Επιστροφή στο Forum : Igo 8 on mls destinator 3850
Παιδια, εχω ένα προβλημα. Προσπαθησα να εγκαταστήσω το Igo 8 στην συσκευή μου, αλλα δεν πέτυχε. Έτσι Έβαλα τα παλια αρχεία , του Destinator 7 πανω. Τώρα όμως δεν δουλεύει worry1 Δεν ξέρω τι να κανώ. Όταν πατώ το κουμπί πλοήγηση δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να βρω ξανά τα αρχεία για να τα εγκαταστήσω?? Ευχαριστώ
Κάνε ένα φάκελο DestinatorApps στην ResidentFlash και βάλε μέσα τον φάκελο Destinator ο οποίος να περιέχει όλα τα αρχεία και φακέλους του προγράμματος....Το αρχείο Shell.ini να γράφει \ResidentFlash\DestinatorApps\Destinator\Destinato r.exe
οκ σε ευχαριστώ!! Αναροτιέμαι όμως γιατί δεν δουλεύει όταν έχω μόνο το folder Destinator..
Τώρα σου δούλεψε??
Δοκίμασε να βάλεις τον φάκελο Destinator μόνο και να τροποποιήσεις το shell.ini σε \ResidentFlash\Destinator\Destinator.exe....Δου λεύει και έτσι ή θέλει υποχρεωτικά να είναι μέσα στον φάκελο DestinatorApps???
Φιλε δεν δούλεψε, ούτε με τον ένα τρόπο ούτε με τον αλλο. Το Resident Flash τι είναι? Εν το μεταξύ δεν έχω κάρτα SD. Παίζει κάποιο ρόλο? Ευχαριστώ!!
ResidentFlash oνομάζεται η εσωτερική μνήμη της συσκευής και εκεί πρέπει να έχεις το Destinator αφού δεν έχεις κάρτα....
Φίλε δεν έχεις κρατήσει ένα αντίγραφο του αρχείου Shell.ini της συσκευής στο pc σου;...Ανοιξέ το με το notepad στο pc σου και δες τι γράφει....Αυτή είναι και η σωστή διαδρομή για να σου παίζει το πρόγραμμα πατώντας στο ''Πλοήγηση'' και με αυτό τον τρόπο και στις ανάλογες θέσεις πρέπει να βάλεις τα αρχεία ....Το Destinator για την συσκευή σου (αν δεν το έχεις backup) μπορείς να το κατεβάσεις από το site της GI www.ngi.gr (http://www.ngi.gr)
Ok φιλε. Τώρα έβαλα το Destinator 8 πάνω και μαλλον δουλεύει! Θα βάλω τώρα χάρτες της Ελλάδας και της Κύπρου. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Θα σε ενημερώσω για την συνέχεια.. :D
Όλα καλά τώρα! Όμως, ένα τελευταίο πρόβλημα, ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο gps ώστε να μπορεί να παίρνει δεδομένα από δορυφόρους? ( Destinator 8)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.