PDA

Επιστροφή στο Forum : Εμφάνιση directory /My Flash Disk/ στη main memory του PDA

mauropaltoudias
16-08-05, 18:04
Καλησπέρα,

Μόλις σήμερα παρατήρησα ότι στη main memory το PDA καταλαμβάνει χώρο ένα directory oνόματει /My Flash Disk/ το οποίο και περιέχει ΟΛΑ τα αρχεία του Destinator ! (εκτός από τους χάρτες). Πως μπορεί να προέκυψε αυτό ; Είναι ασφαλές να το σβήσω ;

Ευχαριστώ,

zeppelin
16-08-05, 18:50
Μπορείς & πρέπει να τα σβήσεις

YAKUMO
17-08-05, 10:09
Φιλοι μου επειδη δεν ξερω και πολλα απο αυτα, πειτε μου σας παρακαλω, που ειναι η MAIN MEMORY για να βρω εαν υπαρχει και σε εμενα ο φακελος my flash disk , για να τον σβησω??
Ευχαριστω πολυ.

dgial
17-08-05, 10:41
Φιλοι μου επειδη δεν ξερω και πολλα απο αυτα, πειτε μου σας παρακαλω, που ειναι η MAIN MEMORY για να βρω εαν υπαρχει και σε εμενα ο φακελος my flash disk , για να τον σβησω??
Ευχαριστω πολυ.
Θα ανοίξεις το start menu/programs/file explorer/my device και εκεί ειναι αυτό που ψάχνεις 8)

YAKUMO
17-08-05, 12:03
Eυχαριστω πολυ.
Το κοιταξα και δεν υπαρχει μεσα στο my device, εκτος εαν ειναι καπου μεσα σε υποφακελο.
Το εψαξα βεβαια και στους υποφακελους, αλλα δεν υπαρχει κανενας που να λεει my flash disk.

Υ.Γ.
Kαλα σε εμενα γιατι δεν δημιουργηθηκε και στους αλλους δημιουργητε και τον σβηνουν?
Οχι οτι θελω να υπαρχει βεβαια , απλα ρωταω απο περιεργια!!

zeppelin
17-08-05, 13:06
Συνήθως δημιουργείτε όταν η εγκατάσταση του Destinator γίνει με τη κονσόλα εγκατάστασης