PDA

Επιστροφή στο Forum : Κεραια gps για αυτοκινητο

ntsaf
29-01-09, 17:40
Παιδια εχω ενα witson 782 το οποιο χανει ευκολα τους δορυφορους και αν κουνησω την κεραια πιανει παλι. Πιστευω λοιπον πως η κεραια του πρεπει να ειναι χαλια, οποτε θα ηθελα να μου προτεινεται καποια που πιστευεται πως θα κανω την δουλεια μου χωρις προβλημα.

scotty
01-02-09, 22:36
μηπως εχεις γαλλικο αμαξι??

ntsaf
01-02-09, 23:12
οχι, εχω ενα octavia 5 1.8tsi

menios
16-03-09, 14:48
μηπως εχεις γαλλικο αμαξι??
Στα γαλλικά αυτοκίνητα υπάρχει πρόβλημα με το gps ?γιατί εγώ έχω γαλλικό και το σήμα είναι καμπάνα.

scotty
16-03-09, 21:27
Τα περισσοτερα Γαλλικα εχουν ενα θεμα και μιλαω για νεας γενιας αυτοκινητα που χρησιμοποιουν αθερμικα μπαρμπριζ , στα πεζω για παραδειγμα υπαρχει καποιο προβλημα στα Ρενω επισης και στα σιτροεν απο 2004 και μετα , αν θυμαμε καλα ..αυτα βσικα μπορεις να το τσεκαρεις ευκολα

Stressed
17-03-09, 00:06
Τα περισσοτερα Γαλλικα εχουν ενα θεμα και μιλαω για νεας γενιας αυτοκινητα που χρησιμοποιουν αθερμικα μπαρμπριζ , στα πεζω για παραδειγμα υπαρχει καποιο προβλημα στα Ρενω επισης και στα σιτροεν απο 2004 και μετα , αν θυμαμε καλα ..αυτα βσικα μπορεις να το τσεκαρεις ευκολα
Καλησπέρα!
Μπορώ να πω, πως μόλις τώρα άθελά σου μου καταρράκωσες το ηθικό crymore!!
Λίγες ώρες πέρασαν από τότε που απέκτησα το Moov 200 μου και το αυτοκίνητό μου είναι ένα Clio του 2004 με ΑΘΕΡΜΙΚΟ παρμπρίζ blink1 !!
Αυτήν τη στιγμή το φορτίζω στο σπίτι και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη στο αυτοκίνητο. Αλήθεια, πώς θα το τσεκάρω "εύκολα" αν δουλεύει ή όχι χωρίς πρόβλημα;

menios
17-03-09, 14:19
Καλησπέρα!
Μπορώ να πω, πως μόλις τώρα άθελά σου μου καταρράκωσες το ηθικό crymore!!
Λίγες ώρες πέρασαν από τότε που απέκτησα το Moov 200 μου και το αυτοκίνητό μου είναι ένα Clio του 2004 με ΑΘΕΡΜΙΚΟ παρμπρίζ blink1 !!
Αυτήν τη στιγμή το φορτίζω στο σπίτι και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη στο αυτοκίνητο. Αλήθεια, πώς θα το τσεκάρω "εύκολα" αν δουλεύει ή όχι χωρίς πρόβλημα;

Βαλτό στο παρμπρίζ άνοιξε το και δες αν έχει σημα.απλα τα πράγματα.ιδαλλος αλαζεις μάρκα αυτοκινήτου.dizzy2

Stressed
17-03-09, 15:57
Βαλτό στο παρμπρίζ άνοιξε το και δες αν έχει σημα.απλα τα πράγματα.ιδαλλος αλαζεις μάρκα αυτοκινήτου.dizzy2
Μάλιστα what1 ...
Λοιπόν, για την ιστορία, σήμερα πρωί πρωί το Moov δοκιμάστηκε με ΑΠΟΛΥΤΗ επιτυχία απέναντι στο αθερμικό μου παρμπρίζ the best1 !!
Μην ακούτε λοιπόν φημολογίες του τύπου "τα γαλλικά είναι έτσι ή αλλιώς ή αλλιώτικα". Φορτίζουμε, δοκιμάζουμε και αν δεν μας κάνει, οι περισσότερες ηλεκτρολογικές αλυσίδες καταστημάτων δέχονται επιστροφές/αλλαγές σε εύλογο χρονικό διάστημα bigsmile ...

scotty
17-03-09, 16:22
Φιλε μου δεν ειπα οτι δεν θα εχεις σημα απλα , το σημα θα ειναι πολυ μειωμενο εν σχεση αν το βγαλεις με το χερι σου εξω απο το παραθυρο η βαλεις κεραια ...

Εδω φενεται το μηχανημα στο παραθυρο χωρις κεραια

http://img402.imageshack.us/img402/7127/31gay8.jpg

και εδω με κεραια

http://img68.imageshack.us/img68/8451/31afa2.jpg

Αυτες οι δυο φωτο δειχνουν οτι αν εισαι σε περιοχη με χαμηλο σημα θα υπαρχξει προβλημα σε αυτοκινητα με αθερμικο τζαμι ..το Clio δεν εχει , το Πεζω 308 που εχω εγω εχει και να τα αποτελεσματα

beagle
17-03-09, 21:07
Αφού ξεκινήσατε τις ιστορίες, θα πω και εγώ τη δική μου: Στο clio μοντέλο 2000 που έχει αθερμικό παρμπρίζ, μόνο το x500 τα βγάζει πέρα, όποια άλλη συσκευή έχω δοκιμάσει αγκομαχάει.. Δεν είναι λοιπόν θέμα φημολογίας, το πρόβλημα είναι υπαρκτό. Αυτά..

Yiannis_navi
30-05-09, 18:56
Σε golf με αθερμικό παρμπρίζ πιάνω σήμα καμπάνα, κλειδώνει 8 δορυφόρους respect1

scotty
30-05-09, 19:01
Φιλε μου , δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι αθερμικο και να πιανει δυνατο σημα ..πολλους δορυφορους μπορει να πιανει αλλα δυνατο ΟΧΙ..