Επιστροφή στο Forum : Αποριες αρχαριου (Mio moov 330)
Χτες πήρα το πρώτο μου Gps (Mio Moov 330) αφού έψαξα το foroum είδα ότι το συγκεκριμένο gps ξεκλειδώνετε με το mio pocket, και όπως είναι φυσικό άρχισαν οι απορίες,
1. Άμα το ξεκλειδώσω χάνει την εγγύηση του?
2. αν βάλω το mio pocket θα μπορώ να χρησιμοποιώ το Original πρόγραμμα που έχει το gps μου?
3. αν θέλω να χρησιμοποιώ αποκλειστικά για gps αξίζει να το ξεκλειδώσω?
4.τι είναι τα POI
5. επειδή είναι ι ελληνική έκδοση, μπορώ να βρω χάρτες για την υπόλοιπη Ευρώπη
6. To Hard Reset πως γίνεται?
ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας, ελπίζω σύντομα να με διαφωτίσετε
1. Όχι...Κάθε φορά που θα κάνεις reset η συσκευή θα επανέρχεται στην αρχική κατάσταση...
2. Πρέπει να τροποποιήσης ορισμένα αρχεία παραμέτρων.....
3. Όχι.....Το ξεκλείδωμα σου παρέχει την δυνατότητα να χρησιμοποιείς και άλλα προγράμμματα εκτός απο αυτά που έχει....
4. Points of Interest, δηλαδή σημεία ενδιαφέροντος, τα οποία είτε τα βλέπεις στον χάρτη κατά την διάρκεια της πλοήγησης, είτε μπορείς να πλοηγηθείς σε αυτά επιλέγοντας κάποιο...
5. Hard Reset (http://www.hardreset.eu/mio_moov_330_hard_reset_soft_reset_en.html)
χιλια ευχαριστω φιλε μου, Βασικα μονο σαν gps θελω να το εχω αλλα σκεφτομαι να το ξεκλιδοσω για να δουλευη και με αλλους χαρτες, εσυ τι λες?
sakiskamenid
20-08-09, 18:51
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!! ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΜΙΟ MOOV 330 KAI ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
1. Όχι...Κάθε φορά που θα κάνεις reset η συσκευή θα επανέρχεται στην αρχική κατάσταση...
2. Πρέπει να τροποποιήσης ορισμένα αρχεία παραμέτρων.....
3. Όχι.....Το ξεκλείδωμα σου παρέχει την δυνατότητα να χρησιμοποιείς και άλλα προγράμμματα εκτός απο αυτά που έχει....
4. Points of Interest, δηλαδή σημεία ενδιαφέροντος, τα οποία είτε τα βλέπεις στον χάρτη κατά την διάρκεια της πλοήγησης, είτε μπορείς να πλοηγηθείς σε αυτά επιλέγοντας κάποιο...
5. Hard Reset (http://www.hardreset.eu/mio_moov_330_hard_reset_soft_reset_en.html)
Αυτό που περιγράφεται στο hard reset, δεν είναι στην ουσία hard reset της συσκευής, αλλά επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις μόνο για το πρόγραμμα miomap! Πώς γίνεται λοιπόν ένα πραγματικό hard reset???
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.