PDA

Επιστροφή στο Forum : Παρατηρήσεις στη Χαλκιδική (πρώτο "πόδι")

harisg
16-08-06, 13:14
1) Στη Χαλκιδική στο πρώτο "πόδι" πλέον υπάρχει δρόμος που παρακάμπτει την Καλλιθέα και σε βγάζει Κασσανδρεία. Στο σημείο 40.0925,23.4365 περίπου υπάρχουν φανάρια που σταματούν την κίνηση στον κυρίως δρόμο για να βγούν όσοι έρχονται από Κασσανδρεία. Το άλλο άκρο αυτού του δρόμου δεν το ξέρω επακριβώς γιατί δεν έτυχε να πάω από εκεί.

2) Μεταξύ Ποτίδαιας και στροφής για Σάνη είχαμε πει σε παλιότερη αναφορά λάθους ότι υπάρχει άλλος δρόμος όπως έρχεσαι από Θεσσαλονίκη και άλλος για να πας Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν και (4 νομίζω) κάθετοι δρόμοι (με πινακίδες) που συνδέουν τους δυο προαναφερθέντες, οπότε και μπορείς να αλλάξεις κατεύθυνση πολύ εύκολα αν το θες.

3) Επίσης παρατήρησα έλλειψη καταγραφής των βενζινάδικων της περιοχής (π.χ. 40.1955,23.3306 βενζινάδικο ΕΛΙΝ). Δεδομένου του υπερβολικά τουριστικού χώρου, πιστεύω θα ήταν χρήσιμη η καταγραφή τους.

Μπορεί όλα αυτά να σας έχουν αποσταλεί και από άλλους οπότε ήθελα να ρωτήσω αν στον χάρτη που περιμένουμε θα συμπεριλαμβάνονται τα παραπάνω.

Φιλικά
harisg

Υ.Γ. Καλή επιστροφή στα γραφεία μας όλοι

vasiliadis1
03-09-06, 00:14
οπως θα παρατήρησες χάρη οι παρατηρήσεις σου υπάρχουν πλέον στον νέο χάρτη. ΄Τα έλενξα και εγώ πηγαίνοντας αρκετές φορές χαλκιδική τις προηγούμενες μέρες. :wink:

harisg
10-09-06, 14:33
μμμμ κοίτα Άρη....το 1) διορθώθηκε, το 2) κατά το ήμισυ...δεν καταγράφηκαν οι κάθετοι δρόμοι που ενώνουν αυτούς τους 2 και συνεπώς αν θες να γυρίσεις Θεσσαλονίκη πρέπει να πας μέχρι λίγο πριν τη διασταύρωση του Σάνη, το 3) δεν έγινε τίποτα

Ρίξε μια ματιά στο νέο post που έκανα με τα 22 λάθη..Δεν πιστεύω να κατέγραψα κάτι που έχει ήδη διορθωθεί αλλά τσέκαρέ τα και εσύ

harisg

zeppelin
11-09-06, 13:04
Ο χάρτης στάλθηκε 3 Ιουλίου. Τα υπόλοιπα σε επόμενη έκδοση!

harisg
11-09-06, 13:33
@ Zeppelin: Ναι ρε ο φόρτος εργασίας είναι πολύ μεγάλος και το καταλαβαίνω...Οι σημαντικότερες διορθώσεις έγιναν στον χάρτη 2006 και μπράβο.
Μοναδική ψιλο-ένσταση είναι ότι αυτοί που καταγράψαν τα νέα διανύσματα άφησαν απέξω όχι χρήσιμα (βενζινάδικα κτλ που δεν τρέχει μια, ας μπουν και στην επόμενη έκδοση) αλλά δρόμους σε μια περιοχή που είτε περπατήσαν είτε πήρατε εναέρια αποτύπωση.

Φιλικά
harisg