Επιστροφή στο Forum : bug?
Ανοιγω το destinator-ΔIEYΘΥΝΣΗ- και μετα επιλεγω οδος-πολη και βρισκω την οινοης-δερβενοχωριων παταω πλοηγηση μου λεει επιλεξτε πολη παταω πολη δεδομενα δεν βρεθηκαν αποτελεσμα δεν μπορω να κανω πλοηγηση.
Επιλέγεις τη πόλη και μετά κατευθείαν πλοήγηση.
Ζep δεν το κανει, αν εχεις την καλωσυνη δοκιμασε το, δεν κανει πλοηγηση μιας και ουτε δεδομενα πολης βρισκει
Ζep δεν το κανει, αν εχεις την καλωσυνη δοκιμασε το, δεν κανει πλοηγηση μιας και ουτε δεδομενα πολης βρισκει
Αν εννοείς την Οινόη Αττικής στα Δερβενοχώρια, σ' εμένα λειτουργεί κανονικά. (Mio 168, PN με χάρτη 2005 Q4). :wink:
Εννοω την ακριβη οδο που αναφερω οινοης-δερβενοχωριων στην οποια δεν μου κανει πλοηγηση.
Kbantike έχεις δίκιο. Σε οδούς που δεν έχουμε περάσει πληροφορία Πόλης (δηλαδή στις περισσότερες επαρχιακές οδούς του τρέχοντος χάρτη), δεν μπορείς να κάνεις πλοήγηση με αυτόν τον τρόπο.
Ωστόσο φροντίσαμε στο νέο χάρτη και στους Νομούς που έχουμε καλύψει το οδικό τους δίκτυο σε μεγάλο ποσοστό, να υπάρχει τουλάχιστον η πληροφορία του Νομού σε αυτούς τους δρόμους. Δηλαδή θα μπορείτε να επιλέγετε π.χ. την οδό Οινόης - Δερβενοχωρίων και πατώντας ΠΟΛΗ να εμφανίζετε ο Νομός στον οποίο ανήκει. Ακολούθως θα μπορείτε να ζητήσετε πλοήγηση για να πάτε στο μέσο του δρόμου.
Nα εισαι καλα chris :wink:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.