PDA

Επιστροφή στο Forum : πρόβλημα ενεργοποίησης destinator PN!

tzotzos
27-08-06, 03:49
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε.
Εδώ και περίπου ένα χρόνο είμαι κάτοχος ενος ΜΙΟ 168 που το αγόρασα πακέτο με το dest3. Στη συνέχεια αγόρασα απο το e-shop της NGI το destPN update και μπορώ να πώ οτι είναι με διαφορά οι καλύτερες αγορές που έχω κάνει μέχρι σήμερα! Πρόσφατα αγόρασα το ΜΙΟ P350 και αφού έκανα μεταφορά άδειας στην νέα μου συσκευή απο το site destinator1.com προσπάθησα να ενεργοποιήσω τους χαρτες. Το πρόβλημα έιναι οτι αφού βάλω το Licence Key δεν υπάρχει το κουμπί next για να πάω στην επόμενη σελίδα και να βάλω το activation key ενώ τα κουμπιά Manual και SMS δεν αντιδρουν. Η εικόνα που έχω έιναι ίδια με την εικόνα του manual στην σελ.106 αλλα και σε αυτή την εικόνα παρόλο που στο βήμα 3 λέει να πατήσουμε το κουμπί next τέτοιο κουμπί δεν υπάρχει πουθενά. Έχει πολλές ώρες που προσπαθώ να βρώ μια λύση αλλα δέν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας!

scotty
27-08-06, 22:11
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε.
Εδώ και περίπου ένα χρόνο είμαι κάτοχος ενος ΜΙΟ 168 που το αγόρασα πακέτο με το dest3. Στη συνέχεια αγόρασα απο το e-shop της NGI το destPN update και μπορώ να πώ οτι είναι με διαφορά οι καλύτερες αγορές που έχω κάνει μέχρι σήμερα! Πρόσφατα αγόρασα το ΜΙΟ P350 και αφού έκανα μεταφορά άδειας στην νέα μου συσκευή απο το site destinator1.com προσπάθησα να ενεργοποιήσω τους χαρτες. Το πρόβλημα έιναι οτι αφού βάλω το Licence Key δεν υπάρχει το κουμπί next για να πάω στην επόμενη σελίδα και να βάλω το activation key ενώ τα κουμπιά Manual και SMS δεν αντιδρουν. Η εικόνα που έχω έιναι ίδια με την εικόνα του manual στην σελ.106 αλλα και σε αυτή την εικόνα παρόλο που στο βήμα 3 λέει να πατήσουμε το κουμπί next τέτοιο κουμπί δεν υπάρχει πουθενά. Έχει πολλές ώρες που προσπαθώ να βρώ μια λύση αλλα δέν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας!

Κανονικα πρεπει να βλεπεις και το ID της συσκευης σου και αφου βαλεις και το Licence key πρεπει να σου ενεργοποιηθει η ενδειξη "χειροκινητα" πατας και σε βγαζει στην ενδειξη για να βαλεις τον κωδικο ενεργοποιησης...πατας μετα επομενο , τελος , κλεισιμο και στην συνεχεια εναλαγη χαρτων...αν κατι δεν παει καλα ..βγαλε την καρτα κανε ενα soft reset και κανε την διαδικασια απο την αρχη..πρεπει να δουλεψει :wink:

tzotzos
28-08-06, 20:04
scotty σε ευχαριστώ για την προσπάθεια σου να βοηθήσεις.Έκανα soft reset και δεν λειτούργησε δυστηχώς! Βλέπω το device id αλλα δεν
"αντιδρά" το κουμπί Manual οταν βάζω το licence key.Πήρα την NGI τηλ.και μου είπαν οτι μάλλον δεν είχα δηλώση
το destpn στο dest community με αποτέλεσμα να κάνω μεταφορά άδειας για το dest3 που είχα αρχικά δηλωμένο. Πήγα λοιπόν ξανά στο community και
προσπάθησα να δηλώσω το destpn σαν νέο προιόν με βάση το Licence key που έλαβα απο την NGI όταν το αγόρασα.Το μήνυμα που πήρα όμως ήταν οτι το
συγκεκριμένο key χρησιμοποιήτε απο κάποιον άλλο!!!Πιθανό κάτι να κάνω λάθος αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο που θα
πάρω τηλ.την NGI μήπως μου δώσουν μια λύση.Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει παρακαλώ ας στέιλει ελεύθερα την ιδέα του.Ευχαριστώ και πάλι.