Επιστροφή στο Forum : Εγκατασταση igo-miomap και tomtom se4800
Ακουω γνωμες!!!!!!!!!!!!!!!!!crymore
Τι θα ήθελες να ακούσεις?blink1
Εχω το igo kai miomap(τα αρχεια εγκατστασης),
Τα τοποθετω στους αντιστοιχους φακελλους στην sd,
κανω reset και οταν πατω το πχ ιgo το συστημα ψαχνει διαδρομη φακελλου!crymore
-Σβύσε το sys.text ...σε ορισμένες εκδόσεις πιάνει (κάνε ένα backup στο pc σου το αρχικό αρχείο)
-Εάν έχεις περάσει το VistaMenu διόρθωσε τον φάκελο IGO8 στην SDMMC σε IGO 8 (να υπάρχει κενό), βάλε τα αρχεία του IGO στον φάκελο (χύμα και όχι μέσα σε άλλο φάκελο)
και διόρθωσε το sys.text (το ανοίγεις στο pc σου με το notepad) :
Αυτό που γράφει:
app="%SDCARD%/iGO8"
σε
app="%SDCARD%/iGO 8"
Για το MioMap (αν έχεις βάλει την V.2 του VistaMenu) κάνε τα εξείς:
Μέσα στον φάκελο MioMap στην SDMMC κάνε ένα φάκελο MIOMAP3.3 και βάλε μέσα τα αρχεία και φακέλους του προγράμματος ...H σωστή διαδρομή είναι δηλαδή:
\SDMMC\miomap\MIOMAP3.3\miomap.exe
Τότε να τα βάλεις έτσι :\SDMMC\miomap\Miomap\miomap.exe
Τότε να τα βάλεις έτσι :\SDMMC\miomap\Miomap\miomap.exe
Συμφορουμίτη “Peterant” εγώ έβαλα το Vista menu V2 διόρθωσα το όνομα του φακέλου του Miomap σε Miomap3.3 (έτσι ώστε να αντιστοιχεί σε αυτό (\SDMMC\miomap\MIOMAP3.3\miomap.exe) αλλά το πρόβλημα είναι ότι ενώ μου ανοίγει κανονικά δεν βρίσκει σήμα από τους δορυφόρους. Τι πρέπει να κάνω για να λειτουργήσει;
ΥΓ1:Έχω το MLS 4800<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
ΥΓ2: Το Miomap το πήρα από γνήσια συσκευή που είχα και έσπασε.<o:p></o:p>
ΥΓ3: Συγχαρητήρια για την βοήθεια που δίνεις σε όλους εμάς και για το φοβερό menu που έφτιαξες!!!
Να ανοίξεις το miomap.ini (στο pc σου με το notepad) και να βάλεις τις τιμές Com και Baudrate που κλειδώνει το Destinator.....(θα τις βρεις στις ρυθμίσεις GPS του Destinator)
Που θα το βρώ αυτό το αρχείο (miomap.ini); Δεν το βρίσκω πουθενά.
Βρηκα ένα sys.txt που είχε επιλογή για baud έβαλα την τιμή του destinator αλλά τίποτα, το πρόβλημα παραμένει. Πατώντας στο εικονίδιο του δορυφόρου από τον χάρτη του mio ανοίγει τα δεδομένα του gps όπου δεν βλέπει κανένα δορυφόρο, έχει ένα λαμπάκι που αναβοσβήνει κάτω αριστερά (κίτρινο χρώμα) και πάνω αριστερά έχει ένα εικονίδιο με ένα δορυφόρο όπου είναι διεγραμένο με ένα Χ. Επίσης παρατήρησα ότι μου άλλαξε την γλώσσα που εμφανίζονται οι οδοί στο dest7 σε Αγγλικά παρότι οι ρυθμίσεις γλώσσας ήταν και είναι όλες στα ελληνικά.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
-To Miomap.ini βρίσκεται μέσα στον φάκελο Miomap και αφορά στο πρόγραμμα πλοήγησης MioMap2008
-Tο Sys.txt βρίσκεται μέσα στον φάκελο IGO8 και αφορά στο πρόγραμμα πλοήγησης IGO
Δεν υπάρχει miomap.ini. Στο φάκελο MIOMAP έχω τα ακόλουθα αρχεία και φακέλους:
- Φάκελοι : LANG, MAPS, MIOTC, POI, SCHEME, VOICE.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
- Αρχεία: AAASHELL.DLL, GPSTMC.DLL, GX.DLL, LICENCE, Igo (αρχείο βάσης δεδομένων), miomap.exe.id, MIOMAP.EXE, DATA.ZIP, device.nng (κρυφό), 2 αρχεία γραμματοσειρών και το SYS<o:p></o:p>
Τι να σου πω....Το αρχείο αυτό είναι απαραίτητο για την σωστή λειτουργία του προγράμματος....Τσέκαρε την έκδοση που έχεις...εάν είναι σωστή και δεν λείπουν τίποτε αρχεία......
και εγω το ιδιο προβλημα εχω...μηπως βρηκες τιποτα?
Stefanos_M
22-04-10, 20:27
Παιδια εχω εγω το MIO .. οταν κλικάρω απο το Ultimate Vista Menu να μου το τρέξει μου εμφανίζει μύνημα οτι δεν βρίσκει την διαδρομή ... μπαινω στο ΜιοMap.Ini και καθορίζω την διαδρομή αλλα τιποτα και παλι ...
Οταν ομως απο το Vista Ultimate Menu ενεργοποιήσω την γραμμή εργασιων και κλικαρω .. Start -> Programs ->Windows Explorer ->SDMMC->Miomap->MioMap.exe .ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Τι να κανω ;
Εχω 4800Α και VLM
Μεχρι στιγμης εχω πανω ginius drive , miomove ,igo8,igo amigo ,kai to des7.
Στα περισσοτερα απο αυτα το μονο που εκανα ηταν να αλλαξω τις τιμες στα
.ini αρχεια τους των com=1 kai baud=115200 και τις διαδρομες των χαρτων
Για παραδειγμα στο mio move μεσα στο ΜιοΜαp.ini ειχε MapDir=\Storage Card\MioMap
MapCPFBase=\Storage Card\MioMap τα οποια εγιναν MapDir=\SDMMC\DestinatorApps\MioMap και MapCPFBase=\SDMMC\DestinatorApps\MioMap
Δεν καταφερα να δουλεψει το navigon kai tom tom(δεν βρηκα χαρτη)
Το Vista ultimate menu dεν μου δουλευει, γιατι δεν μου επιτρεπει μεταφορες απο και προς την resident cart
Yπαρχει καποιος που το εβαλε σε 4800Α?
εχω το μενου vistaLite εχω βαλει το προγραμμα μεσα στο φακελο igo 8 και εκανα τις διορθωσεις παταω μετα το αστερακι και IGO8 δινω την διαδρομη αλλα program application database cannot be found , τι πρεπει να κανω? respect1
sold... τους χαρτες του igo που τους βαζω?
επησεις ενω ξεκιναει το προγραμα igo κολλάει στο loading εδω και κανενα 5-6 λεπτα wtf..
Το μήνυμα στο βγάζει γιατί μάλλον δεν έχεις βάλει σωστά τα αρχεία και φακέλους του igo στην κάρτα σου.
-Όλα αυτά πρέπει να είναι στην κάρτα μέσα σε έναν φάκελο που θα ονομάζεται igo8
-Oι χάρτες τοποθετούνται μέσα στον φάκελο igo8/content/maps
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.