PDA

Επιστροφή στο Forum : ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

depy33
24-08-06, 14:08
:lol:
Γεια σας! Είμαι νέα χρήστρια του PN το οποίο αγόρασα με ένα Mio 701 (ελληνικό) πριν ελάχιστες μέρες.
Κατ'αρχάς να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν σε αυτό το forum και ιδιαίτερα σε αυτό το θέμα !
Χθες ακολούθησα τις οδηγίες (έτσι τουλάχιστον νομίζω) για να εγκαταστήσω το τελευταίο speed cameras Κλπ.
Ενώ φαίνεται να έγινε εντάξει η εγκατάσταση, από εκείνη τη στιγμή έχω σταματήσει να έχω ηχητικά μηνύματα. Βλέπω κανονικά τα οπτικά (και για speed cameras κλπ), αλλά δεν έχω ηχητικά μηνύματα ούτε καν για την απλή πλοήγηση, που μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Καμιά ιδέα τι έχω κάνει λάθος :?:
Ξαναεγκατέστησα το Greek.cab από την Storage αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Καμιά άλλη ιδέα ? :roll:

akismal
24-08-06, 14:40
Πες μας την έκδοση του PN που έχεις γιατί απ ότι ξέρω οι προγενέστερες εκδόσεις απο την Destinator PN 5.1.172 δεν παίζουν τα ηχητικά των speedcameras

depy33
24-08-06, 15:08
Είναι η 5.1.172! :?
Το περίεργο είναι ότι από την ώρα που πέρασα τα speed cameras δεν παίζουν όχι μόνο τα ηχητικά μηνύματα για speed cameras κλπ, ούτε τα απλά ηχητικά μηνύματα πλοήγησης (πχ στρίψε δεξιά) που μέχρι τώρα έπαιζαν.
:?:
Ευχαριστώ πάντως.
:)

grimak
24-08-06, 16:06
Το περίεργο είναι ότι από την ώρα που πέρασα τα speed cameras δεν παίζουν όχι μόνο τα ηχητικά μηνύματα για speed cameras κλπ, ούτε τα απλά ηχητικά μηνύματα πλοήγησης (πχ στρίψε δεξιά) που μέχρι τώρα έπαιζαν.
Ευχαριστώ πάντως.
depy33 Καλως ήρθες στην παρέα μας.

Πολύ περίεργο το πρόβλημα σου, δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.
Δοκίμασε αν οι ήχοι του 701 παίζουν? Αν όχι, μήπως έχεις κλείσει τον ήχο γενικά.

depy33
24-08-06, 16:23
Ευχαριστώ πάντως.
depy33 Καλως ήρθες στην παρέα μας.

Πολύ περίεργο το πρόβλημα σου, δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.
Δοκίμασε αν οι ήχοι του 701 παίζουν? Αν όχι, μήπως έχεις κλείσει τον ήχο γενικά.

Καλως σας βρήκα! :D
"Δυστυχώς" ο ήχος είναι ανοιχτός (τα wav παίζουν κανονικά αν πατήσω πάνω τους).
Το μόνο που άλλαξε από χθές είναι ότι σήμερα που χρησιμοποίησα το destinator είχα απενεργοποιημένο το τηλέφωνο για πρώτη φορά (στο Mio 701). Το ενεργοποίησα και πάλι τίποτα. Αν και δεν νομίζω να συνδεόνται αυτά.
Ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια! :cry:

akismal
24-08-06, 16:32
Depy απ οτι βλεπω θα χρειαστει να το σβησεις το PN και να το εγκαταστησεις απ την αρχη και θα δουλεψει.

Sniper
24-08-06, 16:34
Δεν έπαιξε ούτε με τον φάκκελο που σου έδωσα?
(είμαι το thodragon απο το myphone.gr)

depy33
24-08-06, 16:39
Akismal,
Αυτό προσπαθούσα να αποφύγω, αλλά ... απ' ότι φαίνεται ...
Σχετικά με το PN κάτι διάβασα σε άλλο forum, ότι μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέχρι 3 φορές ή κάτι τέτοιο (δεν το κατάλαβα). Αυτό τι σημαίνει, ότι αν το σβήσω και το ξαναπεράσω θα έχω άλλη μία φορά τη δυνατότητα να το ξαναπεράσω, και αν μου ξανατύχει "στραβή" την πάτησα ? Ξέρεις κάτι ?

akismal
24-08-06, 16:46
Προχωρα σε επανεγκατασταση και μη φοβασαι τιποτα ,εδω ειμαστε εμεις και θα σε βοηθησουμε σε καθε περιπτωση.

grimak
24-08-06, 17:03
Akismal,
Αυτό προσπαθούσα να αποφύγω, αλλά ... απ' ότι φαίνεται ...
Σχετικά με το PN κάτι διάβασα σε άλλο forum, ότι μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέχρι 3 φορές ή κάτι τέτοιο (δεν το κατάλαβα). Αυτό τι σημαίνει, ότι αν το σβήσω και το ξαναπεράσω θα έχω άλλη μία φορά τη δυνατότητα να το ξαναπεράσω, και αν μου ξανατύχει "στραβή" την πάτησα ? Ξέρεις κάτι ?
Στο ίδιο ppc μπορείς να το εγκαταστησεις όσες φορές θέλεις, δεν έχεις περιορισμό. :wink:
Οι 3 φορές ισχύουν για διαφορετικά ppc.

