Επιστροφή στο Forum : Ο Ginius Driver είναι εδώ
http://img11.imageshack.us/img11/5921/67104408.jpg (http://img11.imageshack.us/my.php?image=67104408.jpg)
Το νέο site υποστήριξης του Ginius Driver από τη Geointelligence είναι στον αέρα.
Μια καλή προσπάθεια για τις πρώτες πληροφορίες, επαφή και γνωριμία με το νέο προϊόν. Σύμφωνα με πληροφορίες η ιστοσελίδα θα ολοκληρωθεί παίρνοντας την τελική της μορφή με demo, αναφορά λαθών, ανανεώσεις χαρτών και προγράμματος, για όλα τα πακέτα της αγοράς, αργότερα μέσα στο μήνα.
Θα βρείτε χαρακτηριστικά, υποστηριζόμενες συσκευές, σημεία πώλησης, FAQ, πληροφορίες επικοινωνίας, press kit και άλλα ενδιαφέροντα.
Μπορείτε να το δείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.giniusdriver.gr (http://www.giniusdriver.gr/)
http://img11.imageshack.us/img11/8977/65970341.jpg (http://img11.imageshack.us/my.php?image=65970341.jpg)
Αυτα ειναι πολυ καλα νεα!the best1
Πολύ καλή δουλειά και μέσα στα χρονοδιαγράμματα που είχαν τεθεί. Άξιζε τον δικό του χώρο το ginius και φαντάζομαι πως το site θα εμπλουτιστεί αρκετά ακόμη μέχρι την τελική του μορφή..
Αμα και το αυτοκολλητο κολλαγε και απο τη μεσα πλευρα του τζαμιου θα ηταν ακομα καλυτερα!!!lol2
καλορίζυκο και απο μένα για το νέο site
username & password πώς παίρνουμε?
Thank you
weatherman
17-04-09, 19:26
Χμ, ενδιαφέρον φαίνεται... Παίζει και στο MLS 4800BT;
Αντικαθιστά και το Destinator ή μόνο τους χάρτες;
Καλό θα ήταν να διευκρινιστεί τουλάχιστον σε ποιά από τα
δημοφιλή μηχανάκια δουλεύει!
Η έκπτωση στην αγορά του ποιούς αφορά;
Καλό το site, αλλά δεν απαντά σε πολλά ερωτήματα...
Μακάρι να υλοποιεί όσα υπόσχεται, για να γλυτώσω από τους
τελευταίους χάρτες που έχουν γονατίσει το 4800ΒΤ μου.......
Εχω επιστρέψει στους χάρτες Q1 2008!
Περιμένω εντυπώσεις!
Καλή Ανάσταση!
Με λίγα λόγια, αρχίζει η πτώση του Destinator και η άνθηση του Ginius Driver.
Ειδικά από τη στιγμή που οι χάρτες της TeleAtlas συνεργάζονται με αυτούς της GI.
Χμ, ενδιαφέρον φαίνεται... Παίζει και στο MLS 4800BT;
Αντικαθιστά και το Destinator ή μόνο τους χάρτες;
Καλό θα ήταν να διευκρινιστεί τουλάχιστον σε ποιά από τα
δημοφιλή μηχανάκια δουλεύει!
Η έκπτωση στην αγορά του ποιούς αφορά;
Καλό το site, αλλά δεν απαντά σε πολλά ερωτήματα...
Μακάρι να υλοποιεί όσα υπόσχεται, για να γλυτώσω από τους
τελευταίους χάρτες που έχουν γονατίσει το 4800ΒΤ μου.......
Εχω επιστρέψει στους χάρτες Q1 2008!
Περιμένω εντυπώσεις!
Καλή Ανάσταση!
Το πρόγραμμα πάει πακέτο με τους χάρτες.Η έκπτωση ισχύει και για τους κατόχους με pna/pda συσκευές mls destinator.To πρόγραμμα δουλεύει σε όλα τα pna που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή με destinator και όχι μόνο.
Ενδιαφέρον! Εν αναμονή των ανανεωμένων χαρτών από GI, τότε. Pray1
weatherman
18-04-09, 17:09
Το πρόγραμμα πάει πακέτο με τους χάρτες.Η έκπτωση ισχύει και για τους κατόχους με pna/pda συσκευές mls destinator.To πρόγραμμα δουλεύει σε όλα τα pna που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή με destinator και όχι μόνο.
Ευχαριστώ! Ελπίζω να είναι σύντομα διαθέσιμο σαν ανεξάρτητο πακέτο!
Προς το παρόν το βρίσκω μόνο πακέτο με τα μηχανάκια του Πλαισίου.....
Ευχαριστώ! Ελπίζω να είναι σύντομα διαθέσιμο σαν ανεξάρτητο πακέτο!
Προς το παρόν το βρίσκω μόνο πακέτο με τα μηχανάκια του Πλαισίου.....
Ειναι διαθεσιμο ηδη, παρε ενα τηλεφωνο στην Gi.
καλορίζυκο και απο μένα για το νέο site
username & password πώς παίρνουμε?
Thank you
πως παιρνουμε?
Ρωταω κι εγω...
Δείτε εδώ http://www.navimania.gr/showpost.php?p=178668&postcount=709
Μπορείτε να το πάρετε είτε πηγαίνοντας στα γραφεία της GI είτε τηλεφωνόντας για να το στείλουν με αντικαταβολή:
Λ.Κηφισίας 97
4ος οροφος
Tηλ: +30 210 6998687 , +30 210 6998688
Επικοινωνία και πληροφορίες www.ngi.gr (http://www.ngi.gr) και στο http://www.giniusdriver.gr/
Δεν πωλείται σαν download να το εγκαταστήσουμε εμείς σε δικιά μας κάρτα? Πρέπει οπωσδήποτε να το αγοράσουμε με την κάρτα του?
SharpSharp
22-04-09, 15:21
Το πρόγραμμα είναι κλειδωμένο πάνω στην κάρτα μνήμης. Το download λοιπόν δεν είναι δυνατόν.
Αυτό δυστυχώς είναι σοβαρός λόγος μη αγοράς του. Ελπίζω κάποια στιγμή να διατεθεί σαν πακέτο που θα μπορούμε να το εγκαταστήσουμε εμείς. Δεν γίνεται να πετάξουμε τις κάρτες μνήμης που ήδη έχουμε.
Μπορείς βέβαια να αντιγράψεις ότι έχεις στην παλιά σου κάρτα σε αυτήν με το ginius. Η κάρτα με τους χάρτες Ελλάδας είναι 2GB και το πρόγραμμα κάπου στα 60ΜΒ, υπάρχει λοιπόν πολύς χώρος για να βάλεις ότι θέλεις. Πρόβλημα υπάρχει μόνο αν δε σου φτάνει αυτός ο χώρος.
Μπορείς βέβαια να αντιγράψεις ότι έχεις στην παλιά σου κάρτα σε αυτήν με το ginius. Η κάρτα με τους χάρτες Ελλάδας είναι 2GB και το πρόγραμμα κάπου στα 60ΜΒ, υπάρχει λοιπόν πολύς χώρος για να βάλεις ότι θέλεις. Πρόβλημα υπάρχει μόνο αν δε σου φτάνει αυτός ο χώρος.
Αυτή την στιγμή έχω κάρτα 8gb class 6 με destinator εγκατεστημένο + προγράμματα,φωτογραφίες,mp3, ταινίες...κλπ. Πιθανότατα αν δίνουν κάρτα αντίστοιχη με αυτή που έχω να το σκεφτώ. (Με ενδιαφέρει η έκδοση με χάρτες Ελλάδας και Ευρώπης), αλλά το destinator δεν το πετάμε ακόμα.
Το δινουν και με καρτα 4 gb!
Το δινουν και με καρτα 4 gb!
Aπο όσο γνωρίζω απο άλλα προγράμματα, το κλείδωμα στην κάρτα γίνεται με κάποιο σύστημα κωδικοποίησης, που όμως μπορεί να γίνει στην εταιρεία σε λίγα λεπτά, γύρω στην μισή ώρα. Γιατί λοιπόν να μην μπορούν, όσοι (έστω λίγοι) ενδιαφέρονται να το έχουν σε μεγαλύτερη κάρτα, να φέρνουν την δικιά τους στη εταιρεία, να φορτώνετε και να κλειδώνεται την κάρτα και τέλος στην γκρίνια; Ετσι και αλλοιώς αυτού του είδους το κλείδωμα δεν επιτρέπει αντιγραφή, ή δημιουργεί ένα μη λειτουργικό αρχείο που συνεχώς ζητάει κρυμένο κωδικό. Το να μη γίνεται download καταλαβαίνω γιατί, αλλά σε μεγαλύτερη κάρτα γιατί όχι; οι περισσότεροι έχουν μηχανάκια ικάνα να βλέπουν ταινίες και φωτό και γι΄αυτό ζητάνε μεγαλύτερη χωρητικότητα.
SharpSharp
22-04-09, 23:59
Κάποιος λοιπόν πρέπει να απασχολεί έναν υπολογιστή μόνο γι αυτή τη δουλειά, να έχει το νού του στη διαδικασία όλη μέρα, για να φτιάξει 15 κάρτες (αν όλα πάνε καλά και αν είναι μόνο μισή ώρα). Βέβαια δεν είναι δυνατόν όλοι οι πελάτες να είναι σε αναμονή, οπότε κάποιος πρέπει να φροντίσει και την παραλαβή - αποστολή...
Ίσως ιδανικότερη λύση θα ήταν να γίνει πρόβλεψη και για κάρτες 8, 16, 32GB, αλλά πάλι κάποιοι θα λένε πως έχουν ήδη πληρώσει τις δικές τους. Φαύλος κύκλος. grin1
Αυτό που θα μπορούσε να γίνει θα ήταν να αφήσει κάποιος τη κάρτα του και να τη παραλάβει μετά από π.χ. 2 εβδομάδες. Έτσι θα μπορούσαμε να εντάξουμε τη κάρτα σε μια προγραμματισμένη παραγγελία. Μόνη της με τίποτα γιατί θα βγουν ειδικά licenses files για μία κάρτα και μετά θα γίνει χαοτική η διαδικασία αναβάθμισης χαρτών. Είναι πολύ πιο απλό να κυκλοφορούν ομάδες καρτών που μοιράζονται τα ίδια license files κι άλλο κάθε κάρτα να έχει το δικό της. Τέλος θα έπρεπε η mireo να κάνει αυτή τη διαδικασία για κάθε κάρτα ξεχωριστά. Με αυτή τη λογική ο χρόνος που θα απαιτούνταν για όλα αυτά θα αύξανε τη τιμή του προϊόντος στο 10πλάσιο!!!
Δε γνωρίζω ποια είναι η διαδικασία κλειδώματος, οπότε αυτό που θα πω μπορεί να μην είναι εφικτό. Όμως δε θα μπορούσε να γίνεται ίσως μέσω κάποιου αρχείου εγκατάστασης που να είναι διαθέσιμο μετά την αγορά μέσω email ας πούμε και να κάνει την εγκατάσταση ο χρήστης στην κάρτα του?
ο μόνος τρόπος είναι να έχουμε τη κάρτα εδώ, δυστυχώς δε γίνεται μέσω internet
chris_de_ze
25-04-09, 09:18
Μια λύση θα ήταν η GΙ να διαθέτει το πρόγραμμα σε κάρτες 2 ή 4 ή 8 ή 16GB, και ο καθένας να επιλέγει να αγοράσει ότι θέλει (με το ανάλογο κόστος).
Δηλαδή κάποιος που θα ήθελε να το βάλει σε συσκευή με ενσωματωμένη μνήμη, π.χ. HTC Diamond, is out of the picture;
Πρέπει να πας στα γραφεία της Gi και να στο εγκαταστήσουν εκεί
Σύντομα θα κυκλοφορήσει κι από το πλαίσιο. Υπάρχει μόνο στο multirama προς το παρόν ή κατευθείαν από τη geointelligence. Ειδικά αν είσαι χρήστης των χαρτών μας (mio, destinator, έκδοση ginius χωρίς αναβάθμιση) μπορείς να το πάρεις με 39 ευρώ για Ελλάδα και 59 ευρώ για την Ευρώπη με δωρεάν αναβάθμιση 3 ετών αλλά μόνο από τη geointelligence.
