PDA

Επιστροφή στο Forum : tibo s1000 vs mio550

scotty
27-07-06, 16:06
Ειμαι στο δηλημα ποιο απο τα δυο να παρω...
Το mio 168 με εβγαλε και με βγαζει ακομα ασπροπροσωπο .
Απλα μια και η τεχνολογια εχει προχωρησει θα ηθελα ενα πιο γρηγορο επεξεργαστη και μια πιο μεγαλη οθονη ας πουμε . Το pda σαν υπολογιστη το χρησιμοποιω ελαχιστα ως καθολου , μονο τα προγραματα για πλοηγηση χρησιμοποιω. Θελω η συσκευη να ειναι πιο στιβαρη και οχι λεπτεπιλεπτη σαν pda , το 550 δεν εχω δει απο κοντα, να δω τι παιζει , το τibo s1000 , το ειδα απο κοντα και μπορω να πω μου εκανε το κλικ .
και ρωτω τους πιο πεπειραμενους απο μενα ...τι να προτιμησω κατα την γνωση σας , και πια ειναι τα + και ποια τα - του καθενος . Δεν παιζει ρολο το χρημα αλλα η ποιοτητα και η αξιοπιστια/χρηστικοτητα και η διαρκεια της μπαταριας.
Zeppelin δεν ξερω αν εχεις δοκιμασει to s1000 η το απλο , θα ηθελα την γνωμη σου μια και εχεις κανει την δοκιμη..

Καθε αποψη/γνωμη τεκμηριωμενη ... δεκτη
8)

zeppelin
28-07-06, 12:09
Είναι καλό αλλά δεν είναι PDA. Χάρτες κανούργιους θα παίρνει αλλά δε ξέρω για τις νέες εκδόσεις λογισμικών (μπορεί και να μπαίνουν).
Φυσικά ούτε λόγος για εγκατάσταση άλλων προγραμμάτων.
Επίσης έχει μικρή αυτονομία αλλά με "διακριτικό" φορτιστή αυτοκινήτου
Αν αυτά δε σου λένε τίποτα πάρτο είναι πολύ καλό, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

scotty
28-07-06, 14:47
Είναι καλό αλλά δεν είναι PDA. Χάρτες κανούργιους θα παίρνει αλλά δε ξέρω για τις νέες εκδόσεις λογισμικών (μπορεί και να μπαίνουν).
Φυσικά ούτε λόγος για εγκατάσταση άλλων προγραμμάτων.
Επίσης έχει μικρή αυτονομία αλλά με "διακριτικό" φορτιστή αυτοκινήτου
Αν αυτά δε σου λένε τίποτα πάρτο είναι πολύ καλό, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Οταν λεμε μικρη αυτονομια , μιλαμε λιγοτερο απο 2-3 ωρες ενος pda?? πιο λιγο??

pppetros
28-07-06, 19:39
Εχω παραγγειλει απο το expansys το MIO 550.Ελπιζω να βγει ο.κ.Την αλλη βδομαδα θα το παραλαβω.Δεν νομιζω να εχω προβλημα με την εγκατασταση του DESTINATOR.Τι λεει η NGI; :roll:

zeppelin
31-07-06, 16:12
To Destinator δουλεύει, αν και δε το έχουμε δοκιμάσει. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα, αν κολλάει, κλπ.

tpapo
09-09-06, 14:32
Εχω παραγγειλει απο το expansys το MIO 550.Ελπιζω να βγει ο.κ.Την αλλη βδομαδα θα το παραλαβω.Δεν νομιζω να εχω προβλημα με την εγκατασταση του DESTINATOR.Τι λεει η NGI; :roll:

τελικά τι έγινε με το mio 550 ,το πήρες ,εγκατέστησες τους χαρτες ,περιμένω εντυπώσεις γιατι εκει εχω καταλήξει για αγορα και εγώ...
:)

pppetros
11-09-06, 17:35

τελικά τι έγινε με το mio 550 ,το πήρες ,εγκατέστησες τους χαρτες ,περιμένω εντυπώσεις γιατι εκει εχω καταλήξει για αγορα και εγώ...

