PDA

Επιστροφή στο Forum : Νέο Αμάξι,μεγαλύτερη οθόνη Με ΡΝ

gepaka
24-07-06, 08:58
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους.
Το Σάββατο ένας πολύ καλός φίλος παρέλαβε το καινούργιο του
αμάξι (ένα Mitsubishi Pajero 4x4 3500cc) και άρχισε να ψάχνετε για
Extras. Έχοντας δει σε λειτουργία το ΜΙΟ μου, με το ΡΝ, του
άρεσε και θέλει το ίδιο. Μόνο που θέλει μεγαλύτερη οθόνη.
Υπάρχει κάποιο PDA, Pocket Pc ή άλλη συσκευή που να έχει
Οθόνη μεγαλύτερη από 3,5in. και που να μπορεί να το έχει με το
Destinator PN? Όλα τα άλλα προγράμματα πλοήγησης
είναι λίγο πολύ τα ίδια χωρίς τις δυνατότητες και την κάλυψη της NGI.
Σας ευχαριστώ, για τον χρόνο σας.

gager
24-07-06, 17:00
καποιο ΗΡ εχει 4" αν δεν κανω λαθος... δυστυχως δεν θυμαμαι πιο. Θα το κοιταξω και αν το βρω θα σου πω.... :wink:

dgial
24-07-06, 17:47
Να βάλει ένα car pc.

vasiliadis1
24-07-06, 17:50
ακριβώς ,μία εγκατάσταση στο αυτοκίνητο θα ήταν ότι καλύτερο :wink:

gepaka
24-07-06, 20:46
Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις.
η εγκατάσταση Car Pc πόσο έχει?
Μήπως για να την βάλει πρέπει να πουλήσει το αμάξι?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vasiliadis1
24-07-06, 23:31
πρίν ένα χρόνο περίπου είχα κοιτάξει για εμένα, ξεκινούν απο 1600 περίπου ευρώ νομίζω και πάντα μιλάμε για οθόνη,σκληρό δίσκο,dvd player κ.α. Θέλεις όμως τουλάχιστον 1600 ευρώ για κάτι αξιοπρέπές. τώρα άν έπεσαν και άλλο οι τιμές δέν γνωρίζω :wink:

fokion
25-07-06, 09:32
Μια λυση που εχει εφαρμοστει απο πολλους ειναι ενα παλιο φορητο λαπτοπ με εξωτερικη οφονη αφης... ριχνει το κοστος συμαντικα...

gepaka
25-07-06, 09:35
πρίν ένα χρόνο περίπου είχα κοιτάξει για εμένα, ξεκινούν απο 1600 περίπου ευρώ νομίζω και πάντα μιλάμε για οθόνη,σκληρό δίσκο,dvd player κ.α. Θέλεις όμως τουλάχιστον 1600 ευρώ για κάτι αξιοπρέπές. τώρα άν έπεσαν και άλλο οι τιμές δέν γνωρίζω :wink:

Βλέπω έχεις αρχίσει από τώρα να ψάχνεις δώρο για τα πρώτα γενέθλια του μπόμπιρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άντε να σου ζήσει και πάλι.

gepaka
25-07-06, 09:37
Μια λυση που εχει εφαρμοστει απο πολλους ειναι ενα παλιο φορητο λαπτοπ με εξωτερικη οφονη αφης... ριχνει το κοστος συμαντικα...

Ξέρεις κάποιον που να κάνει αυτές τις μετατροπές και την εγκαταστάση?
Σε ευχαριστώ.

fokion
25-07-06, 10:20
Ολοι που ξερω το εχουν κανει οι ιδιοι....

:D :D :D :D :D :D :D

Διαβασε εδω ( θα πεδευτεις λιγο απο την πολυλογια ειμαστε μια παρεα φιλων κατ' αρχην με πολυ χαβαλε ) θα παρεις αρκετες πληροφορίες....

http://www.brat.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=502&postdays=0&postorder=asc&&start=30

vasiliadis1
25-07-06, 12:27

Βλέπω έχεις αρχίσει από τώρα να ψάχνεις δώρο για τα πρώτα γενέθλια του μπόμπιρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ακριβώς! θα το πάρω υποτίθεται για αυτόν αλλα θα το χρησιμοποιεί ο μπαμπάς! αυτο και άλλα πολλά βέβαια!, προς το παρόν εξασκούμαι στην αποστήρωση!!!! καμιά αναβάθμιση για τον αποστηρωτή δέν υπάρχει για να την κάνουμε πιό εύκολα? :lol: :lol: :lol:

pkoukos
25-07-06, 17:45
DEN XREIAZETE APOSTHROSH....8HLASMOS..KAI MONO 8HLASMOS.....NA SOY ZHSEI KI APO MENA....