Πρέπει να πας στα γραφεία της Gi και να στο εγκαταστήσουν εκεί
Θα το κάνουν; Γιατί από όσα καταλαβαίνω, οι κάρτες έρχονται έτοιμες απο την Κροατία. Γι'αυτό και δεν μπορεί να γίνει απο το internet ή μέσω ταχυδρομείου. Και ο λόγος σοβαρός: Η κάθε κάρτα είναι "κλειδωμένη" με κάποιον κωδικό. Ακόμη και αν την αντιγράψεις, το αντίγραφο απλά δεν παίζει. Αν όμως το φορτώσουν στην κεντρική μνήμη ενός PPC, πιθανότατα η αντιγραφή θα είναι παιχνιδάκι(λέω μάλον)
To αναφέρει στο faq στο http://www.giniusdriver.gr/FAQ/tabid/72/Default.aspx
υπάρχουν προγράμματα ένα σωρό, που κάνουν cloning σε σκληρούς δίσκους....αν το δοκιμάσεις σε μια τέτοια κάρτα δε θα δουλέψει?...πχ, θέλω να το αγοράσω το πρόγραμμα και να το μεταφέρω στην κάρτα 4gb που έχω...δε θα πετύχει?????.....πρέπει να βρω μια τέτοια κάρτα, αλλά μην αγοράσω τσάμπα το πρόγραμμα και αλλάζω κάρτες κάθε φορα...:(
Καλημέρα
θα ήθελα να ρωτήσω εάν το πρόγραμμα ειναι συμβατό και δουλεύει σε xperia X1 με ελληνική rom
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
To αναφέρει στο faq στο http://www.giniusdriver.gr/FAQ/tabid/72/Default.aspx
Οπως εύκολα αντιλαμβάνεσαι Χρήστο, δεν είναι λόγοι ποιότητας, που είναι κλειδωμένο στην κάρτα το πρόγραμμα. Λόγοι αποτροπής αντιγραφής και παράνομης διακίνησης είναι(και λογικό το βρήσκω). Η μέθοδος αντιγραφής ξεκίνησε με την dis και το vector navigation software(τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα). Ακόμη και στην εταιρεία ήταν αδύνατο να φτιάξουν μια λειτουργική κόποια της κάρτας. Αυτό για όσους προσπαθούν να αντιγράψουν την κάρτα. Οι κάρτες έρχονται πιθανότατα έτοιμες με μέθοδο αντιγραφής μέσω κωδικοποίησης. Το αντίγραφο αν και φαίνεται ίδιο ακόμη και σε μέγεθος byte, απλά δεν δουλεύει ή ζητάει έναν κωδικό
...έστω με κωδικό...θέλω να το κάνω εγκατάσταση στην κυρίως μνήμη του pda μου, και να μπορώ σε περίπτωση hard reset να το ξανακάνω εγκατάσταση χωρίς να έχω προβλήματα... :(
Γιατί να το βάλεις στην κύρια μνήμη? Ποιο το κέρδος?
...έστω με κωδικό...θέλω να το κάνω εγκατάσταση στην κυρίως μνήμη του pda μου, και να μπορώ σε περίπτωση hard reset να το ξανακάνω εγκατάσταση χωρίς να έχω προβλήματα... :(
Τον κωδικό τον ξέρει μόνο η κροατική εταιρείαgrin1 που φτιάχνει τις κάρτες. Γιατί νομίζεις ότι δεν μπορείς να πας μια μεγάλη κάρτα στην GI και να σου περάσουν το πρόγραμμα;
Ακόμη και στην εταιρεία ήταν αδύνατο να φτιάξουν μια λειτουργική κόποια της κάρτας. Αυτό για όσους προσπαθούν να αντιγράψουν την κάρτα. Οι κάρτες έρχονται πιθανότατα έτοιμες με μέθοδο αντιγραφής μέσω κωδικοποίησης. Το αντίγραφο αν και φαίνεται ίδιο ακόμη και σε μέγεθος byte, απλά δεν δουλεύει ή ζητάει έναν κωδικό
Τον κωδικό τον ξέρει μόνο η κροατική εταιρείαgrin1 που φτιάχνει τις κάρτες. Γιατί νομίζεις ότι δεν μπορείς να πας μια μεγάλη κάρτα στην GI και να σου περάσουν το πρόγραμμα;
Μπα, δε νομίζω...
Τα ids των καρτών είναι γνωστά σε μας, αφού εμείς τα βρίσκουμε. Απλά δε μπορούμε να κάνουμε παραγγελία μίας άδειας κι απλά όποιος ενδιαφέρετε μας φέρνει τη κάρτα του, κρατάμε το id της και με την επόμενη παραγγελία μπορεί να έχει το original λογισμικό και χάρτες στη δικιά του κάρτα.
Μπα, δε νομίζω...
Τα ids των καρτών είναι γνωστά σε μας, αφού εμείς τα βρίσκουμε. Απλά δε μπορούμε να κάνουμε παραγγελία μίας άδειας κι απλά όποιος ενδιαφέρετε μας φέρνει τη κάρτα του, κρατάμε το id της και με την επόμενη παραγγελία μπορεί να έχει το original λογισμικό και χάρτες στη δικιά του κάρτα.
Εγώ δεν μιλάω για τ ids των καρτών. Μιλάω για τον κωδικό με τον οποίο εγράφεται εξ΄αρχής η κάρτα. Είχα διαβάσει κάπου αλλού, ότι υπάρχει ειδική μέθοδος εγγραφής με κωδικοποίηση και τον κωδικό η εταιρεία τον πουλάει αρκετές δεκάδες χιλιάδες δολάρια(μέχρι και για 100.000). Βεβαίως και η κάθε GI δεν έχει κάποιο λόγο να αγοράσει αυτόν τον κωδικό. Αν τον είχε θα έκαμνε επί τόπου εγγραφή σε οποιαδήποτε κάρτα του πελάτη της. Η κροατική εταιρεί που φτιάχνει το πρόγραμμα και το πουλάει έχι κάθε συμφέρον να αγοράσει τον κωδικό. Γράφει τις κάρτες κωδικοποιημένα και τις στέλνει . Η μέθοδος εγραφής έχει 4 γράμματα για όποιον γνωρίζει-θυμάται καλλίτερα. Είναι (περίπου) σαν την προστασία αντιγραφής των γνήσιων dvd με ταινίες, αν και αυτοί έσπασαν απο χρόνια.
Δε ξέρω αυτό που λες απλά λέω πως γίνεται το κλείδωμα στο ginius. Κι αυτό γίνεται με τα ids των καρτών.
Γιατί να το βάλεις στην κύρια μνήμη? Ποιο το κέρδος?
