PDA

Επιστροφή στο Forum : ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ

OSCAR
18-08-06, 03:58
Στην διαδρομή από Γύθειο προς Πλυτρα δεν υπάρχει η παράκαμψη των Κροκεων. Είναι φυσικό γιατί ο δρόμος τώρα ολοκληρώθηκε, αποτελεί όμως πλέον τον κύριο οδικό άξονα για Μολάους κ.λ.π.
Επίσης στην ίδια διαδρομή αντί να σε περάσει από τον κεντρικό δρόμο που είναι έξω από τους Μολάους και κατα συνέπεια η διαδρομή είναι ταχύτερη σε πηγαίνει μέσα από τον Ασωπό σε κάτι περίεργα στενάκια μέσα στο χωριό (που τα ανακάλυψε το άτιμο?) πάντως στην Πλύτρα με πήγε!!! :D

Στην επιστροφή από Μάνη για Σπάρτη περνώντας στο Γύθειο στο τέλος της προβλήτας επιμένει να πάς αριστερά (που όμως είναι μονόδρομος, πολλά χρόνια τώρα,)αντί να σε στρίψει δεξιά για να φύγεις για Σπάρτη.

Επίσης σε αναζήτηση φαρμακείου στην Καλαμάτα επέμενε να πάω κόντρα σε μονοδρόμους (ισως καταλαβε την επείγουσα κατάσταση :? ) τελικά με τα πολλά με πήγε,ήταν πραγματικά πολύ καλό που το είχα μαζί μου γιατί υπήρξε πράγματι μεγάλη ανάγκη.
Το γεγονός όμως αυτό δείχνει και την ανάγκη που υπάρχει για ελαχιστοποίηση των λαθών. Εγώ είχα στην κυριολεξία "κρεμμαστεί " από το GPS. Πρόταση μου είναι ότι είναι προτιμώτερο να υπάρχει πληρότητα των παρεχομένων στοιχείων στις χαρτογραφημένες περιόχες αντί του να εμπλουτίζεται με νέες περιοχες που θα έχουν εκ των πραγμάτων πολλά λάθη και που θα παραμένουν και οι υπάρχουσες ασυμπλήρωτες.
Στην Καλαμάτα π.χ χρειάζεται πολύ γερό ξεσκόνισμα όσον αφορά τις μονοδρομίσεις. Αριθμούς οδών δεν είδα να βγάζει εκτός κι αν μέσα στην ταραχή μου έκανα κάτι λάθος

chris1
18-08-06, 08:53
Φίλε OSCAR σε ευχαριστούμε πολύ για τις υποδείξεις. Όντως υπάρχουν κάποια προβληματάκια στους υπολογισμούς διαδρομών στη Λακωνία και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε.
Στην πόλη του Γυθείου δεν έχουμε κάνει καταγραφή των μονοδρομήσεων, κάτι που όμως γίνεται αυτό τον καιρό στην Καλαμάτα. Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η πλήρης καταγραφή των στοιχείων που αφορούν την πλοήγηση για την Καλαμάτα, και θα είναι διαθέσιμα στην επόμενη αναβάθμιση χάρτη.

joannita
15-09-06, 14:20
η παράκαμψη των κροκεών λείπει πράγματι
αλλά π.χ. για Νεάπολη ο δρόμος απο πλύτρα είναι συντομότερος, ομορφότερος και καλύτερος από αυτόν προς Μολάους που είναι χάλια και επικίνδυνος!
Το λέω γιατί κατεβαίνω συχνά και ακόμη και πριν από το destinator το δρόμο μέσα από τα χωριά προς πλύτρα χρησιμοποιούσα...
Εκτός αν ο προορισμός είναι Μολάοι.... οπότε... :? :D

perroloco
21-11-06, 13:55
Επίσης λείπουν:

Η νέα παράκαμψη του Γυθείου Από Αγ. Βασίλειο. Σχεδόν μισή απόσταση από την παλιά, λιγότερες στροφές, μεγαλυτερο πλάτος. Μπορεί να έχει απαγορευτικά σήματα αλλά όλοι οι ντόπιοι τον χρησιμοποιούν σχεδόν σε όλο το μήκος (σύντομα θα γίνει η σύνδεση με τη γέφυρα)

Περιφεριακή Σπάρτης. Δεν έχει γίνει πλήρης διάνοιξη αλλά είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση. Προέκταση της Ορθίας Αρτέμιδος, ανατολικά της Σπάρτης και ενώνει με την Γυθείου Νότια της πόλης (στα Γυμνάσια)

chris1
21-11-06, 14:49
Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.