PDA

Επιστροφή στο Forum : Παράξενο κόλλημα...

yositosi
07-08-06, 14:53
Έπεσε στα χέρια μου ένα GPS από εξωτερικό... και μου έχει παρουσιάσει το εξής κόλλημα:

Όταν πήγα να το γυρίσω από NMEA σε SIRF αυτό επέμενε να επιστρέφει σε ΝΜΕΑ παρά το ότι η συσκευή υποστηρίζει SIRF III. Μέχρι εδώ όλα καλά... μιας και το έχω διαβάσει και από άλλους το πρόβλημα αυτό. Το θέμα όμως είναι ότι πλέον στην τελευταία απόπειρα άρχισε να μου παρουσιάζει το εξής σφάλμα:

FATAL APPLICATION ERROR
Application Navi.exe has performed an illegal operation and will be shut down. If the problem persists, contact the program vendor.
Program: Navi.exe
Exception: 0xc0000005
Address: 03f807A0

Το θέμα είναι ότι σαν να έχει κλειδώσει σε SIRF και ενώ το πρόγραμμα δουλεύει κανονικά δεν συνδέεται με δορυφόρο!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ PDA....

Τα χαρακτηριστικά του λειτουργικού είναι:

Win CE 4.2

Τα χαρακτηριστικά του χάρτη είναι:

Destinator v5.7.2.33
2006 - Malata: 2006 Destinator

Το όλο software είναι show version και δεν συμπεριλαμβάνει POI.

Λεπτομέρειες για τη συσκευή δεν γνωρίζω μιας και είναι δείγμα που μου έδωσε ένας γνωστός μου, οπότε στοιχεία ή λοιπά δεν υπάρχουν. Επίσης ο χάρτης είναι τοποθετημένος σε SD κάρτα, και το πρόγραμμα είναι τοποθετημένο σε εσωτερική flash μνήμη αλλά τα installation directories είναι εντελώς διαφορετικά από ότι σε PDA (με Win Mobile) που έχω δει!!

Έχει κανένας καμία ιδέα πως μπορεί να ξεμπλοκάρει? Επίσης μπορεί κανένας να μου πει τι έκδοση του Destinator μπορώ να αγοράσω ώστε να το έχω πλήρες (χωρίς τα σημεία ενδιαφέροντος είναι ψιλοάχρηστο)?

Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα αλλά από τη μια είμαι που είμαι ψιλοάσχετος με αυτά... από την άλλη έδωσα και λεφτά για να το πάρω.. και τώρα δεν δουλεύει καθόλου!!

yositosi
15-08-06, 09:21
Κανείς ρε παίδες????

Μετά από πολύ ψάξιμο... ΔΕΝ έβγαλα άκρη πουθενά! Παρόλα αυτά, και επειδή δεν έχω recovery disk για αυτό το παλιομηχάνημα, βρήκα ένα ακριβώς ίδιο προδιαγραφών (περιγραφικά τουλάχιστον) της Packard Bell... και κατέβασα το recovery disk του...

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί αναβάθμιση με λογισμικό τρίτου κατασκευαστή... ή μήπως από την αρχή είναι βέβαιο ότι θα την αποτελειώσω τη συσκευή και θα πάει για πέταμα??

P.S. Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον κατασκευαστή... αλλά ακόμα μου απαντάνε!! :cry:

zeppelin
16-08-06, 13:21
Προσπάθησε να μάθεις πως γίνεται hard-reset στη συσκευή σου ή αν υπάρχει κάποιο firmware update για να εγκαταστήσεις.