2Gb rom διαθέσιμη για προγράμματα έχει, και δε σβήνει ούτε με hard reset αν θυμάμαι καλά... :) Δε λέω, και η 4gb sd που έχω καλή είναι :)
επίσης...δεν είναι ότι έχω πρόβλημα να περάσω απο Gi (που δεν είναι και μακριά, αλλά εντάξει, Καματερό-Κέντρο, είναι κάποια απόσταση) αλλά με το destinator, αγόρασα, πλήρωσα, κατέβασα, εγκατέστησα και δεν κουνήθηκα απ το σπίτι μου....είμαι λίγο τεμπελάκος, τι να κάνω :Ρ
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στο στέλνουν με courier. ;)
2Gb rom διαθέσιμη για προγράμματα έχει, και δε σβήνει ούτε με hard reset αν θυμάμαι καλά... :) Δε λέω, και η 4gb sd που έχω καλή είναι :)
Σε καταλαβαίνω απόλυτα , άρχισα και εγώ να ενημερώνομαι περί Ginius ,
Και τιμούλα καλή , δεν λέω ...
Και στο τέλος του FAQ , έπεσα στην νάρκη lol2
Εδω πληρώσαμε ένα κάρο λεφτά , για να πάρουμε ένα πολυχρηστικό PDA ,
υπάρχει ποτέ περίπτωση , να σκλαβώσω την μοναδική θύρα κάρτας , για ένα μόνο πρόγραμμα ?
Ούτε μια στο εκατομμύριο αδέρφια ..
Οταν ... αμα ... βγει ποτε SETUP , για εγκατάσταση όπως χιλιάδες άλλα προγράμματα , θα το ξανασκεφτώ .
Και τέλος , με τέτοια χαμηλή τιμή , δεν το κλέβεις , το αγοράζεις .
Και το κοινό που απευθύνετε ... μερικές χιλιάδες Ελληνες .
Ουτε οι πειρατές δεν θα ασχοληθούν μαζί του .
Που μακάρι να το έκαναν , έστω για διαφήμιση ..
Και μιλάω από καρδιάς ...
διοτι έπειτα από μήνες μπήκα στο φορουμ για βόλτα .
Και για να πληροφορηθώ τι είναι το Ginius και να γράψω εδώ ,
έπρεπε να μαζέψω σκόρπια κομμάτια από λόγια άλλων , και να κάνω αναζήτηση .
Καλή επιτυχία εύχομαι στο Project Ginius , αμή τι άλλο .. bigsmile
Θεωρητικώς Φυσικός
26-05-09, 18:59
Σε όλες τις περιπτώσεις το GInius driver προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ αναβάθμιση στους χάρτες για 3 χρόνια (η αναβάθμιση γίνεται μία φορά το χρόνο). Αναζητήστε το στα σημεία πώλησης (http://www.giniusdriver.gr/%CE%A4%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/%CE%A3%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%80%CF%8E%C E%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82/tabid/63/Default.aspx)!Τρομερή η τιμή, καλό φαίνεται το πρόγραμμα από τα video, αλλά αυτό το περί αναβάθμισης χαρτών μια φορά το χρόνο με χαλάει πολύ. Το έχω ζήσει και με το iGo... dizzy2
Τρομερή η τιμή, καλό φαίνεται το πρόγραμμα από τα video, αλλά αυτό το περί αναβάθμισης χαρτών μια φορά το χρόνο με χαλάει πολύ. Το έχω ζήσει και με το iGo... dizzy2
Μόνο που το i-go δεν είχε τους συγκεκριμένους χάρτες. Όταν έχεις αυτή τη ποιότητα χαρτών, πίστεψέ με πως η μία φορά το χρόνο είναι υπέρ αρκετή. Το ζητούμενο είναι τι θα πέρνεις σαν αναβάθμιση. Τότε η nav n' go απλά κορόιδευε το κόσμο...
Αν ο φετινός χάρτης που θα πάρουμε σύντομα,περιέχει εγνατία-εθνική οδό,τις διορθώσεις που στείλαμε και τις υπόλοιπες πρωτεύουσες νομών(νομίζω είναι 3-4 ακόμη) με πλήρη δεδομένα πλοήγησης προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι παραπάνω από οκ,την επόμενη αναβάθμιση να μας τη δώσετε το 2010 το φθινόπωρο
Δεν μπορώ να καταλάβω τη πρόβλημα υπαρχει με την συχνότητα των αναβαθμίσεων δηλ τι θέλουμε πολλές και χωρίς ουσία η μια πλήρης σε χάρτη και προγραμμα.
Θεωρητικώς Φυσικός
26-05-09, 21:43
Μόνο που το i-go δεν είχε τους συγκεκριμένους χάρτες. Όταν έχεις αυτή τη ποιότητα χαρτών, πίστεψέ με πως η μία φορά το χρόνο είναι υπέρ αρκετή. Το ζητούμενο είναι τι θα πέρνεις σαν αναβάθμιση. Τότε η nav n' go απλά κορόιδευε το κόσμο...
Προφανώς και δεν κάνω καμία σύγκριση μεταξύ της ποιότητας των δύο χαρτών. the best1
Απλά, αυτό που όλοι μας βλέπουμε, είναι ότι ανά τρίμηνο-τετράμηνο λόγω έργων αλλάζουν πολλοί δρόμοι/διαδρομές. Παραδείγματα; Περιφερειακός Πειραιά-Δραπετσώνας, νέοι κόμβοι στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), Εγνατία και άλλα πολλα.
Νομίζω ότι 2 φορές το χρόνο, Δεκέμβριο-Ιούνιο, δηλαδή κοντά στις διακοπές θα ήταν το καλύτερο για τους χρήστες, και ας είναι το ένα major και το άλλο minor update.
Νομίζω ότι 2 φορές το χρόνο, Δεκέμβριο-Ιούνιο, δηλαδή κοντά στις διακοπές θα ήταν το καλύτερο για τους χρήστες, και ας είναι το ένα major και το άλλο minor update.
Λογικό μου φαίνεται.
stefanos1999
26-05-09, 23:10
τωρα όμως που η nav n' go μέσω telatlas μπορεί και να τους έχει??
Είδες κανένα σύστημα με i-go στα καταστήματα? άντε και να είδες κανένα ξόφαλτσο, είδες καμία πολιτική αναβάθμισης?
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στο στέλνουν με courier. ;)
θα το ψωνίσω, που θα πάει...στο κάτω κάτω μια χαρά προγραμματάκι φαίνεται. Αν φτιάξουν και κανα 2 παραφωνίες που υπάρχουν επειδή συνηθίσαμε αλλιώς, μια χαρά θα είναι....
το μόνο που με κολλαει ακόμα είναι ότι θα έχω κάρτα dedicated στο Ginius confused1
Αν και με χαλάει εξαιρετικά ως διαδικασία... πού μπορώ να πάω στη Θεσσαλονίκη για να γίνει εγκατάσταση του προγράμματος στο Diamond μου;
Εχω ενα DELL AXIM με WM5.
