Επιστροφή στο Forum : Χαρτες
Μπορει καποιος να με βοηθησει με την εγκατασταση χαρτων στο GPS? Η διαδικασια αλλαζει αναλογα με το αν εχω Destinator η οχι? Που τους βαζω στην καρτα SD
Φυσικά και παίζει ρόλο τι πρόγραμμα πλοήγησης έχεις, που είναι εγκατεστημένος ο χάρτης Ελλάδας και τι συσκευή έχεις. Δώσε περισσότερες πληροφορίες.
Σκεφτομαι να παρω το b1000, μπορω να βρω χαρτες για ευρωπη? που? πως μπορω να τους βαλω?
To b1000 μπορείς να το πάρεις είτε με destinator είτε με ginius. http://www.navimania.gr/showthread.php?t=14767 . Και τα 2 προγράμματα έχουν χάρτες για Ευρώπη, το μεν destinator της navteq, το δε ginius της teleatlas. Οι χάρτες αυτοί μπαίνουν στο ίδιο μέρος που είναι και ο χάρτης Ελλάδας, ρώτησε το κατάστημα για το πως μπορείς να τους προμηθευτείς και τι κόστος θα έχουν.
Το θεμα ειναι ποιο διαθετει τους ποιοτικοτερους χαρτες.
Αν διάβασες καθόλου τα post σε αυτό το θέμα, οι περισσότεροι χρήστες προτείνουν tom tom για Ευρώπη. Το tom tom χρησιμοποιεί χάρτες teleatlas, συμπερασματικά λοιπόν υποθέτω πως είναι ποιοτικοί, χωρίς βέβαια να θεωρώ τους χάρτες της navteq κατώτερους. Δεν έχω ταξιδέψει με χάρτες teleatlas στην Ευρώπη οπότε δε μπορώ να έχω προσωπική εμπειρία.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.