shatzi
23-08-06, 13:09
Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση. στα σημεία ενδιαφέροντος καλό θα ήταν πέρα από αυτά που έχετε προσθέσει στην καινούργια έκδοση του χάρτη που έχετε βάλει beta βέβαια, καλό θα ήταν να προσθέσετε και κτηνιατρεία. Είναι εξίσου σημαντικό για κάποιον που έχει ένα κατοικίδιο να ξέρει και που μπορεί να βρει ένα κτηνιατρείο, και όχι μόνο για Αθήνα αλλά και εκτός αυτής μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που τυχαίνει να παει κάποιος εκτός Αθήνας έχοντας μαζί του το κατοικίδιο του και να συμβεί κάτι και να μην μπορεί να βρει κτηνιατρείο. Είναι πιστεύω τόσο σημαντικό όσο και τα φαρμάκια που έχετε βάλει. Παρακαλώ θα ήθελα μια ενημέρωση αν ενδέχεται να βάλετε αυτά τα σημεία και πότε. Γενικά για τους ζωόφιλους θα ήταν καλό να υπήρχαν σημεία ενδιαφέροντος που αφορούν τα κατοικίδια όπως κτηνιατρεία, ξενοδοχεία σκύλων, pet shops κλπ. Τέλος καλό θα είναι από τους φίλους του Forum να προτείνουνε σημεία ενδιαφέροντος μιας και είναι από της πολύ καλές λειτουργίες του Destinator.
Άλλη μια πρόταση που έχω στο μυαλό μου είναι για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια, rent a car κλπ.
Άλλη μια πρόταση που έχω στο μυαλό μου είναι για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια, rent a car κλπ.