PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟΥΣΙΑ!

acer-crete
28-07-06, 22:18
Γεια και χαρά σε όλους!

Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί
αγόρασα την τελική αναβάθμιση σε PN DESTINATOR
Δεν είναι τα 40 -50€ που έδωσα αλλά , το να ψάχνεις να βρεις ένα δρόμο στο προάστιο Αγ. Ιωαννης του Ηρακλείου
όπου στεγάζεται κρατικό κτίριο της ΓΣΕΒΕΕ
και τελικά ανακαλύπτεις ότι δεν υπάρχει όχι μόνο αυτό που ψάχνεις αλλά είναι και λάθος το σχεδιάγραμμα
ΤΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.
Μιλάμε για παράλληλο δρόμο στην Λ. Κνωσού(ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ)
Τεράστιες εκλείψεις στα νότια του νομού και σε αρκετά σημεία του Ηρακλείου.
Θυμάμαι κάποιον που έλεγε ότι στη νέα έκδοση PN θα δεις τρομερές διαφορές .
Είδα αρκετά σοβαρές αλλά και αρκετά γελοίες.
Any way!
Πότε θα έχουμε νέα ενημέρωση σε χάρτες για το νομό Ηρακλείου ?

Καλές διακοπές σε όλους.

grimak
28-07-06, 23:49
Γεια και χαρά σε όλους!

Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί
αγόρασα την τελική αναβάθμιση σε PN DESTINATOR
Δεν είναι τα 40 -50? που έδωσα αλλά , το να ψάχνεις να βρεις ένα δρόμο στο προάστιο Αγ. Ιωαννης του Ηρακλείου
όπου στεγάζεται κρατικό κτίριο της ΓΣΕΒΕΕ
και τελικά ανακαλύπτεις ότι δεν υπάρχει όχι μόνο αυτό που ψάχνεις αλλά είναι και λάθος το σχεδιάγραμμα
ΤΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.
Μιλάμε για παράλληλο δρόμο στην Λ. Κνωσού(ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ)
Τεράστιες εκλείψεις στα νότια του νομού και σε αρκετά σημεία του Ηρακλείου.
Θυμάμαι κάποιον που έλεγε ότι στη νέα έκδοση PN θα δεις τρομερές διαφορές .
Είδα αρκετά σοβαρές αλλά και αρκετά γελοίες.
Any way!
Πότε θα έχουμε νέα ενημέρωση σε χάρτες για το νομό Ηρακλείου ?
Kαλές διακοπές σε όλους.
Πατριώτη,
ο νέος χάρτης αναμένεται απο μέρα σε μέρα, στον οποίο θα υπάρχουν ενημερώσεις για τα περισσότερα απο τα νησιά μας.
Καλές διακοπές.

CRV9925
31-07-06, 11:45
Τελικά μου φαίνεται ότι όπως σχεδόν σέ κάθε τι στήν Ελλαδίτσα, ολο τό βάρος δίνεται στό λεκανοπέδιο Αττικής, και ολοι εμεις οι υπολοιποι ειμαστε τό αναγκαίο συμπλήρωμα. Εμείς οι ιθαγενείς δέν έχουμε πρόβλημα οι επισκέπτες όμως; Καί νομίζω ότι η Κρήτη, μαζεύει πολύ κόσμο ειδικά τό καλοκαίρι. Ελπίζω νά γίνει κάτι στήν νέα έκδοση τού χάρτη!!!!!!!!!

chris1
31-07-06, 12:04
Αγαπητέ CRV9925 θα επαναλάβω τις πληροφορίες που έχει δώσει και ο Zeppelin σε πολλά άλλα posts:
Στον επόμενο χάρτη μας, που θα προμηθευτούν δωρεάν οι χρήστες DestinatorPN, θα υπάρχουν οι παρακάτω πόλεις με ΠΛΗΡΗ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ: Χανιά, Ρέθυμνο, Αγ. Νικόλαος, Νέα Αλικαρνασσός, Βόλος, Ιωάννινα, Λάρισα, καθώς και διορθώσεις σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο. Επίσης θα υπάρχει σαφώς βελτιωμένο οδικό δίκτυο σε δεκάδες Νομούς σε όλη τη χώρα. Τέλος στην Κρήτη δώσαμε μεγάλη βαρύτητα και θα διαπιστώσεις σε λίγο καιρό ότι έχουμε καταγράψει όλους τους νέους οδικούς άξονες που δημιουργήθηκαν στο νησί τα τελευταία χρόνια.
Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τα σχόλιά σου, καθώς θα έχεις τη δυνατότητα να "τεστάρεις" τις αλλαγές και προσθήκες του νέου χάρτη μας στην Κρήτη, αμέσως μόλις κυκλοφορήσει.

Dark_Rex
31-07-06, 13:36
Εγω χρησιμοποιησα αρκετα το PN στις διακοπες μου στην Κρητη 10-20 Ιουλιου (με τους υπαρχοντες χαρτες,οχι τους νεους).
Εκανα περιπου 1800χλμ. :D
Στην πλοηγηση με βοηθησε παρα πολυ.Εμενα Χανιά,και εκανα τις εξης διαδρομες.
Απο Χανια προς Καστελι,Φαλασερνα,Ελαφονησ ι (ειχε μεχρι και τον χωματοδρομο ως το παρκινγκ :) ),Σουγια,Παλιοχωρα,Ομαλο,Σφακια,Θερι ο,Ρεθυμνο,Αρκαδι.
Ολες οι προτεινομενες διαδρομες ηταν σωστες,η χαρτογραφηση των δρομων κατα πολυ μεγαλο ποσοστο ηταν σωστη.
Το μονο που παρατηρησα ηταν δεν υπηρχε χαρτογραφημενος ο κομβος στο Κολυμπαρι και σε εστελνε αλλου (χωρις προβλημα αν το αγνοουσες),και οταν εδωσα Σφακια με εστελνε αναποδα καπου κοντα στην Παλιοχωρα (επρεπε να δωσω ''Χωρα Σφακιων'').
Επισης στην πολη του Ρεθυμνου,και των Χανιων οσο κινηθηκα (τουριστας γαρ,ασχετος με την περιοχη)με βοηθησε οσο χρειαζοταν να μπω και να βγω αλλα και να κινηθω.
Γενικως,η προσωπικη μου αποψη,για τα χρηματα που εδωσα για το συγκεκριμενο λογισμικο+χαρτες εμεινα υπερ του δεοντος ικανοποιημενος και ευχαριστω την NGI για την εως τωρα υποστηριξη τους. :wink:
Το μονο που μου εσπασε τα νευρα ηταν το PDA μου (QTEK 2020i) to οποιο συχνα πυκνα παθαινε χοντρα κολληματα (εχω την γνησια-αγορασμενη εκδοση φυσικα) και το οποιο παρολιγο να το εκτοξευσω σε κατι βουνα. :lol:
Μαλλον εφταιγε η θεση του στο καρο μου (το χτυπαγε ο ηλιος).Μολις το εβαζα μπροστα στους αεραγωγους του αρκουδισιον συνερχοταν... :?

CRV9925
01-08-06, 13:59
Αγαπητέ Chris 1. Δέν καταλαβαίνω τό ύφος τής παρατήρησης σου. Μήπως είναι λάθος ότι δίνεται προτεραιότητα στό λεκανοπέδιο; Εγώ όσες φορές χρησιμοποιησα το PN στό λεκανοπέδιο ήταν ακριβέστατο. Σέ άλλο site ανέφερα ότι δέν είχα πρόβλημα στήν περιοχή της Παργας οπου εκανα προσφατα διακοπές εκτος από τίς πόλεις Αρτα & Αγρίνιο όπου ηταν λάθος οι μονόδρομοι. Στήν Κρήτη (ανατολική τουλάχιστον) έχει αρκετές ελήψεις οι οποίες ελπίζω νά συμπληρωθούν στόν νέο χάρτη Εξ' άλλου περισσότερο αναγκαίο είναι το PN γιά εσας τους επισκέπτες, παρά γιά εμάς τούς ντόπιους Γι αυτό και τίς παρατηρήσεις από τήν επαρχία θά πρέπει νά τίς επικροτείται και νά πιέζετα και σύς για βελτιώσεις.

zeppelin
01-08-06, 14:12
Το βάρος έχει δοθεί κατά 90% στην Επαρχία. Δεν έχει φανεί όμως αυτό μιας και δεν έχετε το νέο χάρτη στα χέρια σας. Το ίδιο θα γίνει και με τη μεθεπόμενη έκδοση του χάρτη.
Δε βλέπω κάτι στο ύφος του chris1 που απλώς έκανε μια αναφορά στο τι θα περιλαμβάνει ο χάρτης.