Τρέχει το πρόγραμμα σε WM5 ????
Αν και με χαλάει εξαιρετικά ως διαδικασία... πού μπορώ να πάω στη Θεσσαλονίκη για να γίνει εγκατάσταση του προγράμματος στο Diamond μου;
Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη αυτή η διαδικασία. Στείλε μου ένα e-mail νασου δώσω ένα demo μέχρι να εφαρμοστεί.
Εχω ενα DELL AXIM με WM5.
Τρέχει το πρόγραμμα σε WM5 ????
Λογικά δουλεύει. Θα σου πρόεινα να πέρναγες από geointelligence για να το σιγουρέψουμε πριν το πάρεις
τωρα όμως που η nav n' go μέσω telatlas μπορεί και να τους έχει??
Μένει να υπάρξει και κάποιος να υποστηρίξει το προϊόν. Δυστυχώς η nav 'n go δεν είναι συνεργάσμη σ' αυτό το επίπεδο.
καλησπερα θα με ενδιεφεραι κι εμενα ενα demo αν γινεται
σε ευχαριστω για το ενδιαφερον..τσεκαρε τα pm
rose.athens
03-06-09, 11:41
Έχοντας μιλήσει με τον zeppelin τηλεφωνικά, θα ήθελα να μεταφέρω τα ερώτηματά μου και στο forum, ώστε να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι.
Είμαι κάτοχος ενός Mio 168 με χάρτες destinator 6 Ελλάδας και Ευρώπης, φορτωμένους σε μια κάρτα 2Gb. Το πρόβλημα είναι ότι, λόγω αργού επεξεργαστή, κολλάει συχνά, με αποτέλεσμα να χρειάζεται επανεγκατάσταση (με ότι αυτό συνεπάγεται: ξαναπέρασμα των κωδικών, των αρχείων με τις κάμερες κλπ, μέχρι το επόμενο κόλλημα).
Ερώτημα 1. Να αλλάξω συσκευή? Απάντηση: Δεν χρειάζεται μιας και το ginius είναι πολύ ελαφρύ σαν πρόγραμμα.
Ερώτημα 2. Σε περίπτωση που το Mio μείνει αφόρτιστο για μεγάλο διάστημα, πρέπει να ξαναπεράσω τους χάρτες, κωδικούς κλπ? Απάντηση: Όχι, δεν χρειάζεται επανεγκατάσταση των χαρτών (πράγμα πολύ βολικό για μένα τουλάχιστον).
Ερώτημα 3. Σε ταξίδια στο εξωτερικό, όπου και ταξιδεύω συχνά, πρέπει να κάνω εναλλαγή χαρτών, όπως στο destinator? Απάντηση: Όχι, οι χάρτες εναλλάσσονται αυτόματα.
Ερώτημα 4. Τα αρχεία με τις κάμερες ταχύτητας μπορούν να δουλέψουν με το ginius, αφού η κάρτα είναι κλειδωμένη? Απάντηση: (Εδώ ζητώ συγνώμη από τον zeppelin αν δεν μεταφέρω κάτι σωστά) - Τα αρχεία που μας ενδιαφέρουν μπορούν να περαστούν. ΟΜΩΣ: δεν υπάρχουν ξεχωριστές ειδοποιήσεις - πχ. κάμερα ταχύτητας, μπλόκο τροχαίας, κάμερα εκφοβισμού - ούτε μπορούν να προγραμματιστούν οι αποστάσεις πρώτης και δεύτερης ειδοποίησης. Αντίθετα, ακούγεται μια ηχητική ειδοποίηση με μπιπ για όλα τα αρχεία. Εδώ θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν διευκρινισα σε ποιά απόσταση από πχ τα μπλόκα ακούγεται η ειδοποίηση, ούτε και το πόσο ηχητικά ευδιάκριτη είναι. Προσωπικά πρόκειται να περάσω μόνο τα μπλόκα και τις κάμερες ταχύτητας, για να μην μπερδεύομαι.
Επειδή το Mio με έχει εξυπηρετήσει πολύ, και θεωρώ εύλογο το τίμημα των 59 ευρώ για τους χάτρες Ελλάδας και Ευρώπης, αντί για την αντικατάσταση συσκευής, προσανατολίζομαι στην άμεση αγορά του ginius.
Ζητώ συγνώμη από τον zeppelin αν μεταφέρω λάθος κάποια από τις απαντήσεις του, και περιμένω περισσότερες διευκρινίσεις.
Περισσότερα με εντυπώσεις μετά την αγορά του.
Απλά στο 3ο ερώτημα έχω να προσθέσω πως όχι μόνο δε μιλάμε για αυτόματη εναλλαγή χαρτών, αλλά για χάρτη που φαίνεται ενιαίος για όλη την Ευρώπη ή για όποιες χώρες έχεις φορτώσει!!!
chris_de_ze
03-06-09, 12:21
Μια ερώτηση στο φίλο zeppelin:
Αν κάποιος έχει το MLS 4800BT (Ελλάδα+Ευρώπη) μπορεί να αγοράσει το GiniusDriver μαζί χάρτες Ελλάδας+Ευρώπης και να τα περάσει στο MLS? Και να έχει επάνω και τα 2 προγράμματα πλοήγησης (Destinator, GiniusDriver) και να επιλέγει (ανά πάσα στιγμή) όποιο θέλει?
Ποια η τιμή του GiniusDriver+χάρτες? Και ποια η διαδικασία?
Μπορείς να το κάνεις. Αν δε βρεις τις πληροφορίες μέσα από το navimania, μπορείς απλά να μας στείλεις τη συσκευή σου και να στο εγκαταστήσουμε δωρεάν.
39 ευρώ η Ελλάδα και 59 ευρώ Ελλάδα + Ευρώπη για χρήστες των χαρτών μας (εσύ είσαι σ' αυτή τη περίπτωση)
chris_de_ze
03-06-09, 12:53
Ευχαριστώ πολύ φίλε zeppelin!
Ακούγεται πολύ καλή η προσφορά!
Λογισμικό πλοήγησης + χάρτες Ελλάδα+Ευρώπη = €59.
Σε πόσες μέρες θα πάρω πίσω τη συσκευή αν την στείλω στα γραφεία σας?
Έχετε γραφεία στην Αθήνα?
Και θα έχω και κάποιο χρόνο δωρεάν αναβαθμίσεις στους χάρτες (όχι του MLS αλλά του Ginius)?
