Επιστροφή στο Forum : BΟHΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ
Παιδια θελω να αγορασω συστημα GPS
Ειμαι αναμεσα στο TIBO S1000 και στο MLS DESTINATOR-X300 Πιο μου προτεινετε να παρω απο τα δύο??
Παιδια θελω να αγορασω συστημα GPS
Ειμαι αναμεσα στο TIBO S1000 και στο MLS DESTINATOR-X300 Πιο μου προτεινετε να παρω απο τα δύο??
μακρια απο MLS δυο χρονια σχεδων περιμενουμε αναβαθμιση και σε καθε ερωτηση η απαντηση ιδια [σε συντομο διαστημα]
Η αναβάθμιση που περιμένεις εσύ Χρήστο έχει να κάνει με το MLS navigator που έχει εγκαταληφθεί!
Δινουν βέβαια τι δυνατότητα για όποιον χρήστη του MLS navigator επιθυμεί να αγοράσει το Destinator στη προνομιακή τιμή των 49 ευρώ.
Αν κάποιος πάρει οποιοδήποτε προϊόν MLS Destinator έχει κανονικές αναβαθμίσεις από το site της NGi.
Επίσης η MLS είναι ο επίσημως αντιπρόσωπος της Destinator Technologies στην Ελλάδα.
Καλύτερα λέτε για το TIBO s1000 υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό???
Η αναβάθμιση που περιμένεις εσύ Χρήστο έχει να κάνει με το MLS navigator που έχει εγκαταληφθεί!
Δινουν βέβαια τι δυνατότητα για όποιον χρήστη του MLS navigator επιθυμεί να αγοράσει το Destinator στη προνομιακή τιμή των 49 ευρώ.
Αν κάποιος πάρει οποιοδήποτε προϊόν MLS Destinator έχει κανονικές αναβαθμίσεις από το site της NGi.
Επίσης η MLS είναι ο επίσημως αντιπρόσωπος της Destinator Technologies στην Ελλάδα.
Δηλ.εγω και καμια 150 πελατες τις MLS με το συστημα NAV 133 σε πλατφορμα WINDOWS XP την πατησαμε.[ΕΜ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΟΤΕ]Kαι εαν ειναι ετσι δεν μπορουσαν να βγαλουν μια ανακοινωση οτι σταματανε την [υποστηριξη]. Επισης δεν επρεπε να αποσιρουν το προιον τους απο το site. Ειναι αυτος τροπος συμπεριφορας μιας εταιρειας.
Οσο για αναβαθμισης που μου λες η MLS εχει 7 navigator αυτα υποστηριζονται
[Θελω να αγωρασω για το nav 133 το destinator χωρις προνομιακη τιμη πεσμου εαν υπαρχοι και πιο ειναι]
:?: :?: :?: :evil: :evil: :evil:
Νομίζω ότι κάτι αναπτύσουν σε περιβάλλον xp, υπομονή!
Νομίζω ότι κάτι αναπτύσουν σε περιβάλλον xp, υπομονή!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.