PDA

Επιστροφή στο Forum : Αυθεντικο mls 3900BT ή οχι?

BELLdin
18-02-09, 14:34
Αναρωτιεμαι αν μου εδωσε το Multirama αυθεντικο το 3900 καθως δεν περιειχε μεσα κανενα ενχειριδιο χρησης ουτε cd, η καρτα ηταν μεσα στο pna και το σημαντικοτερο δεν εχω τους απαραιτητους κωδικους για να κανω αναβαθμιση χαρτων
Παρακαλω αν καποιος γνωριζει επι του θεματος ας μου απαντησει
Ευχαριστω

billjeep
18-02-09, 18:55
Αναρωτιεμαι αν μου εδωσε το Multirama αυθεντικο το 3900...

...o σωστος ορος ειναι αχρησιμοποιητο [αθικτο - παρθενο]. Δεν νομιζω να υπαρχει και ημιτασιον 3900, οποτε ειναι σιγουρα αυθεντικο!
Απλα επειδη ειναι πανω απο χρονο στην αγορα, εχει γινει επιστροφη στο καταστημα κ.τ.λ - κ.τ.λ - κ.τ.λ

Δεν εχεις παρα να κανεις μια επισκεψη ξανα, και να απαιτησεις τα αυτονοητα..

SharpSharp
18-02-09, 20:22
Λογικά πάνω στη συσκευασία πρέπει να γράφει τα περιεχόμενα. Ο κωδικός μάλλον θα ήταν πάνω στις οδηγίες χρήσης που σου λείπουν.

nikkos
20-02-09, 17:01
ο απαραίτητος κωδικός που λες, πρέπει να είναι μέσα στις οδηγίες χρήσης, στην τελευταία σελίδα σε αυτοκόλλητο.... από CD δεν θυμάμαι αν έχει τίποτα, και αν έχει το ActiveSync θα έχει. Αν δε στα δώσανε, να πας να τα ζητήσεις. Έχω δει και εγώ την προσφορά που έχει και απόρρησα με την τιμή....δεν πιστεύω ολόκληρο multirama να κάνει τσατσολιές...

BELLdin
20-02-09, 18:19
Το θεμα για μενα ειναι η προχειροτητα και η αμαθεια που συναντησα στο συγκεκριμενο κατστημα τοσο οταν αγορασα τη συσκευη, καθοτι σε απλες ερωτησεις που εκανα στον υπαλληλο δεν ηταν σε θεση να μου απαντησει, οπως επισης και την φορα αναγκαστηκα να ξαναπαω στο εν λογω καταστημα για να προμηθευτω οικιακο φορτιστη. Τραγελαφικες εικονες. Και για τους 2 φορτιστες που μου προτεινε ο υπαλληλος με ιδιαιτερη σιγουρια κιολας, ηταν ακαταλληλοι για την συσκευη μου. Για καλη μου τυχη εχω καποιες βασικες γνωσεις ηλεκτρονικων και τον παρεπεμψα να τους ανοιξει μπροστα μου και να τους δοκιμασει. Φυσικα κανενας δεν δουλεψε
Τωρα απ'οτι φαινεται πρεπει να παω για ακομη μια φορα για να ζητησω το αυτονοητο. Τι να πω, τα συμπερασματα δικα σας
Ευχαριστω παντως για τον χρονο σας και τις απαντησεις σας.

panosha
20-02-09, 21:40
Aν πας σε άλλο κατάστημα της ίδιας αλυσίδας, ίσως πέσεις πάνω σε κάποιον υπάλληλο expert με τα θέματα αυτά. Δεν είναι εκεί το θέμα, δεν γίνεται ή δεν είναι αν θέλεις όλοι σχετικοί.