Και μια τελευταία ερώτηση: Συνιστάτε τη χρήση του Ginius στο 4800ΒΤ? Η συσκευή θα παίζει άψογα? Το bluetooth θα παίζει?
Παίζει άψογα. Το πακέτο που σου προτείνω ίσως και να είναι μοναδικό σε όλη την Ευρώπη μιας και έχει δωρεάν αναβάθμιησ για όλους τους Ευρωπαϊκούς χάρτες και της Ελλάδας για 3 χρόνια.
Την επόμενη μέρα λογικά θα τη πάρεις πίσω.
http://www.giniusdriver.gr/Επικοινωνία/tabid/73/Default.aspx
Αν πάντως χρειάζεσαι Ευρώπη και του ginius και του Destinator, θα χρειαστεί μεγαλύτερη κάρτα από 2 Gb. Εκτός και αν δε σε νοιάζει να εναλλάσεις τις κάρτες ή να μην έχεις την Ευρώπη του Destinator στην ίδια κάρτα με το ginius.
chris_de_ze
03-06-09, 14:36
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Θα περάσω λοιπόν ένα πρωί από Κηφισίας...
ΥΓ: Μόλις μίλησα και με GI. Άψογη εξυπηρέτηση! Thanx a lot Nick.
chris_de_ze
05-06-09, 09:29
Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω το φίλο zeppelin, αφού οι χάρτες σε Destinator και Ginius είναι της ίδιας εταιρίας, ποιο από τα δύο έχει καλύτερους (πιο ενημερωμένους) χάρτες για Ευρώπη? Ή και οι δύο χάρτες είναι ίδιοι?
Ενδιαφέρομαι για Ιταλία και Γερμανία κυρίως.
Από ΜΙΟ μπορούν να μεταφερθούν όλα τα favorites σε MLS Destinator?
stefanos1999
05-06-09, 10:03
Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω το φίλο zeppelin, αφού οι χάρτες σε Destinator και Ginius είναι της ίδιας εταιρίας, ποιο από τα δύο έχει καλύτερους (πιο ενημερωμένους) χάρτες για Ευρώπη? Ή και οι δύο χάρτες είναι ίδιοι?
Ενδιαφέρομαι για Ιταλία και Γερμανία κυρίως.
Από ΜΙΟ μπορούν να μεταφερθούν όλα τα favorites σε MLS Destinator?
το ginius, εχει όλη την ευρωπη της teleatlas , μαλιστα απο μερα σε μερα..αναμένουμε να ανοιξει το giniusdriver.gr για να κατεβασουμε την έκδοση 2009.02 των Ευρωπαικών χαρτών.
ερωτηση προς τον φίλο zeppelin...
Εχω ενα PNA mls Α3850 με destinator 7
, υπαρχει τροπος να εποφεληθω της προσφορας και να αγορασω το προγραμμα με τα 39 ευρω και να μου το στειλετε μεσα στην SD καρτα, χωρις να χρειαστει να στειλω την συσκευη μου πρωτα σε εσας?
Να πω οτι εχω κανει ιδη την διαδικασια στην καρτα μου και εχω ξεκλειδωσει την συσκευη. Αν βαλω την δικη σας θα μπορω να κανω την ιδια διαδικασια και να παιζει και αυτη κανονικα?
Οι συσκευές υποθέτω πηγαίνουν στην ngi για να ξεκλειδώσουν. Αν εσύ την έχεις ήδη ξεκλειδώσει, να τους το πεις για να σου στείλουν απλά την κάρτα με το πρόγραμμα.
αυτο θελω να ρωτησω.... απλα το ξεκλειδωμα γινεται μονο απο την SD καρτα. Και αυτο θελω να διευκρινισω, αν με την καρτα που θα μου στειλουν και εχει μεσα το προγραμμα, θα μπορω να κανω την ιδια διαδικασια και να εχω και το ginius kai to Destinator στην συσκευη μου (Α3850)
Γιατί να μη μπορείς? Μια κάρτα σαν όλες τις άλλες είναι.
ειναι σιγουρα τοσο απλο?
γιατι απο οτι μου ειπαν η καρτα αυτη ειναι κλειδομενη και το προγραμμα παιζει μονο απο αυτην την καρτα
Το πρόγραμμα είναι κλειδωμένο στην κάρτα. Αυτό σημαίνει πως παίζει μόνο σε αυτή την κάρτα και όχι σε άλλη αν το αντιγράψεις. Τον υπόλοιπο χώρο της κάρτας τον χρησιμοποιείς όπως θέλεις εσύ. Και το ginius σβήνεις αν θες (λέμε τώρα..) grin1
καταλαβα....
Αν παρω μαζι με τους χαρτες τις ευρωπης που ειναι στα 59 ευρω, θα χωρεσει στην καρτα και το destinator?
Destinator Ελλάδα χωράει. Ρώτα όμως μήπως έχουν και κάρτες 4Gb για να κάνεις πιο άνετα τη δουλειά σου.
Έχω το MLS 4800. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος αγόρασε το πακέτο για την Ελλάδα, τι επιπλέον ώφελος είχε ?
Τι εννοείς με το όφελος;
Κάποιο δώρο;
Αναβαθμίσεις από σοβαρή εταιρεία και όχι από ---.
Απλά φίλε μου με το dest που έχεις στο mls τέρμα οι αναβαθμίσεις από την ngi (που είναι και η σοβαρή εταιρεία που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω).
Για το dest πιθανά να είναι η navteq (εξίσου σοβαρή εταιρεία) που θα δίνει πλέον τους χάρτες αλλά όλα παίζονται και το κακό είναι ότι μάλλον θα αργήσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Πάντως υπάρχουν αρκετές εταιρείες που έχουν αρχίσει να δραστηριοποιούνται στον ελληνικό χώρο (αρκετά σοβαρές) και με αξιόλογα προγράμματα απλά θέλει λίγο ψάξιμο.
dreamboxgr
01-08-09, 23:59
καλησπερα
εχω το mls 3900-dest μπορω να αγορασω την καρτα με το genius driver και να την βαλω να λειτουργησει αμεσως ??blink1?
ευχαριστω
Αμέσως όχι, πρέπει να το ξεκλειδώσεις πρώτα.
Καλησπέρα σε όλους.
