Επιστροφή στο Forum : 4800bt Προβλημα η SD???
Λοιπον θα ηθελα πρωτα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Peterant,για τον χρονο που εχει καταβαλει για το μενου του Mls ειναι φανταστικο.
Λοιπον απο την αρχη για να βρω και εγω μια ακρη, σημερα πηγα στην σελιδα
του Ngi και κατεβασα τον καινουργιο χαρτη Q1.99,εβαλα τα αρχεια sdmmc/DestinatorApps/GreeceU kαι το Forlinks sdmmc/Dest 7/Destinator/UserData/ForLinks, για πρωτη φορα σημερα μου εβγαζε να κανω δεξια οπου απαγορευται, και κατι κολληματα τρελα πανω απο πολυκατοικιες.
Επισης εκανα Scandisk στην καρτα και μου εβγαλε το παρακατω σφαλμα,ειναι η Sd?η κατι αλλο!.
Ευχαριστω
Ο τελευταίος χάρτης είναι ο Q4.115...αυτόν να κατεβάσεις...
Η έκδοση που κατέβασες όχι μόνο δεν είναι ενημερωμένη αλλά είναι και γιά εκδόσεις PN,δηλαδή δεν κάνει για Destinator 7....
Επίσης αφού έκανες chekdisk στην κάρτα σου θα σου πρότεινα να κάνεις τώρα ένα format (σώζοντας πρώτα τα αρχεία που έχεις μέσα σε ένα φάκελο στο pc σου),γιατί τώρα έχει δημιουργηθεί μέσα ένας κρυφός φάκελος (FOUND), με μέγεθος ανάλογο των αρχείων που είχαν πρόβλημα (μπορείς να τον δεις μόνο μέσα από την συσκευή,αλλά δεν μπορείς να τον διαγράψεις)....Αν το κάνεις πολλές φορές θα σου γεμίσει η κάρτα ενώ στην ουσία θα είναι άδεια...Μετά το φορματ ξαναβάζεις τα αρχεία σου μέσα....(Την μεταφορά να την κάνεις με card reader...είναι απείρως πιό γρήγορο και ασφαλές απ' ότι με Active Sync)
Επίσης μαζί με τον χάρτη να κατεβάσεις και το αρχείο pois.ini (από το κατέβασμα εκδόσεων Destinator) και να αντικαταστήσεις αυτό που είναι μέσα στον φάκελο Destinator\UserData...
Peterant σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου,κατεβαζω τωρα τους σωστους χαρτες απο την Ngi και τα λεμε ξανα.
Παιζει ρολο ο κατασκευαστης, και το μεγεθος τις καρτας?
Παίζει....Εαν βάλεις μία κανονική κάρτα μέχρι τέσσερα GB δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα...Εχουν αναφερθεί διάφορα.Ορισμένοι έχουν βάλει μέχρι και 8 GB και αναφέρουν ότι δουλεύει....
Με τα Forlinks τι γινεται;τα κανω και αυτα αλλαγη;..τον χαρτη τον αλλαξα,και τα pois..
Σε ευχαριστω και παλι.
Διαγράφεις τα παλιά και βάζεις τα καινούργια.....
Λοιπον κατι μου λεει οτι κατι δεν παει καλα μετα Forlinks ,μου βγαζει διαδρομη
7χιλ παραπανω απο οτι πρεπει ,πχ ειμαι στην καρδιτσα και θελω να παω τρικαλα που αυτο σχετικα ειναι μια ευθεια, και μου λεει να παω διαμεσω απο κατι χωρια,και στην γρηγοροτερη, και κοντινοτερη διαδρομη αυτο ειναι συνεχες φαινομενο με τα καινουργια Forlinks.
Δες τι έχεις ορίσει να αποφεύγεις....Όλα γίνονται σε συνάρτιση αυτών που ορίζεις...Εαν του έχεις ορίσει π.χ. αποφυγή αυτοκινητόδρομων θα σε πάει από παράδρομους. Η συντομότερη και γρηγορότερη διαδρομή βγαίνουν σε συνάρτιση της γεωγραφικής θέσης που βρίσκεσαι,της απόστασης που έχεις να διανύσεις και τις αποφυγές που έχεις ορίσει....
PENGUIN II
25-02-09, 03:04
Στο τελευταιο update 2008.Q4.115.EL.zip ενω ο χαρτης εχει ημερομηνια 7-1-2009 τα Forlinks εχουν 1-1-2003.
Απο το back up της καρτας που κρατησα πριν αρχισω το σκαλισμα (thanks to navimania the best1 ) βλεπω οτι τα Forlinks απο το pna (4810 ΒΤ) που αγορασα τον φεβ 2009 εχουν ημερομηνια 1-1-2007.
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???? what1
Εκανα update το χαρτη αλλα κρατησα τα Forlinks που ειχε μεσα η συσκευη.
(ΥΓ: Σημερα αγορασα μια καρτα 8G SDHC και ολα δειχνουν ΟΚ).
@Peterant
Οπως αναφερει ο φιλος παραπανω το ειδα και εγω αυτο , σχετικα με τα Forlinks το διπλο τσεκαρισα πριν βαλω καποια διαδρομη εχω αφησει μονο
φερυ και χωματοδρομους προς αποφυγη,τι να πω, σκεφτομαι να βαλω τον παλιο τον χαρτη και να δω τι θα μου βγαλει,κανενα tips;...
Eυχαριστω και παλι...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.