PDA

Επιστροφή στο Forum : Αδυναμία ενεργοποίησης σε Μιο Α701

nrevenides
23-07-06, 04:52
Γεια σας. Αγόρασα ένα Mio A701 που το συνοδευε και το πρόγραμμα Destinator PN. Εχω ενα προβλημα με την ενεργοποιηση του χαρτη Ελλάδας που υπάρχει στο CD. Ενώ είμαι συνδεδεμένος στο internet και εχω και την συσκευή συνδεδεμένη, το πρόγραμμα destinator console με ενημερώνει οτι
η ενεργοποιηση ¨δεν επιτρεπετε¨.
Εχω διαβάσει το φυλάδιο, εχω κατεβάσει το νεο PDF (σελιδα 106,Β), αλλα δεν εχω καταφέρει να κάνω ενεργοποιηση. Δεν υπαρχει κανενας κωδικός ουτε στο CD ουτε στο φυλαδιο. Μονο οταν επιλέξω στην συσκευή το ¨δηλωση χάρτη¨ εμφανίζεται ενας κωδικος ¨αναγνωριστικό συσκευής¨αλλα οταν παω στην σελίδα για την ενεργοποιηση και βάζω αυτο τον κωδικο, μου λεει Invalid License Key/Voucher ID .
Μπορείτε να μου πείτε ποιο ειναι το πρόβλημα γιατι εχω ταλαιπωρηθεί αρκετα?

zeppelin
23-07-06, 11:22
Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να βρεις το κωδικό άδειας χρήσης γιατί είναι σαν να μην αγόρασες το Destinator. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει επέστρεψε το προϊόν και πάρε ένα πακέτο όπου θα ελέγξεις ότι σίγουρα το περιλαμβάνει.

nrevenides
25-07-06, 02:43
Και να σκεφτεί κανείς οτι έκανα έλεγχο για το τι είχε το πακέτο που αγόρασα, αλλά δεν μου είπε κανένας οτι έπρεπε να υπάρχει και κάπου σημειωμένο καποιο serial number απο το πρόγραμμα, αν και νομίζω πως θα έπρεπε να είναι εγκατεστημένο. Οπως επίσης και οτι θα πρέπει η συσκευή που αγόρασα να έχει ελληνικό πληκτρολόγια για να μπορώ να δουλέψω το navigator... αλλά αυτό μάλον δεν αφορά εσάς!
Το πρόβλημα είναι οτι έφυγα για διακοπές και δέν μπορώ να πάω πισω στο κατάστημα...
Ευχαριστώ για την βοήθεια, ελπίζω σύντομα να βρω λύση! :cry:

zeppelin
25-07-06, 22:43
Ελληνικό πληκτρολόγιο υπάρχει τόσο στη συσκευή σου που έρχεται με Ελληνικό λειτουργικό, όσο και στο Destinator