PDA

Επιστροφή στο Forum : Ερωτηση για mio-νεες speed cams

antwnhs1
03-03-09, 19:47
Εχω το mio moov 200 με συστημα πλοηγησης το miomap2008 και θα ηθελα να βαλω το αρχειο με τις μονιμες καμερες ταχυτητας.Αν μπορειτε να με βοηθησετε...
Σε 1 προσφατο ταξιδι μου προσεξα και καποιες νεες σταθερες καμερες (δεν ξερω αν εχουν αναφερθει ξανα) αλλα δεν εχω σημειωσει ακριβως τα σημεια.
Υπαρχουν οι εξης καμερες:στην εισοδο για Βολο ερχομενοι απο Λαρισα εχει 2 καμερες στο κομματι μετα την εξοδο απο εθνικη και 1 τουλαχιστον στην εξοδο απο Βολο για Λαρισα (στο ιδιο κομματι αλλα προς την αντιθετη κατευθυνση)
Νεες καμερες στην Εγνατια απο Θεσσαλονικη για Κοζανη και αναποδα.
2 καμερες εξω απο την Αλεξανδρεια Ημαθιας στο δρομο για Κατερινη.Η μια ειναι λιγο πριν μπεις στην Αλεξανδρεια και η αλλη ειναι βγαινοντας αμεσως μετα την πινακιδα που λεει οτι φευγεις απο την πολη.
Ελπιζω να βοηθησα.

beagle
04-03-09, 21:43
Για μόνιμες κάμερες ταχύτητας κατέβασε το "mio moov txt" , πρέπει να κάνει
http://www.poiplaza.com/index.php?p=download&d=1421&lstpg2=sdb&lstpg=ds&lsts=616

Ευχαριστούμε για τις υπόλοιπες πληροφορίες, καλώς ήρθες!

dimosx
16-03-09, 11:21
sorry beagle κανει και για το 330 αυτο το text ?

beagle
16-03-09, 12:37
Για τις συσκευές mio moov φτιάχτηκε, φαντάζομαι πως κάνει.

dimosx
17-03-09, 08:29
και μηπως ξερει καποιος αν υπαρχουν και αλλες καμερες που μπορουμε να περασουμε και αν ναι πως γινεται αυτο?

beagle
17-03-09, 23:02
Τι εννοείς "άλλες κάμερες"? Στα txt υπάρχουν όλες οι κάμερες (όλες οι κατηγορίες). Όσοι έχουν mio moov, μπορούν να βάλουν και ξεχωριστά κατηγορίες απ' ότι έχω διαβάσει.

ΚΟΤΑΡΙΔΗΣ ΙΩ
07-10-09, 15:38
KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΚΑΥΕΒΑΣΕΙ ΤΟ TXT ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΟ ΜΟΟV330 ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΙΟ Η ΣΤΗΝ SD;ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

koala
07-10-09, 16:34
Λοιπον κατεβαζεται απο http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx τα αρχεια για της καμερες,στο miomoov ειναι μεσα το import.txt και οδηγιες. Το αποσυμπιεζεται, αντιγραφεται το import στον φακελο που βρισκεται το προγραμμα, στα 330 της Εληνικης αγορας κυριως σε καρτα SD, οποτε συνδεουμε το μηχανημα μας με το pc και με και μεταρφερομαστε στο φακελο miomap εκει θα βρειτε τον φακελο Speedcameras το αρχειο που κατεβασατε το αντιγραφεται εκει, μολις κανετε επανεκινηση και τρεξετε το Miomap θα διμιουργηθουνε τα καταληλα αρχεια οποτε μετα αν θελετε μπορειτε να διαγραψεται το import μεσα απο το μηχανημα.

peolinio
13-10-09, 15:44
eευχαριστω πολυ δουλευει και ειμαι υπερ ευτυχισμενος , ετοιμος ημουν να το σπασω .....

george75
26-11-09, 22:44
Για το spirit S505 κάνει;