PDA

Επιστροφή στο Forum : trendy forum?

kbantikos
24-08-06, 13:06
Αυτο που θα ηθελα να προτεινω ειναι αμα ειναι δυνατον να γινει καποια γενναια αλλαγη στο interface, στην χρηστικοτητα του forum και στις δυνατοτητες που εχουν οι χρηστες στην διαθεση τους.
Αναγνωριζω την σπουδαια δουλεια η οποια γινεται απλως θα μπορουσε το forum να ανανεωθει λιγο. Να αλλαξει ο χρωματισμος να μπουν περισσοτερα options να μπει κανα avatar κανα multiquote καλυτερο search και αλλα πολλα τα οποια θα αυξησουν και την χρηστικοτητα του forum αλλα θα δωσουν και εναν αλλον αερα.
Γνωριζω οτι μονο και μονο η υπαρξη αυτου του forum σας τιμαει και με το παραπανω μιας και δεν εισασταν υποχρεωμενοι να το δημιουργησετε απλως πιστευω οτι λιγο χρωμα περισσοτερο ή καποιες αλλαγες στην χρηστικοτητα θα του προσθετανε και καινουργιους χρηστες αλλα και μια ζωντανια η οποια εχω την εντυπωση οτι του λειπει.
Με εκτιμηση
Κβαντικός :mrgreen:

vasiliadis1
24-08-06, 14:14
Επιπλέον στα παραπάνω που αναφέρεις εχω να πώ μήπως θα ήταν χρηστικό να γινόταν και ενα μικροσυμαζεματάκι στα post , δηλαδή να άλλαζαν κάποιοι τίτλοι και να γινοντουσαν πιο κατατοπιστικοί, να μεταφέρονταν κάποια ποστ στα άνάλογα θέματα κ.α. Το λέω αυτό διοτι και εγώ που θέλω να λέω πως παρακολουθώ αρκετό καίρό το forum , πολλές φορές άνακαλύπτω τυχαία χρηστικές πληροφορίες οι οποίες δέν μπορεί να τις ανακαλύψει κάποιος παρα μόνο ψάχνωντας στα τυφλά.
Περιμένω αποψεις...
:wink:

pppetros
24-08-06, 17:43
Ε Π Ι Κ Ρ Ο Τ Ω !!!!!!!!!

Μαζί και εγώώώώώώώ!!!!
και ... κ. Κβαντικέ........ τι σας φταίει ο κακομοίρης ο χρήστης και τον κλωτσοβαράτε?????? :cry: :cry: :cry: :cry:

kbantikos
26-08-06, 15:05
Βασικως δεν ξερω τι να σου απαντησω :roll:
Παντως ειναι πανεξυπνο μιας και αφου δεν του δινεται η δυνατοτητα να τον κλωτσησει τον βαραει με την ταμπελα :lol: :lol: :lol: Ειναι τα παραθυρακια του νομου :wink: :lol:
Ειναι κατι σαν τον Πανουση που τον ρωταγε ο δημοσιογραφος για τον Νταλαρα και επειδη καθε φορα που λεει το ονομα του Γεωργ. Νταλ. δημοσιως πληρωνει κατι τις, απανταει ο Πανουσης :
Κοιταξτε να δειτε ο φιλος μου ο George
:lol: :lol:

vasiliadis1
31-08-06, 13:14
κβαντικέ, δέν βλέπω και μεγάλη ανταποκριση στο θέμα που θίξαμε!
Αλλα μάλλον άυτές τις μέρες μεγάλη ζήτηση έχουν θέματα που έχουν να κάνουν με τους νέους χάρτες,φυσικό!

Dark_Rex
31-08-06, 14:12
Αυτο που θα ηθελα να προτεινω ειναι αμα ειναι δυνατον να γινει καποια γενναια αλλαγη στο interface, στην χρηστικοτητα του forum και στις δυνατοτητες που εχουν οι χρηστες στην διαθεση τους.
Αναγνωριζω την σπουδαια δουλεια η οποια γινεται απλως θα μπορουσε το forum να ανανεωθει λιγο. Να αλλαξει ο χρωματισμος να μπουν περισσοτερα options να μπει κανα avatar κανα multiquote καλυτερο search και αλλα πολλα τα οποια θα αυξησουν και την χρηστικοτητα του forum αλλα θα δωσουν και εναν αλλον αερα.
Γνωριζω οτι μονο και μονο η υπαρξη αυτου του forum σας τιμαει και με το παραπανω μιας και δεν εισασταν υποχρεωμενοι να το δημιουργησετε απλως πιστευω οτι λιγο χρωμα περισσοτερο ή καποιες αλλαγες στην χρηστικοτητα θα του προσθετανε και καινουργιους χρηστες αλλα και μια ζωντανια η οποια εχω την εντυπωση οτι του λειπει.
Με εκτιμηση
Κβαντικός :mrgreen:

Συμφωνω με τα παραπανω. 8)
Μια καλη λυση που υποστηριζει ολα τα παραπανω,ειναι το vbulletin το οποιο ομως απαιτει licence,αλλα ειναι πληρως παραμετροποιησιμο και σαφως πιο επαγγελματικο εργαλειο.
Επισης θα εβρισκα λογικο κατα την εγγραφη μου σε αυτο το φορουμ να καταχωρω στη βαση και την αδεια χρησης του λογισμικου που κατεχω (D3,PN....) και ετσι να φαινεται στο προφιλ μου αν ειμαι νομιμος κατοχος η ''επισκεπτης''.
Φανταζομαι βεβαια οτι θα το εχουν σκεφτει αυτο στην NGI και καποιος λογος θα υπαρχει που δεν γινεται αυτο. :D
Να φωναζουμε οσοι πληρωσαμε το καταλαβαινω.
Να φωναζουν κι οι τζαμπατζηδες.... :?

cgavar
31-08-06, 14:47
Δεν τίθεται θέμα αλλαγής σε vBulletin, δεν είναι τέτοιες οι απαιτήσεις του forum προς το παρόν. Επίσης δεν έχει και νόημα η καταχώρηση κλειδιών, δεν έχουμε καμία διάθεση να ελέγχουμε τους χρήστες. Καθένας έχει δικαίωμα να διαβάσει και να γράψει :).

Απο εκεί και πέρα είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις σας, τις οποίες όμως αξιολογούμε και προγραμματίζουμε. Η έμφαση είναι στην ευχρηστία και τη λειτουργικότητα γιαυτό και δεν έχουμε π.χ. avatars. Είναι αλήθεια ότι μια χρωματική ανακαίνιση χρειάζεται και θα γίνει άμεσα. Αν έχετε υπόψη σας και άλλα ωραία features, προτείνετε ελεύθερα!

kbantikos
31-08-06, 23:20
καλο feature για μενα θα ηταν το εξης. Πολλοι χρηστες νοιωθουν την αναγκη να ευχαριστησουν καποιον αλλον χρηστη ειτε για την βοηθεια που τους προσφερε ειτε γιατι το post του ηταν φοβερο
π.χ braker και ebay ή speed cams mino και grimak.
Aπο το να γεμιζει το forum με ουαου, φιλε σε ευχαριστω εισαι ο πρωτος και τα σχετικα θα μπορουσε να μπει κατι τετοιο
http://www.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=328226
μιλαω για το κουμπι thanks το οποιο θα σωζει απο πολλες καταστασεις κατα την γνωμη μου :roll:

vasiliadis1
31-08-06, 23:24
θέλουμε και καινούργια emoticons :wink:

MAKIS32
31-08-06, 23:44
καλο feature για μενα θα ηταν το εξης. Πολλοι χρηστες νοιωθουν την αναγκη να ευχαριστησουν καποιον αλλον χρηστη ειτε για την βοηθεια που τους προσφερε ειτε γιατι το post του ηταν φοβερο
π.χ braker και ebay ή speed cams mino και grimak.
Aπο το να γεμιζει το forum με ουαου, φιλε σε ευχαριστω εισαι ο πρωτος και τα σχετικα θα μπορουσε να μπει κατι τετοιο
http://www.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=328226
μιλαω για το κουμπι thanks το οποιο θα σωζει απο πολλες καταστασεις κατα την γνωμη μου :roll:

+1.

8) 8) 8)

Dark_Rex
01-09-06, 09:38
Δεν τίθεται θέμα αλλαγής σε vBulletin, δεν είναι τέτοιες οι απαιτήσεις του forum προς το παρόν. Επίσης δεν έχει και νόημα η καταχώρηση κλειδιών, δεν έχουμε καμία διάθεση να ελέγχουμε τους χρήστες. Καθένας έχει δικαίωμα να διαβάσει και να γράψει :).

Εσεις ξερετε καλυτερα! :P

μιλαω για το κουμπι thanks το οποιο θα σωζει απο πολλες καταστασεις κατα την γνωμη μου

To συγκεκριμενο feature δουλευει μονο με vBulletin. :)

kbantikos
01-09-06, 10:26
To συγκεκριμενο feature δουλευει μονο με vBulletin. :)
φτου :lol:

MinOtaVrS
01-09-06, 20:12
+1 kai apo emena...