gepaka
25-07-06, 19:42

ακριβώς! θα το πάρω υποτίθεται για αυτόν αλλα θα το χρησιμοποιεί ο μπαμπάς! αυτο και άλλα πολλά βέβαια!, προς το παρόν εξασκούμαι στην αποστήρωση!!!! καμιά αναβάθμιση για τον αποστηρωτή δέν υπάρχει για να την κάνουμε πιό εύκολα? :lol: :lol: :lol:

Υπάρχει και λέγεται πεθερά.
Την κολακεύεις για το πόσο της μοιάζει το παιδί και πόσο άξια είναι η κόρη της, που της έχει μοιάσει και καθάρησες.Τα κάνει όλα αυτή.
Άκου ένα δύστυχο πατέρα ενός αγοριού 22 μηνών και ενός κοριτσιού 9 μηνών που ετοιμάζετε από την κούραση, την φασαρία, τις ζημιές κλπ να το ρίξει στο ποτό, τα ληγμένα, και οτιδήποτε άλλο μπορεί να τον κάνει να περάσει έστω και ένα ήρεμο λεπτό στο σπίτι του. :cry: :cry: :cry: :cry:

1. Άρη ... για τά μπουκάλια υπάρχει ειδικό μηχάνημα, πέρνει ή 6 ή 4 νομίζω την φορά και τα αποστειρώνει σε 2 λεπτά με χρήση καυτού ατμού ... είναι νομίζω και φτηνό ! ( το έχεις και για τα επόμενα !!!!!)
Άρα το βράδυ το βγάζεις άνετα !!! (το θέμα για εμένα ήταν το ανα 3ωρο ξεσκ@τωμ@!!!)
2. Gepaka , εγώ μετά απο 4 μικρά τα κατάφερα και δεν "έπεσα" στα Drugs. Βέβαια οφείλω να πώ ότι παρά την παρέλευση 12 ετών απο την τελευταία εμπλοκή με το θέμα, μόνο το ότι μπορεί να το ξαναπεράσω ώς παππούς μου δημιουργεί τάσεις αυτοκτονίας ή τάσεις Ηρωδισμού :oops:

3. Για το Car Pc.... παιρνεις μια BMW, χρεώνεσαι με 4.000 επιπλέον της τιμής, και έχεις Πρόγραμμα Πλοηγήσεως, Οθόνη Προβολής 8'' αλλά και επι του Παρμπριζ κ.λ.π. ή πληρώνεις ειδικό μηχάνημα περί τα 500-700 € και πέρνεις μόνο το HUD (Head Up Display) που δεν ξέρω αν συνδέεται όμως με το MIO ή άλλες συσκευές παρόμοιες.... :D :D :D :D

Gepaka επίσης ακόμη ένα Tip...
Αγόρασε ένα καλό Diskman, (αν δεν έχεις) να έχει καλή έξοδο με καλά και δυνατά ακουστικά, γράψε σε ένα CD το Die Valkyrie (Ride of the Valkyries by Richard Wagner) ή το Carl Orff's Carmina Burana, και όταν είσαι στο όριο, ή όταν γίνεται ένας μικροχαμός στο σπίτι, εσύ ως γνήσιος Έλλην, βάλε τα ακουστικά σου , κάτσε στην πολυθρόνα σου ..... το Diskman στην μέγιστη ένταση ... και ω του θαύματος όλα θα είναι ωραία !!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

gepaka
08-08-06, 11:24
Gepaka επίσης ακόμη ένα Tip...
Αγόρασε ένα καλό Diskman, (αν δεν έχεις) να έχει καλή έξοδο με καλά και δυνατά ακουστικά, γράψε σε ένα CD το Die Valkyrie (Ride of the Valkyries by Richard Wagner) ή το Carl Orff's Carmina Burana, και όταν είσαι στο όριο, ή όταν γίνεται ένας μικροχαμός στο σπίτι, εσύ ως γνήσιος Έλλην, βάλε τα ακουστικά σου , κάτσε στην πολυθρόνα σου ..... το Diskman στην μέγιστη ένταση ... και ω του θαύματος όλα θα είναι ωραία !!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Προτιμώ να βάλω το Home Theaater τέρμα, να αρχίσουν να τριζουν τζάμια
και να σφίγγουν λίγο οι κ...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θα κάνω όμως και ένα test στο δικό σου σύστημα. :wink: