PDA

Επιστροφή στο Forum : λίγη βοήθεια και εδώ

pasagian
03-02-09, 10:40
Παιδιά καλημέρα και θερμά συγχαρητήρια για τη προσπάθεια σας.
Είμαι εντελώς νέος στο χώρο, κάτοχος ενός mls destinator 4800 με destinator 7 και του έχω περάσει μια SD 2GB.
H κάρτα μου είναι εντελώς άδεια (περιέχει μόνο ένα αρχειο destcore.dll). Για να τρέχω από εκει το destinator, άρα και να φορτώνω εκέι τους χάρτες, τι πρέπει να κάνω?
Ο φάκελος DestinatorΑpps βρίσκεται κάπου με στα αρχεία της κινητής συσκευής γιατί δεν τον βλέπω.
Η καταργηση προγραμμάτων για να πετάξω το destinator πως γίνεται?
Πως συνεχίζω?
Συγγνώμη για την φλυαρία.
Και πάλι μπράβο για τη προσπάθεια
Αναμένω εναγωνίως.

peterant
03-02-09, 10:51
Θέλεις να πάρεις το Destinator από την εσωτερική μνήμη (ResidentFlash) και να το τοποθετήσεις στην αποσπώμενη (SDMMC) και να το τρέχεις από εκεί ?

Τι εννοείς ''κατάργηση προγραμμάτων'' και τι ''να πετάξω το Destinator'' ???

pasagian
03-02-09, 10:59
Θέλεις να πάρεις το Destinator από την εσωτερική μνήμη (ResidentFlash) και να το τοποθετήσεις στην αποσπώμενη (SDMMC) και να το τρέχεις από εκεί ?

Τι εννοείς ''κατάργηση προγραμμάτων'' και τι ''να πετάξω το Destinator'' ???

Σωστά, θέλω να το μεταφέρω στη κάρτα για να φορτώνω "βαρεις" χάρτες Ευρώπης και να τους βλέπει.
Η ''κατάργηση προγραμμάτων'' κλπ αναφέρονται στις οδηγίες του συγκεκριμένου τοπικ στην αρχη, αλλά ούτε κι έγω καταλαβα πως γίνεται

peterant
03-02-09, 11:01
Kατάλαβα τι εννοείς ....αυτά ισχύουν για συσκευές PDA.....

Για την δική σου συσκευή δες εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=10683 (post 4)

Πάντως για να μην παιδεύεσαι.... να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να ματαφέρεις το Destinator...To αφήνεις εκεί που είναι (ResidentFlsh) και απλώς δημιουργείς ένα φάκελο DestinatorApps στην SDMMC και βάζεις τους χάρτες μέσα....Το πρόγραμμα θα τους βλέπει!