Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ
ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ PDA MOY ΜΕ DESTINATOR 3 ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ 2 CD ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ DESTINATOR CONSOLE 3.1.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΣΤΟ PDA ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΗΛΩΣΩ ΕΝΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΔΗΛΩΣΕΙ(ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ)ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΩ?ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ PDA?!
Προφανώς αγόρασες το Destinator 3 με το acer n35. Προτείνω να το επιστρέψεις μιας ακόμη κι αν αγοράσεις του εν λόγω χάρτες είναι πολύ παλιοί. Επίσης για να λειτουργήσει ο τρέχων χάρτης της Ελλάδας θα πρέπει να δώσεις επιπλέον 49€ για την αναβάθμιση σε Destinator PN.
Επίσης το μηχάνημα δυσκολέυετε ιδιαίτερα με τους νέους χάρτες και τις νέες εκδόσεις λογισμικού.
κάνε μια αναζήτηση στο forum με acer n35 και θα πάρεις τις πληροφορίες που θέλεις.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΗΔΗ ΨΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΣΤΟ FORUM ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ?!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
Έχεις τρεις επιλογές:
1. Επιστρέφεις τη συσκυεή και παίρνεις μία με pn και στη συνέχεια αγοράζεις καινούργιους Ευρωπαϊκούς χάρτες
2. αγοράζεις το pn με 49€ και δουλεύουν οι χάρτες που έχεις. Απλά το μηχάνημα θα έχει καθυστερήσεις στη λειτουργία του
3. ενεργοποιείς τους Ευρωπαικούς χάρτες που έχεις σύμφωνα με τις οδηγίες
ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ PN ΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ 3(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΩ)????
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.