tgr
10-08-06, 01:25
Μέχρι τώρα έτρεχα μια παλιότερη έκδοση του PN για τα WM2002χωρίς προβλήματα αλλά δε μου έτρεχε το PN απο την κονσόλα που το πήρα πρόσφατα και δε μου έτρεχε και τους χάρτες τις Ευρώπης τους καινούργιους, μου ζητούσε να τους δηλώσω πατώντας τον κώδικό που βρισκόταν στη θήκη του cd.Πατώντας το δε μου έκανε τίποτα ούτε γινόταν ενεργό κάποιο κουμπί για να συνεχίσω.Το έστειλα πακέτο το μηχάνημα στην NGI και με πληροφόρησαν οτι χρειάζεται αναβάθμιση λειτουργικού.
Αναβάθμισα λοιπόν το IPAQ 5450 μου από WM2002 σε WM2003 και λειτουργεί τέλεια τρέχει όλες τις εφαρμογές 30-40% πιο γρήγορα.
Εγκατέστησα λοιπόν το PN από την κονσόλα χωρίς πρόβλημα και το χάρτη GreeceU στη κάρτα.
τώρα μου κάνει τα αντίθετα από πριν.Τους χάρτες της Ευρώπης τους παίζει κανονικά, όταν όμως επιλέγω αλλαγη χαρτών στον Ελληνικό μου λέει οτι δεν είναι δηλωμένος και να πατήσω τον κωδ. άδειας χρήσης που είναι στη θήκη του cd. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ . ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΟ CD ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ο χαρτης είναι ο GreeceU 2005.Q43732
και το PN 5.1.65
Αναβάθμισα λοιπόν το IPAQ 5450 μου από WM2002 σε WM2003 και λειτουργεί τέλεια τρέχει όλες τις εφαρμογές 30-40% πιο γρήγορα.
Εγκατέστησα λοιπόν το PN από την κονσόλα χωρίς πρόβλημα και το χάρτη GreeceU στη κάρτα.
τώρα μου κάνει τα αντίθετα από πριν.Τους χάρτες της Ευρώπης τους παίζει κανονικά, όταν όμως επιλέγω αλλαγη χαρτών στον Ελληνικό μου λέει οτι δεν είναι δηλωμένος και να πατήσω τον κωδ. άδειας χρήσης που είναι στη θήκη του cd. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ . ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΟ CD ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ο χαρτης είναι ο GreeceU 2005.Q43732
και το PN 5.1.65