τα αντιγράφετε απλά στην sd και τρέχουν από συντομεύσεις που υπάρχουν στην επιφάνεια του miopocket,δοκιμασμένο με το IGO 8 ,και το Destinator 8 (δεν περιέχονται στο αρχείο) δούλεψαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στο mio moov 500 .
(Αν μετονομάσετε το φάκελο Cobia_500_64 σε Cobia_410_64 ή sd ξεκλειδώνει καi το mio moov 330)"
http://dl.getdropbox.com/u/872001/miopcketv2r364mmv500.rar
Αφαίρεσα όσα δεν ήμουν σίγουρος πως είναι freeware, αν μου ξέφυγε κάτι ειδοποιήστε με.
Darkshadow79
03-05-09, 14:41
Ευχαριστω αλλα απο gps δεν ξερω τιποτα .
Δεν πειράζει, απλά ακολούθησε τις οδηγίες. Δε γίνεται να το χαλάσεις το μηχανάκι σου με αυτόν τον τρόπο ξεκλειδώματος. Σιγά σιγά θα μάθεις.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.