Κοιτάζω εδώ και μέρες τις απόψεις σας και τα σχόλιά σας σχετικά με το gd και αποφάσισα να το δω και από κοντά. Επικοινώνησα με την εταιρεία, και μου έστειλα μια demo έκδοση για αξιολόγηση με περίοδο λειτουργίας ένα μήνα. Να σας πω κατ' αρχήν ότι στο άθλημα είμαι πολύ νέος, και όχι απαιτητικός. το μόνο λογισμικό πλοήγησης που έχω δοκιμάσει είναι το dest 7 το οποίο το έχω εγκαταστήσει σε ένα Κινέζικο μηχανάκι από αυτά που πουλάει ο Rob. Συκεκριμένα το μηχάνημα είαναι αυτό:
http://www.esg1.co.uk/volkswagen/d720vw-7-2-din-car-dvd-player-gps-for-volkswagen-p-250.html
Θέλω λοιπόν να σας ρωτήσω τα εξής:
Καταρχή έβαλα το gd σε μία sd card, μετά στο μηχάνημα, έδωσα τη διαδρομή και το πρόγραμμα ξεκίνησε κανονικά. Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να το δοκιμάσω στο δρόμο. Του όρισα μια διαδρομή γνωστή και πάτησα "πλοήγηση εδώ" Ξεκίνησα, αλλά δεν είχα ούτε φωνητικες οδηγίες. Οι δρόμοι που μου έδειχνε ήταν διαφορετικοί, ο κέρσορας μου έδειχνε τη θεση μου σε κάποιο δρόμο άσχετο και κινούνταν μόνο αυτός πάνω στο χάρτη με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να εξαφανιστεί εντελώς από το οπτικό πεδίο. Προσπάθησα με το zoom να επαναφερω την περιοχή, αλλά δε λειτουργούσε. Συνέχισα την πορεία μου, και κάποια στιγμή εμφανίστηκε το παράθυρο πάμω αριστερά, καθώς και οι άλλες ενδείξεις, αλλά ήταν αμετάβλητες, σταθερές. Στο gd μουγκαμάρα. Σήμα είχα πολύ καλό, 9/9 δορυφόρους, αλλά ενώ το σηματάκι gps κάτω στην οθόνη ήταν όλο πράσινο, από πάνω μία μπάρα μου έλεγε αναμονή gpsworry1.... Μίλησα με τον συγκεκριμένο κύριο από την εταιρεία, και μου είπε να πάω από το μενού στο περι/δικαιώματα χάρτη και να ψάξω κάποιο storage id αν το λέω καλά, γιατί αν δεν υπάρχει αυτός ο κωδικος μάλλον το μηχανάκι δεν μπορεί να δεχτεί το gd και μιλάμε άδικα. Το έψαξα, αλλά δε βρίσκω κανένα τέτοιο κωδικό βρε παιδιά, μόνο κάτι νούμερα για device id.
Ξέρει κανείς τι παίζει και γιατί δεν μπορώ να δουλέψω το gd στο μηχάνημά μου; Φαντάζομαι πως πάρα πολλοί θα έχουν κινέζικα μηχανάκια, με το συγκεκριμένο σύστημα. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, και αν ξέρει να μου πει που κάνω το λάθος;
Ευχαριστώ, και συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμά μου.
Πως έβαλες το GD σε κάρτα sd από την στιγμή που είναι κλειδωμένο στη κάρτα SD με την αγορά του από την GI.
Η demo έκδοση μπαίνει και σε άλλη κάρτα
αααααααααα.Δεν το ανέφερε.
Καλησπέρα σε όλους.
Κοιτάζω εδώ και μέρες τις απόψεις σας και τα σχόλιά σας σχετικά με το gd και αποφάσισα να το δω και από κοντά. Επικοινώνησα με την εταιρεία, και μου έστειλα μια demo έκδοση για αξιολόγηση με περίοδο λειτουργίας ένα μήνα. Να σας πω κατ' αρχήν ότι στο άθλημα είμαι πολύ νέος, και όχι απαιτητικός. το μόνο λογισμικό πλοήγησης που έχω δοκιμάσει είναι το dest 7 το οποίο το έχω εγκαταστήσει σε ένα Κινέζικο μηχανάκι από αυτά που πουλάει ο Rob. Συκεκριμένα το μηχάνημα είαναι αυτό:
http://www.esg1.co.uk/volkswagen/d720vw-7-2-din-car-dvd-player-gps-for-volkswagen-p-250.html
Θέλω λοιπόν να σας ρωτήσω τα εξής:
Καταρχή έβαλα το gd σε μία sd card, μετά στο μηχάνημα, έδωσα τη διαδρομή και το πρόγραμμα ξεκίνησε κανονικά. Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να το δοκιμάσω στο δρόμο. Του όρισα μια διαδρομή γνωστή και πάτησα "πλοήγηση εδώ" Ξεκίνησα, αλλά δεν είχα ούτε φωνητικες οδηγίες. Οι δρόμοι που μου έδειχνε ήταν διαφορετικοί, ο κέρσορας μου έδειχνε τη θεση μου σε κάποιο δρόμο άσχετο και κινούνταν μόνο αυτός πάνω στο χάρτη με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να εξαφανιστεί εντελώς από το οπτικό πεδίο. Προσπάθησα με το zoom να επαναφερω την περιοχή, αλλά δε λειτουργούσε. Συνέχισα την πορεία μου, και κάποια στιγμή εμφανίστηκε το παράθυρο πάμω αριστερά, καθώς και οι άλλες ενδείξεις, αλλά ήταν αμετάβλητες, σταθερές. Στο gd μουγκαμάρα. Σήμα είχα πολύ καλό, 9/9 δορυφόρους, αλλά ενώ το σηματάκι gps κάτω στην οθόνη ήταν όλο πράσινο, από πάνω μία μπάρα μου έλεγε αναμονή gpsworry1.... Μίλησα με τον συγκεκριμένο κύριο από την εταιρεία, και μου είπε να πάω από το μενού στο περι/δικαιώματα χάρτη και να ψάξω κάποιο storage id αν το λέω καλά, γιατί αν δεν υπάρχει αυτός ο κωδικος μάλλον το μηχανάκι δεν μπορεί να δεχτεί το gd και μιλάμε άδικα. Το έψαξα, αλλά δε βρίσκω κανένα τέτοιο κωδικό βρε παιδιά, μόνο κάτι νούμερα για device id.
Ξέρει κανείς τι παίζει και γιατί δεν μπορώ να δουλέψω το gd στο μηχάνημά μου; Φαντάζομαι πως πάρα πολλοί θα έχουν κινέζικα μηχανάκια, με το συγκεκριμένο σύστημα. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, και αν ξέρει να μου πει που κάνω το λάθος;
Ευχαριστώ, και συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμά μου.
