Επιστροφή στο Forum : Νεα Version ...
για το 8110 ειναι διαθεσιμη ...απο 7.0.8 μπορειται να κατεβασετε την 7.0.9 , μεσου του Fresh map
Ευχαριστω για την ενημερωση!clap1
Ευχαριστουμε πολυ!!!
Τι αλλαγες ειδες;
Οι αλλαγες ειναι στο προγραμμα , δεν φαινονται
Οι αλλαγες ειναι στο προγραμμα , δεν φαινονται
οχι καλε μου άνθρωπε φαίνονται αρκεί να πας στο φάκελο NAVIGON και να δεις στο HML αρχείο updates και εκει θα δεις τι ανανεωθείκε.
Π.χ στο αρχείο updates του 7210 βλέπουμε την έκδοση 7.3.4
Υπενθυμίζω οτι σε αυτην την αναβαθιση ειχαν διορθοσει τον ηχο στο TSS και το προβλημα στο Landmark_EU_Q3_2008.nfs καθως μετα την αναβαθμιση του χαρτη απο Q3 σε Q4 δεν εμφανιζόταν τα αξιοθέατα
Απλά επισύναψε ένα .txt αρχείο στη δημοσίευση σου.
οχι καλε μου άνθρωπε φαίνονται αρκεί να πας στο φάκελο NAVIGON και να δεις στο HML αρχείο updates και εκει θα δεις τι ανανεωθείκε.
Π.χ στο αρχείο updates του 7210 βλέπουμε την έκδοση 7.3.4
Υπενθυμίζω οτι σε αυτην την αναβαθιση ειχαν διορθοσει τον ηχο στο TSS και το προβλημα στο Landmark_EU_Q3_2008.nfs καθως μετα την αναβαθμιση του χαρτη απο Q3 σε Q4 δεν εμφανιζόταν τα αξιοθέατα
Απλά επισύναψε ένα .txt αρχείο στη δημοσίευση σου.
Καλε μου ανθρωπε , αυτα που λεει στο αρχειο update , δεν μπορεις να καταλαβεις τιποτα ...πρεπει να παρεις το παλιο και να το συγκρινεις με το καινουργιο what1 αλλα ακρη δεν βγαζεις ..αυτο το πραμα λεει ...αλλα το τι κανει τι φαινεται τι δεν φαινεται δεν ειδα εγω καμμια διαφορα ,αισθητη
------------------------------------------------------------
<name>MobileNavigator</name>
<version>7.0.9</version>
<update>1</update>
<uninstall>0</uninstall>
<file>
<client>NAVIGON\map\CountryProfiles.nfs</client>
</file>
<file>
<client>UpdateMe.exe</client>
</file>
<xmlentry>
<file>NAVIGON\version.xml</file>
<key creationflag="3">
<base>config/software</base>
<condition>brand/NAVIGON_EU</condition>
</key>
</xmlentry>
</update>
</updates>
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.