xionidis
23-02-09, 19:35
Το ότι ένα προιόν είναι σε προσφορά, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κακής ποιότητας κλπ., ή στην προκειμένη περίπτωση ότι η συσκευασία να είναι ελλιπής. Η τιμή ενός προιόντος πέφτει όταν βγαίνει κάποια καινούργιο μοντέλο που αντικαθιστά το προηγούμενο για να φύγει το στοκαρισμένο, ή όταν δεν υπάρχει ζήτηση για να δελεάσουν το καταναλωτικό κοινό. Το πρόβλημα είναι ότι στην περίπτωση σου, η συγκεκριμένη αλυσίδα δεν σε σεβάστηκε ως καταναλωτή.

v100
18-03-09, 10:54
Φίλε BELLdin, τελικά βρήκες άκρη από το κατάστημα;

Θέλω κι εγώ να αγοράσω το 3900 και τα 149€ των Multirama είναι ασυναγώνιστη τιμή σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά. Αν όμως στην τιμή αυτή δε σου δίνουν τους κωδικούς για την ενημέρωση στους χάρτες...

KOURNIAS
18-03-09, 22:31
Στις 3/3/09 αγόρασα από το MULTIRAMA (κατάστημα Πάτρας) το MLS 3900BT στην τιμή των 149 ευρώ.
Η συσκευασία που μου έδωσαν ήταν ανοιγμένη (…δεν είχα επιλογή, ήταν το τελευταίο κομμάτι σύμφωνα με τον πωλητή ) και στο σπίτι παρατήρησα ότι το εγχειρίδιο χρήσης ήταν μουτζουρωμένο με μπλε μαρκαδόρο!!!(το αναφέρω γιατί στο πίσω μέρος υπάρχει αυτοκόλλητο με τον 25ψηφιο αριθμό που αποδεικνύει την γνησιότητα του προϊόντος και με τον οποίο κάνεις εγγραφή και ενημέρωση στο site της NGI) , τα καλώδια και η συσκευή ήταν χύμα μέσα στο κουτί, και έλειπε και το δώρο (το DVD με την εγκυκλοπαίδεια ΤΟΜΗ).
Φυσικά το επέστρεψα πίσω και προς τιμήν τους μου πρότειναν είτε να μου επιστρέψουν τα χρήματα, είτε να μου παραγγείλουν νέο από άλλο κατάστημα κάτι που προτίμησα, και τελικά δικαιώθηκα μιας και η καινούρια συσκευασία ήταν άψογη.
Όσο για τον κωδικό για την ενημέρωση στους χάρτες της NGI που όπως ανάφερα είναι τυπωμένος σε ένα αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος του εγχειριδίου χρήσης, κάνοντας εγγραφή στο site της NGI δούλεψε κανονικά και έχω πρόσβαση να κατεβάσω χάρτες ή έκδοση destinator.

v100
19-03-09, 13:31
Σήμερα πρώτη ημέρα το έβαλε στην ίδια τιμή και το e-shop εδώ (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926301)

Ποια έκδοση Destinator έχει αυτό που τώρα χρησιμοποιείς, KOURNIAS; Νομίζω το βλέπεις από το ΒΟΗΘΕΙΑ --> ΠΕΡΙ και πρέπει να είναι η 6.

Ευχαριστώ.

KOURNIAS
19-03-09, 15:11
Έχει destinator 7.( έκδοση V7.0.0.588.11) και χάρτη Ελλάδας 2008. Q1 V97 .
Από ότι είδα στο site της NGI υπάρχει και ο χάρτης 2008. Q4 115EL.
Αν ξέρει κάποιος ας μου πει αν είναι νεότερος;;;

BELLdin
19-03-09, 20:52
Ναι αυτος που βλεπεις ειναι νεοτερος

v100
20-03-09, 09:50
Για να το ξεχωρίζουμε, οι πρώτοι 4 αριθμοί είναι το έτος και οι επόμενοι 2 χαρακτήρες το τρίμηνο του έτους (Q=quarter=1/4 του έτους).

Άρα 2008 Q4 σημαίνει 4ο τρίμηνο του 2008 και ,ναι, είναι νεώτερο από το 2008 Q1 που αφορά το 1ο τρίμηνο του 2008