Το ανέφερε απλά δεν ήταν με bold για να ξεχωρίζει tongue2
Ναι, το ανάφερα, αλλά καμιά βοήθεια ή κάποια ιδέα ρε παιδιά δεν είδα....crymore
Σταυρωσον Σταυρωσον αυτών.
Μπορείς να δοκιμάσεις την Demo έκδοση αλλού μήπως υπαρχη πρόβλημα.
Αν δε βλέπει η συσκευή το storage id της κάρτας, δε μπορεί να τρέξει το γνήσιο ginius εκεί.
Αν δε βλέπει η συσκευή το storage id της κάρτας, δε μπορεί να τρέξει το γνήσιο ginius εκεί.
Μάλιστα. Και υπάρχει κάποιος λόγος που γίνεται αυτό; Υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα, ή απλά το συγκεκριμένο μηχανάκι δεν μπορεί να τρέξει το gd.
Θα σηκώσω ένα screenshot για να δείτε τι μου δείχνει.
Ευχαριστώ πάντως παιδιά.
Μάλλον δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία μεταξύ προγράμματος και λειτουργικού συσκευής. Δεν είναι κάτι που λύνεται εύκολα, πρέπει να πάει στη Mireo ένα ίδιο μηχάνημα για να το δουν εκεί.
παρείγγειλα χτες το Ginius σε microSD και με πήραν σήμερα τηλέφωνο απ την GI για διευκρινίσεις. εξυπηρετιkότατοι και ειλικρινείς. Μου είπαν ότι στο Omnia έχουν αναφερθεί προβλήματα και ότι δε μου συστήνει την αγορά του προγράμματος για τη συγκεκριμένη συσκευή μέχρι να βρεθεί σίγουρη λύση. :)
Επειδή είμαι ξεροκέφαλος, θα το πάρω και θα αρχίσω τα πειράματα όταν έρθει, εκτός και αν είμαι και κωλόφ@ρδος και δουλέψει με τη μία :)
Yπάρχει πράγματι κάποιο πρόβλημα με τα νόμιμα κλειδιά του χάρτη στο omnia.Με αλλαγή των κλειδιών από τη demo έκδοση το πρόγραμμα λειτουργεί κανονικά.
Μετά από ένα σύντομο ταξίδι Ρουμανία είδα ότι οι πιο πολλοί ταξιτζήδες χρησιμοποιούσαν mireo υπό τη μορφή ενός pna imap.
Ένας είχε 2 ίδιες συσκευές η μία έτρεχε igo και η άλλη mireo.
Yπάρχει πράγματι κάποιο πρόβλημα με τα νόμιμα κλειδιά του χάρτη στο omnia.Με αλλαγή των κλειδιών από τη demo έκδοση το πρόγραμμα λειτουργεί κανονικά.
Γιατι ομως? Λες να εχουνε τσακωθει οι Κορεατες με τους Κροατες...???icon_pidu
όταν μου έρθει θα δοκιμάσω και θα σας πω :)
Ok αν σου δουλέψει σημαίνει πως είναι θέμα rom.Στο i780 που είναι και αυτό samsung αλλά με ανάλυση 320*320 δουλεύει κανονικά.Αρα δεν μάλωσαν οι Κορεάτες με τους Κροάτες tongue2
dimitriosa
07-09-09, 13:16
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ 2 DIN . ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΕΠΑΝΑΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
dimitriosa
08-09-09, 12:53
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!! ΚΙΝΕΖΙΚΟ 2 DIN ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ GINIUSDRIVER. ...?
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ ...
ChrisAthens
08-09-09, 13:35
Σε μένα παίζει κανονικά, δεν έχω εντοπίσει κάποιο παρόμοιο πρόβλημα.
Σε παρακαλώ να γράφεις με μικρά, όχι κεφαλαία.
να κανω μια ερωτηση ισως και χαζη? απο οτι ξερω το ginius driver ειναι κλειδομενο και παιζει μονο στην καρτα που αγοραζεται ετσι δεν ειναι? τοτε πως συμβαινει και υπαρχουν στο νετ τοσες εκδοσεις με το προγραμμα? Δεν λεω σιγουρα ειναι παρανομες. Αλλα πως γινεται και παιζουν? Δεν το ξερει αυτο η εταιρια για να κανει κατι?
όλες οι εταιρίες προσπαθούν
Καλημερα σας μια ερωτηση για το ginius ενω μου τρεχει κανονικα σε eten x800 δεν μου φενεται οτι
η εφαρμογη ειναι καθαρα vga φενεται σαν να ειναι qvga και απο οτι ειδα καποια splash που υπαρχουν
μεσα στο φακελο δεν υπαρχει η αναλυση 640*480,επειδη εχω μεινει στις εξελιξεις και δεν ξερω που να βρω απαντηση πως μπορει η εφαρμογη να ειναι καθαρα vga?
Το αρχείο splash δεν έχει να κάνει με την ανάλυση. Η έκδοση που κυκλοφορεί τώρα και παρέχεται μέσα από το site του GiniusDriver μειώνει αυτόματα την ανάλυση σε συσκευές με μέγεθος οθόνης σαν τη δική σου αφού η καθαρή vga ανάλυση σε αυτό το μέγεθος οθόνης τα κάνει όλα να φαίνονται πολύ μικρά. Σε μελλοντικές εκδόσεις θα δίνεται η δυνατότητα να γυρνάει σε vga κατά την επιθυμία του χρήστη, δε νομίζω όμως πως στις 2.8 ίντσες θα βολεύει.
1)Μου εμφανίζεται η οθόνη της Συμφωνίας Ασφαλείας αλλά χωρίς το κείμενο. Μάλλον κάτι έχω σβύσει (αν και δεν έκανα κάτι περίεργο!)...
2)Εκτός αυτού, υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζεται καθόλου ?
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=20879
Διάβασε τα πρώτα 5 posts.
1)Μου εμφανίζεται η οθόνη της Συμφωνίας Ασφαλείας αλλά χωρίς το κείμενο. Μάλλον κάτι έχω σβύσει (αν και δεν έκανα κάτι περίεργο!)...
2)Εκτός αυτού, υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζεται καθόλου ?
Ordinale.ini
SafetyWrn=1 -> Εμφανίζει το μήνυμα εισαγωγής (ασφαλείας). Αν βάλουμε "0" δεν θα εμφανίζεται.
Ευχαριστώ και συγνώμη για τις ερωτήσεις αρχαρίου... :-)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.