Φοβερο ειναι!!Αν αντι για 400αρι ηταν 600αρι η 1000αρι,θαταν το τελειο.Ανεπιφυλακτα στο συνιστω.

Nik
18-09-06, 18:42

Φοβερο ειναι!!Αν αντι για 400αρι ηταν 600αρι η 1000αρι,θαταν το τελειο.Ανεπιφυλακτα στο συνιστω.

Φίλε pppetros,
επειδή το Mio 550 "συγκέντρωσε" πολλά αστεράκια στην προτίμησή μου για αγορά, ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με τον χάρτη που χρησιμοποιείς και συγκεκριμένα:
α) Χρησιμοποιείς την έκδοση 2006?
β) Που έχεις εγκαταστήσει το πρόγραμμα και που τον χάρτη?
γ) Η ταχύτητα υπολογισμού διαδρομής με τον χάρτη στην κάρτα είναι καλή?
δ) και τέλος, θα μπορούσες να δοκίμαζες σε παρακαλώ (αν δεν το έχεις ήδη έτσι) να έχεις και τον χάρτη και το πρόγραμμα στη μνήμη του ΜΙΟ (και όχι στην κάρτα) και να μας ενημερώσεις αν τρέχει απρόσκοπτα?

Ευχαριστώ και sorry αν σου ζήτησα πολλά!
:D

pppetros
18-09-06, 21:11

Φίλε pppetros,
επειδή το Mio 550 "συγκέντρωσε" πολλά αστεράκια στην προτίμησή μου για αγορά, ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με τον χάρτη που χρησιμοποιείς και συγκεκριμένα:
α) Χρησιμοποιείς την έκδοση 2006?
β) Που έχεις εγκαταστήσει το πρόγραμμα και που τον χάρτη?
γ) Η ταχύτητα υπολογισμού διαδρομής με τον χάρτη στην κάρτα είναι καλή?
δ) και τέλος, θα μπορούσες να δοκίμαζες σε παρακαλώ (αν δεν το έχεις ήδη έτσι) να έχεις και τον χάρτη και το πρόγραμμα στη μνήμη του ΜΙΟ (και όχι στην κάρτα) και να μας ενημερώσεις αν τρέχει απρόσκοπτα?

Ευχαριστώ και sorry αν σου ζήτησα πολλά!
:D

Κατ αρχας δεν ζητας πολλα.Δευτερον,δεν εχω εγκαταστησει το DESTINATOR πουθενα.Μη παραξενευεσαι!Δεν μου αρεσει η παρουσιαση του(αναλυση,μενου,γραφικα). Ε ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ.Αν και η NGI παιρνει 1000 αστερια για τους χαρτες,η DESTINATOR TECHNOLOGIES παιρνει 100 για τα υπολοιπα.Εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης 5 συστηματα πλοηγησης,και στα λεω αυτα.
Οσον αφορα το προβλημα σου τωρα,ειχα για 2 μερες το 550 ενος φιλου με το destinator(χαρτες και προγραμμα) περασμενο τη μνημη του MIO.Κανενα προβλημα δεν ειχε,με την εκδοση 2006.Φυσικα ειναι πιο γρηγορα στη μνημη,παρα στη καρτα(αρκει να μην ειναι παραφορτωμενη).
Για την ενημερωση σου,χρησιμοποιω το MIO MAPS το οποιο ηταν δωρεαν στη συσκευασια.Φ Ο Β Ε Ρ Ο στη παρουσιαση γενικα,Δ Ρ Α Μ Α Τ Ι Κ Ο στους χαρτες.
Για αυτο συμφωνουν ολοι στο I-GO + NGI maps..
Eλπιζω να σε βοηθησα λιγο,αλλα να ξερεις οτι,οτι εχει σχεση με την πλοηγηση(μη επαγγελματικη),μηχανακια,χ ρτες,λογισμικα,ειναι ακομη στην αρχη.Εχουμε μελλον μπροστα!!!!

Nik
19-09-06, 13:35
Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα μελετήσω και τα άλλα post (και τα δικά σου που όπως είδα δεν είναι και λίγα) για το 550 και ίσως επανέλθω.
Ευχαριστώ και πάλι :D