PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ SOFTWARE & GPS

cantona
18-08-05, 20:38
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ GPS ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ QTEK 2020i,ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;
1.ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ DESTINATOR 3 ΜΕ GPS
2.ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ DESTINATOR PN
3.ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ
Υ.Γ. ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. :? :?

YAKUMO
19-08-05, 10:43
Γνωμη μου ειναι να παρεις το destinator 3 επειδη βλεπω να αργει το σαφως καλυτερο PN, με την προυποθεση βεβαια οτι οταν βγει το PN θα μας το δωσουν και εμας που εχουμε το παλαιο με μια μικρη χρεωση, σαν αναβαθμιση του δικου μας.
Τουλαχιστον αυτο εχουν δηλωσει οι υπευθυνοι του προγραματος.
Τωρα εαν δεν το βιαζεσε, περιμενε το PN, γιατι μπορει να σου βγει οικονομικοτερο απο το dest.3 + αναβαθμιση σε PN.

tlg
28-08-05, 11:51
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ GPS ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ QTEK 2020i,ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;
1.ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ DESTINATOR 3 ΜΕ GPS
2.ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ DESTINATOR PN
3.ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ
Υ.Γ. ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. :? :?

Φιλε cantona ειμαι συναδελφος και χρησιμοποιω και εγω το Destinator 3 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ....
Αν το Θελεις ΤΩΡΑ , αγορασε το Destinator 3 ,με ενα καλο bluetooth gps (σου προτεινω ανεπιφυλακτα το καποιο με SIRF III chipset π.χ το FORTUNA SLIM) και θα σε παει οπου θελεις ...!!!! και οταν βγει και το PN κανεις την αναβαθμιση με μικρο κοστος , οπως μας εχει υποσχεθει η NGI ...

Legend
29-08-05, 11:12
Καλημέρα σε όλους...Δεν ξέρω φίλε cantona αν θα σε ενδιέφερε μια ολοκληρωμένη πρόταση Car PC με τον Destinator 3 για Naviagtion και απο εκεί και μετα να έχεις όλα τα καλούδια μιας και είπες πώς είσαι οδηγός ταξι!!! Όταν λέω καλούδια εννοώ DVD - ΤV - RADIO - MP3 και ότι άλλο μπορει να κάνει ένας Η/Υ!!!! :lol: Νομίζω πως αν δεν έχεις δεί κάτι αντίστοιχο είναι πραγματικά εντυπωσιακό...Σκέψου όλες τις λειτουργείες του Destinator + όλα τα παραπάνω που προανέφερα!!! :wink:

ssarl
29-08-05, 13:14
Καλημέρα σε όλους...Δεν ξέρω φίλε cantona αν θα σε ενδιέφερε μια ολοκληρωμένη πρόταση Car PC με τον Destinator 3 για Naviagtion και απο εκεί και μετα να έχεις όλα τα καλούδια μιας και είπες πώς είσαι οδηγός ταξι!!! Όταν λέω καλούδια εννοώ DVD - ΤV - RADIO - MP3 και ότι άλλο μπορει να κάνει ένας Η/Υ!!!! :lol: Νομίζω πως αν δεν έχεις δεί κάτι αντίστοιχο είναι πραγματικά εντυπωσιακό...Σκέψου όλες τις λειτουργείες του Destinator + όλα τα παραπάνω που προανέφερα!!! :wink:

Να υποθέσω ότι αναφέρεσε στο Mapmonkey που δεν είναι και τόσο νόμιμο;

Legend
29-08-05, 13:51
:lol: Καλησπέρα και πάλι και για να λυθούν κάποιες απορίες...
Η λύση του Car Pc με τον Destinator 3 είναι απολύτος νόμιμη. Μαζί με το Car Pc σου φίλε Cantona θα παραλάβεις και μία άδεια χρήσης του Destinator 3 όπου θα μπορείς να κάνεις Registration κανονικά για να έχεις και όλες τις αναβαθμίσεις...Η λύση του Car Pc είναι πλέον σε συνεργασία με την ΝGI έτσι λοιπόν όπως καταλαβαίνεις όλα θα είναι ΟΚ!!! :lol: Σίγουρα το κόστος είναι μεγαλύτερο απο την απόκτηση ενός PDA αλλά είναι και διαφορετική πλέον η χρήση!!!

ssarl
29-08-05, 14:04
:lol: Καλησπέρα και πάλι και για να λυθούν κάποιες απορίες...
Η λύση του Car Pc με τον Destinator 3 είναι απολύτος νόμιμη. Μαζί με το Car Pc σου φίλε Cantona θα παραλάβεις και μία άδεια χρήσης του Destinator 3 όπου θα μπορείς να κάνεις Registration κανονικά για να έχεις και όλες τις αναβαθμίσεις...Η λύση του Car Pc είναι πλέον σε συνεργασία με την ΝGI έτσι λοιπόν όπως καταλαβαίνεις όλα θα είναι ΟΚ!!! :lol: Σίγουρα το κόστος είναι μεγαλύτερο απο την απόκτηση ενός PDA αλλά είναι και διαφορετική πλέον η χρήση!!!

Αυτά είναι πολύ καλά νέα... :D

Legend
29-08-05, 15:47
:lol: Πραγματικά τα νέα είναι πολύ καλά...αλλά δυστηχώς κάποια μικρο προβλήματα όπως αναφέρατε και εσείς ποιο πάνω τα κληρωνόμισε και η έγκδοση του Car Pc (λογικό φαντάζομαι)...Άλλα ευτηχώς στην NGI δουλεύουν πυρετοδός για καινούργια δεδομένα...Πραγματικά η καινούργεια έγκδοση του χάρτη θα είναι καταπληκτική!!! Έιχα κάποια συνάντηση, μια και τα παιδιά εκεί βοηθούν όσο και αυτη μπορούν για το Car PC και πιστέψεμε...κάποια παράπονα του τύπου (Δεν δουλεύει καλα εκτος Αθηνών κτλ...) Δεν θα υπάρχουν.... Έυχομαι να συνεχίσουν έτσι δυναμικά!!! Κουράγειο παιδειά!!!!!

yorkal
30-08-05, 23:59
Νομίζω ότι το θέμα παίρνει διαστάσεις τεραστίου .........ενδιαφέροντος !!!!! και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και ίσως και ενός νέου thread .
Tί λές γι΄αυτό φίλε zepelin ?
ooops , υπάρχει ήδη ανοικτό thread :oops:

tlg
10-10-05, 16:54

Kαι το κοστος αυτου ??

Herc
11-10-05, 09:32
Περίμενα να δω την NGI να παίρνει θέση στο θέμα αυτό επιβεβαιώνοντας ή όχι τα λεγόμενα του φίλου Legend. Δεδομένου όμως ότι δεν διατυπώνεται κάποια θέση απ' την πλευρά τους και αφού ως γνωστόν οι λύσεις τύπου MapMonkey απαιτούν την αγορά όχι μόνο του dest3 αλλά και του αντίστοιχου SDK, αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι τελικά νόμιμο αυτό που λέει ο Legend.
Είναι κάτι τύπου FreeDrive?

Maximi01, Zeppelin

υπάρχει κάποιο project σε εξέλιξη για carputer?