Επιστροφή στο Forum : πρόβλημα συνδέσεις στην Ελβετία
έχω ένα pda eten x500 και πρόγραμμα igo8 με χάρτες Ελβετίας και Ελλάδος προσπάθησα να συνδέσω το gps αλλά χωρίς επιτυχία ( δεν βρίσκει τους δορυφόρους )στην Ελβετία αλλά στην Ελλάδα όλα κανονικά
μήπως έχετε καμία εξηγήσει
σας ευχαριστώ έκτων προτέρων
Κωνσταντίνος
Τι εννοείς? Όταν είσαι στην Ελβετία δε δουλεύει το gps? Γιατί αν είσαι Ελλάδα και επιλέξεις χάρτη Ελβετίας, είναι λογικό να μην σου δώσει στίγμα στο χάρτη αφού δεν βρίσκεσαι εκεί.
Καλησπέρα
Όχι αυτήν την στιγμή είμαι Ελβετία και θέλω να πάω κάπου αλλά δεν βρίσκει τους δορυφόρους στο gps ώστε να μπορέσω να πραγματοποιήσω μια ποριά
Όταν είμαι Ελλάδα δεν έχω κανένα πρόβλημα βρίσκει δορυφόρους
Φυσικά στην κάθε χώρα με τους δικού στις χάρτες
Το ερώτημα μου είναι γιατί στην Ελβετία δεν βρίσκει τους δορυφόρους και δεν μπορώ να έχω το igo8 ως gps
Περίεργο που δε βρίσκει δορυφόρους.. Με άλλο πρόγραμμα πλοήγησης δοκίμασες? Ή με το gps viewer που έχει η συσκευή προεγκατεστημένο? Έχεις κατεβάσει τα τελευταία δεδομένα της θέσης των δορυφόρων?
Καλημέρα
Το έχω αφήσει όλο το βράδυ στο παράθυρο ώστε να πάρει σήμα ( να βρει δορυφόρους ) αλλά τίποτα και έχω κανί αναβάθμιση τον δορυφόρων
Πήγαινε στο menu των ρυθμίσεων GPS και παίξε λίγο χειροκίνητα με τις επιλογές θυρών και ταχυτήτων (κάνε συνδιασμούς). Φρόντισε να έχεις ανοικτό ουρανό από πάνω σου. Βεβαιώσου ότι γράφει "ο δέκτης GPS είναι συνδεδεμένος"
terrestial
08-03-09, 09:09
Αυτό το πρόβλημα το είχα κι εγώ στην Ελβετία (στη Λουκέρνη συγκεκριμένα, που είναι μέσα στα βουνά). Πήγαινε σε ένα εντελώς ανοιχτό σημείο και κάτσε με το GPS στο χέρι μέχρι να βρει το στίγμα. Γενικά, όταν ανοίγεις τη συσκευή μακριά από το σημείο που την είχες χρησιμοποιήσει τελευταία φορά, κάνει λίγη παραπάνω ώρα μέχρι να κλειδώσει. Ακόμη και στην Ελλάδα ενδέχεται να μην μπορεί να κλειδώσει στο παράθυρο, πόσο μάλλον στις ελβετικές Άλπεις.
τελικά δεν ήταν πρόβλημα στο igo8 αλλά στην συσκευή έσπασε το gps :(
σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.