Επιστροφή στο Forum : 99 € χαμένα
Τόσα άκουσα για MN7 και τόσα είδα σε φωτογραφίες. Είπα ας το αγοράσω και με το νέο χάρτη. Για την επαρχία που κινούμαι, χάλια. Λέω δεν πειράζει θα είναι καλό στην Αθήνα. Προχθές έκανα μια διαδρομή τελείως απλή γυρίζοντας και σε landscape για να δώ τα "μπιχλιμπίδια" που διαφημίζει ότι προσφέρει (λωρίδες κυκλοφορίας κλπ) απογοητεύτηκα τελείως. Σχεδόν τα πάντα λάθος και συνεχώς μια φωνούλα "ΠΡΟΣΟΧΗ". Έχω χρησιμοποιήσει Destinator, IGO8, Miomap, Ginius. Μόνο στο Navigon συνάντησα τέτοια κατάσταση.
ΝGI ΑΘΑΝΑΤΗ !
Δωστου και μια δευτερη ευκαιρια, κανε καμια διαδρομη ακομα.
Ισως επισης να μπορει να ξεκλειδωθει και να του περασεις κι αλλα προγραμματακια.
Τελος, αν δε σου κανει, μπορεις να το πουλησεις εδω μεσα... με μια εκπτωσουλα, ολο και καποιος θα το παρει.
Μιλάω για το πρόγραμμα. Η συσκευή μου είναι PDA (MIO P550) και έχω όλα αυτά τα προγράμματα μέσα και κάνω τη δουλειά μου. Βέβαια κυρίως το Destinator.
χαθηκε ο κοσμος να βαλεις μια δοκιμαστικη εκδοση πριν το αγορασεις;
O χάρτης [NAVTEQ] και το λογισμικό του navigon είναι εντελώς απαράδεκτα ,άλλα σου λέει άλλα δείχνει και αλλού πρέπει να στρίψεις, και αυτά μέσα στην Αθήνα ακόμη και στην εθνική με έβγαλε στον παράδρομο και με ξαναέβαλε χωρίς λόγω. είναι εντελώς απαράδεκτο και αναξιόπιστο. KRIMA...
Φιλε μου τα παραλες ..ειδικα για αθηνα δεν εχει λαθη , αν εξαιρέσεις μερικες μονοδρομησεις ..εγω τα δουλευω εδω και καιρο ,,και μιλαμε για το γνησιο προγραμμα σε συσκευη της Navigon , βαζω στο αυτοκινητο 3 Gps το καθενα με διαφορετικο προγραμμα , Destinator , igo8 Q3 ,Navigon q4, και τα λαθη ειναι αμεληταια , σε οσες διαδρομες εχω κανει ...και μπορω να σου πω οτι οι υπολογισμος νεας διαδρομης ειναι απο τις γρηγοροτερες , απο αλλα προγραμματα πλοηγησης .
Το οτι χρειαζεται βελτιωση , ειναι σιγουρο ..αλλα οχι να το βγαζεις και αχρηστο ..μην ξεχνας το προγραμμα με χαρτη ελλαδος εχεις βγει απο το καλοκαιρι του 08 , με συνεχεις αναβαθμισεις ...
Εγω μπορω να πω οτι ειναι πολυ σωστα φτιαγμενο λιτο με καποια μειονεκτηματα αλλα αξιζει τα λεφτα του ..
Βασικα πρεπει να μαθεις πως δουλευει το προγραμμα και επιλεξεις σωστες παραμετρους , εξαλου ειναι και νεο προγραμμα και θελκει καποια προσαρμογη ..εν σχεση με το Destinator που το εχουμε συνιθησει τοσα χρονια
απαντηση της navigon σε μειλ που εστειλα με παραπονα για τη καλυψη του χαρτη στη κρητη:
Thank you for your E-Mail.
We are sorry for the inconvenience.
As you can see on our web site, unfortunately the map coverage of Greece it is only 56%, nevertheless hopefully this will change with future updates.
Apart from this we only guarantee up to 99% map coverage.
Please do not hesitate in case of further questions.
Yours sincerely
NAVIGON Support Team
Manuel Melching
NAVIGON AG
Berliner Platz 11
97080 Wuerzburg
Phone for United Kingdom: 0871-2880154 (0,10 GBP/€/min. Fixed network, mobile tarifs may vary)
μου ηρθε μολις χθες και αναρωτιεμαι η καλυψη 75% που λεγεται οτι υπαρχει για ελλαδα απο που προκυπτει?
