PDA

Επιστροφή στο Forum : Ενεργοποίηση λογαριασμου

dimitris300
25-08-06, 14:15
Καλησπέρα σας νεο μέλος εδώ.. αν και αγόρασα το mio 168 πριν από αρκετούς μήνες και, έκανα κανονικά την ενεργοποίηση χαρτών του ΡΝ,
προσπάθησα χθες να κάνω και ενεργοποίηση λογαριασμού για αναβάθμιση χαρτών, μου μου βγάζει μήνυμα ότι τα κειδιά δεν είναι έγκυρα ενώ τα έχω ελέγξει τρείς φορές και είναι σωστά!
μια βοήθεια παρακαλώ... :P

blueshark
25-08-06, 14:27
file dimitri gia prospathise edo.
http://www.ngi.gr/page.php?pageid=75&languageid=2

dimitris300
25-08-06, 14:55
Μπα, δοκίμασα στο σαιτ που μου είπες και τώρα μου βγάζει μήνυμα λάθος mail η συνθηματικό!!!
σε ευχαριστώ πάντως.
Από ότι είδα είχαν και άλλοι παρομοιο πρόβλημα θα περιμένω λίγες μέρες μπας και μπουν στην database τα κλειδιά μου και μετά βλέπουμε, θα περάσω ο ίδιος από την NGI.
Αλήθεια, ξέρει κανεις που είναι τα γραφεία;
τηλέφωνο δεν σηκώνει να πάρω, καθότι λίγο περήφανος στα αυτιά..
(τι λίγο, εντελώς κουφάλογο είμαι!)

grimak
25-08-06, 14:58
Μπα, δοκίμασα στο σαιτ που μου είπες και τώρα μου βγάζει μήνυμα λάθος mail η συνθηματικό!!!
σε ευχαριστώ πάντως.
Από ότι είδα είχαν και άλλοι παρομοιο πρόβλημα θα περιμένω λίγες μέρες μπας και μπουν στην database τα κλειδιά μου και μετά βλέπουμε, θα περάσω ο ίδιος από την NGI.
Αλήθεια, ξέρει κανεις που είναι τα γραφεία;
τηλέφωνο δεν σηκώνει να πάρω, καθότι λίγο περήφανος στα αυτιά..
(τι λίγο, εντελώς κουφάλογο είμαι!)
Διεύθυνση:NAMA GEOINFORMATICS (NGI)
Λουίζης Ριανκούρ 75
11524 Αθήνα
Tηλέφωνα +30 210 6998687, +30 210 6998688
Fax +30 210 6998412
E-mail ngi@ngi.gr

dimitris300
29-08-06, 11:02
Σε ευχαριστώ πολύ Μάκη, θα κάνω μια επίσκεψη εκεί και ελπιζω να μπορέσω επιτέλους να ενεργοποιήσω το λογαριασμό χαρτών.

Φιλικά,

Δήμήτρης :D

grimak
29-08-06, 11:07
Σε ευχαριστώ πολύ Μάκη, θα κάνω μια επίσκεψη εκεί και ελπιζω να μπορέσω επιτέλους να ενεργοποιήσω το λογαριασμό χαρτών.
Φιλικά,
Δήμήτρης :D
Να είσαι καλά Δημήτρη,
είμαι σίγουρος πως τα παιδιά της ngi θα σου λύσουν το πρόβλημα σου :wink: