PDA

Επιστροφή στο Forum : κλειδί ενεργοποίησης

geosop
26-08-06, 13:56
Προσπαθω μα κανω upgrade to destinator 3 se PN Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το Pn sto pda μου...
Αφου βάλω τον κωδικό που μου στείλατε, βάζω το id συσκευής και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι αποδεκτό το id συσκευής ....

Το id συσκευης του qtek s-100 einai : 28760260af7e

Μπορείτε να μου δώσετε το κλειδί ενεργοποίησης ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά ...

zeppelin
28-08-06, 15:43
Θα ακολουθήσετε τις οδηγίες ενεργοποίησης όπως αυτές περιγράφονται στη σελίδα 106 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β του manual.

geosop
03-09-06, 19:25
Μη έγκυρο Αναγνωριστικό Συσκευής
Αναγνωριστικό Συσκευής
Επιλέξτε τον τύπο της συσκευής σας

αυτο ειναι το μυνημα που εμφανιζεται ...

zeppelin
04-09-06, 13:49
Πρέπει να βάλεις το ανγνωριστικό συσκευής που θα βρεις στο κάτω μέρος της σελίδας που εισάγεις το κλειδί άδειας χρήσης. Στη συνέχεια το βάζεις στο www.destinator1.com/community

geosop
04-09-06, 14:29
παω εδω www.destinator1.com/community
βαζω κωδικους .......
επιλεγω ενεργοποιηση ......

"Το Κλειδί Άδειας Χρήσης έχει χρησιμοποιηθεί "

αυτο το μηνυμα μου βγαζει οταν συμπληρωνω το νουμερο που μου εχετε δωσει με mail ....

zeppelin
04-09-06, 15:43
Μπορείς να στείλεις σε παρακαλώ το license key με e-mail στο ngi@ngi.gr για να δούμε τι συμβαίνει?

geosop
04-09-06, 20:39
exω γραψει ολο το ιστορικο .....

Merci ... :wink:

geosop
06-09-06, 13:00
εχουμε καποιο νεο για το θεμα ??? :D

zeppelin
06-09-06, 13:08
Το έχω δει το e-mail σου και το έχω προωθήσει εκεί που πρέπει, σήμερα θα απαντηθεί

jimmysgr
22-09-06, 19:08
Γεια σας και από εμένα μπήκα και εγώ στην μεγάλη οικογένεια του Destinator PN..Μόλις χθες αγόρασα το πακέτο με Mio P350 και το ενεργοποίησα μόλις σήμερα με την βοήθεια του ποιου άλλου φυσικά του Zeppelin.Υπήρχε ένα σοβαρό πρόβλημα αλλά μου το έλυσε και όλα καλά. Μόλις τώρα γράφτηκα στο Sait για να έχω και εγώ των καινούριο χάρτη και όλα τα καλούδια,το μόνο που περιμένω είναι να μου έρθει το mail με την ενεργοποίηση από την NGI για να τους κατεβάσω και εγώ γιατί έχει των 2005.
Την εγκατάσταση την έκανα στην MMC 1 gb .Όλα και το πληκτρολόγιο και το Dastinator και των χάρτη και δούλεψε μια χαρά τώρα δεν ξέρω άμα θα έχει πρόβλημα με την ταχύτητα γιατί βλέπω αρκετοί από εσάς βάζετε το πρόγραμμα στην κύρια μνήμη και τους χάρτες στην κάρτα. Σας ευχαριστώ όλους γιατί μετά από 5 μέρες ψαξίματος στο forum πήρα την απόφαση μου για το πακέτο που πείρα και έμαθα από της συμβουλές σας. Να συνεχίσετε έτσι ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας
:D :D