Το 75% καλυπτει τις μεγαλες πολεις ..Αθηνα θεσσσαλομικη κλπ
Φιλε μου τα παραλες ..ειδικα για αθηνα δεν εχει λαθη , αν εξαιρέσεις μερικες μονοδρομησεις ..εγω τα δουλευω εδω και καιρο ,,και μιλαμε για το γνησιο προγραμμα σε συσκευη της Navigon , βαζω στο αυτοκινητο 3 Gps το καθενα με διαφορετικο προγραμμα , Destinator , igo8 Q3 ,Navigon q4, και τα λαθη ειναι αμεληταια , σε οσες διαδρομες εχω κανει ...και μπορω να σου πω οτι οι υπολογισμος νεας διαδρομης ειναι απο τις γρηγοροτερες , απο αλλα προγραμματα πλοηγησης .
Το οτι χρειαζεται βελτιωση , ειναι σιγουρο ..αλλα οχι να το βγαζεις και αχρηστο ..μην ξεχνας το προγραμμα με χαρτη ελλαδος εχεις βγει απο το καλοκαιρι του 08 , με συνεχεις αναβαθμισεις ...
Εγω μπορω να πω οτι ειναι πολυ σωστα φτιαγμενο λιτο με καποια μειονεκτηματα αλλα αξιζει τα λεφτα του ..
Βασικα πρεπει να μαθεις πως δουλευει το προγραμμα και επιλεξεις σωστες παραμετρους , εξαλου ειναι και νεο προγραμμα και θελκει καποια προσαρμογη ..εν σχεση με το Destinator που το εχουμε συνιθησει τοσα χρονια
Συμφωνω και εγω το navigon 1200 που εχω με εχει βγαλει ασπροπροσωπο εκτος απο πολλη ελαχιστες περιπτωσεις.
GIORGIO FUSINA
23-02-09, 17:55
φίλε μου παίζοντας στο SATURN τα μηχανάκια...
την διεύθυνση...Καλαμιών 2 στο Πόρτο Ράφτη...την βρήκα μόνο με το μηχανάκι που πέταξες τα λεφτά σου...
ούτε με μιο την βρήκα .http://www.navimania.gr/images/icons/icon9.gif..ούτε με τον δεστινατορα..http://www.navimania.gr/images/icons/icon8.gif.ούτε με το τζίνιους..http://www.navimania.gr/images/icons/icon5.gif.
μήπως κάτι δεν κάνεις καλά.???
manolis_grev
23-02-09, 18:05
Mπορώ να σου βρω ένα σωρό άλλες διευθύνσεις που έχει το destinator και δεν έχει το navigon.Aυτό είναι το λάθος που κάνουμε όλοι μας.Αγοράζουμε ημιτελή προϊόντα.Περίμενα 1,5 χρόνο για να δω τα Γρεβενά με πλήρη δεδομένα πλοήγησης στο destinator.Στο navigon 1200 που έχω πάρει με την χριστουγεννιάτικη προσφορά του connx ακόμα περιμένω.Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή.
argonaut69
28-02-09, 20:06
Επειδή σαν πρόγραμμα το navigon είναι σαφώς ανώτερο από το destinator, χρησιμοποιώ
το πρώτο για βόλτες και περιηγήσεις και μόνο σε χαλαρές συνθήκες.
Εκεί δε με νοιάζει να μου βγάλει μέσα στο βράδυ, σε άγνωστο ερημικό μέρος, με
κακό καιρό, να τελειώνει η βενζίνη, το μωρό να κλάει, ένα INFINITY LOOP 25km....
όταν πιέζει ο χρόνος και οι συνθήκες "αλλάζω" σε destinator και πάω στον προορισμό μου...
Κατά τ' αλλα το Navigon 8110 δεν το αλλάζω...
Εγώ έχω και το 8110 και έχω εγκαταστήσει το Navigon και σε ένα HTC Touch HD. Η μέρα με τη νύχτα μεταξύ τους! Στο 8110 όλα είναι τέλεια, ενώ στο PDA είναι όπως τα περιγράφει ο φίλος παραπάνω!!! Πώς εξηγείται αυτό;
hellenicsun
30-03-09, 18:32
Κάτοχος κι εγώ ενός Navigon 1200 και απόλυτα ικανοποιημένος με τη μέχρι τώρα χρήση. Εντός Αθηνών όπου χρειάστηκε να πάω, με έβγαλε αμέσως. Στην επαρχία, Ναύπλιο και Κωνωπίνα (πολύ μικρό χωριό στη περιοχή του Αγρινίου) επίσης σωστή πλοήγηση. Γενικά θεωρώ πως για τα λεφτά του είναι μια χαρά.
Εγω πεταχτηκα μεχρι το αιγιο και το 1200 ηταν μια χαρα εκτος απο μια περιπτωση
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.