depy33
24-08-06, 17:03
Δεν έπαιξε ούτε με τον φάκκελο που σου έδωσα?
(είμαι το thodragon απο το myphone.gr)
Δεν πέρασα στο mio ακόμη τα greek που μου έστειλες, γιατί φοβάμαι ότι αν βάλω τα EN για Voice θα πρέπει να περάσω αντίστοιχα και τα άλλα files (τα dat & bmp που αντιγράφουμε στο favourite τα οποία επίσης έχουν περαστεί με ελληνικούς χαρακτήρες αν και αυτά παίζουν) σε EN. Ή όχι ?
Εν τω μεταξύ τα wav με τους ελληνικούς χαρακτήρες που έχω παίζουν κανονικά όταν πατήσω πάνω τους μεμονωμένα. :!:

Κοιτώντας με τον file explorer τα αρχεία στο Destinator, το μόνο που έχει σημερινή ημερομηνία (σήμερα προέκυψε το πρόβλημα να μην ακούω ούτε τις απλές οδηγίες) είναι το favorites.ini που βρίσκεται στο favorites.

Λέτε να πειράχτηκε για κάποιο λόγο αυτό το αρχείο χωρίς να πρέπει?

Sniper/Thodragon θα προσπαθήσω να ξανακάνω την εγκατάσταση πλήρως με EN από το site της Ngi (πριν καταλήξω σε ξήλωμα) και θα σου πω.
Ευχαριστώ ! :) :cry:

depy33
24-08-06, 17:12
Προχωρα σε επανεγκατασταση και μη φοβασαι τιποτα ,εδω ειμαστε εμεις και θα σε βοηθησουμε σε καθε περιπτωση.

Στο ίδιο ppc μπορείς να το εγκαταστησεις όσες φορές θέλεις, δεν έχεις περιορισμό. :wink:
Οι 3 φορές ισχύουν για διαφορετικά ppc.

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!
:D

Sniper
24-08-06, 17:47
Καταρχάς, λογικά αν αλλάξεις τα αρχεία με αυτά που είναι αγγλικά, προφανώς θα χρειαστεί να αλλάξεις και α dat και τα bmp.
Κατα δεύτερον, όπως γράφτηκε και πιο πάνω, για την ίδια συσκευή μπορείς να κάνεις όσες φορές την εγκατάσταση του destinator. Για να μην χρειαστεί όμως να μπείς στην διαδικασία πάλι να ενεργοποιείς τον χάρτη (με τους ίδιους κωδικούς που το είχες κάνει την πρώτη πρώτη φορά) πήγαινε στο my documents του mio σου και κάνε copy τον φάκελλο HSTC κάπου στην κάρτα σου ή στο pc σου. Αυτό περιέχει μέσα το αρχείο με τους κωδικούς ενεργοποίησης του destinator για τη συσκευή σου και μόνο. Αυτό πάει και διαβάζει το dest και βλέπει ότι έχεις κάνει register τους χάρτες, αλλιώς σου ζητάει να τους ξανακάνεις.
Αφού βγάλεις το dest και το ξαναβάλεις, ΠΡΙΝ το τρέξεις, πήγαινε πάλι στο My documents του mio και δες αν υπάρχει ο φάκελλος αυτός ή έχει εξαφανιστεί. Αν λείπει, καντον ένα απλό copy-paste και θα είσαι εντάξει απο θέμα ενεργοποιήσεων.
Thats all :wink:

depy33
24-08-06, 17:56
Many thanks once more Sniper!

depy33
24-08-06, 21:21
Τελικά μετά την επανεγκατάσταση, όλα λειτουργούν Ok! :roll:

Δεν κατάλαβα τι έγινε, πάντως φαίνεται ότι αν ήμουν πιο τολμηρή εξαρχής (... ράβε, ξήλωνε δηλαδή) δεν θα σας είχα ταλαιπωρήσει.
Πάντως ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και την ... ηθική υποστήριξη.

:lol:

grimak
24-08-06, 21:48
Λειτουργούν και τα speedcams?
Δεν κατάλαβα τι έγινε, πάντως φαίνεται ότι αν ήμουν πιο τολμηρή εξαρχής (... ράβε, ξήλωνε δηλαδή) δεν θα σας είχα ταλαιπωρήσει.
Πάντως ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και την ... ηθική υποστήριξη. :lol:
Αν και χρονοβόρα είναι σίγουρα η καλύτερη λύση στις περισσότερες περιπτώσεις :wink:

depy33
25-08-06, 14:47

Ναι ! Όλα τέλεια! Περίεργο ε ?

Πάντως τουλάχιστον ευχάριστη έκπληξη !

Σίγουρα θα τα ξαναπούμε γιατί τώρα ψάχνομαι με το PN και η βοήθειά σας σίγουρα θα μου χρειαστεί.
Thanks για όλα και βασίζομαι σ'εσάς!

grimak
25-08-06, 15:09
Ναι ! Όλα τέλεια! Περίεργο ε ?
Πάντως τουλάχιστον ευχάριστη έκπληξη !
Σίγουρα θα τα ξαναπούμε γιατί τώρα ψάχνομαι με το PN και η βοήθειά σας σίγουρα θα μου χρειαστεί.
Thanks για όλα και βασίζομαι σ'εσάς!
Τώρα βασίζεσαι εσύ σ εμάς σε λίγο καιρό πιθανότατα θα δίνεις εσύ βοήθεια σε κάποιους άλλους, μία διαδρομή που κάναμε οι περισσότεροι.
Γι αυτό υπάρχουν τα Forum :wink:

Να είσαι καλά!