Επιστροφή στο Forum : Lathakia!
Mias kai den douleui i efarmogi anaforas lathon, ipa na anfero edo, oti eho entopisi polla sfalmata stis monodromisis stin periohi toy menidiou :(.
Ta lathoi ine polla gia na ta anafero ola, endiktika leo oti ine anapoda sti Spetson, tin Ag. Georgiou... Polla stenakia katheta stin Parnithos en pasi periptosi, apo ti meria tis mitromara toulahiston pou kateveno. Eho ton teleuteo harti & tin teleutea ekdosi tou programmatos.
Ευχαριστούμε πολύ θα επισκεφθούμε τη περιοχή για έλεγχο
Για να μην δημιουργήσω νέο θέμα να αναφέρω με την ευκαιρία ότι στην Πάχη Μεγάρων γίνεται ό χαμός από λάθη. Καλό θα ήταν να γίνει ένας γενικός και καλός έλεγχος για τις μελλοντικές αναβαθμίσεις διότι δεν ξέρω τι λάθος να πρωτοβάλω. Όλη η περιοχή σχεδόν είναι ένα λάθος.
mauropaltoudias
23-08-05, 17:07
Η εφαρμογή αναφοράς λαθών δουλεύει τελικά ή όχι ; Καταχώρησα ένα λάθος προχθές κ έδειχναν να πηγαίνουν όλα καλά. Απλά, θα ήθελα να ξέρω αν το μήνυμα, όντως, ελήφθη από το σύστημα.
Σε μια επίσκεψη που είχα κάνει στα γραφεία της ngi,είδα στα compiuter τους ότι ένα"λάθος"που τους είχα γράψει το έχουνε ελένξει.Στην αναφορά λαθών,δεν μου έγραψε ότι το μύνημα εστάλει ή κάτι σχετικό.Η αναφορά λαθών δουλεύει κανονικά.
Επιβεβαιώνω ότι η «Αναφορά λαθών» δουλεύει κανονικά και την συμβουλευόμαστε καθημερινά. Κατά διαστήματα συγκεντρώνουμε τις παρατηρήσεις κατά περιοχές και στέλνουμε, εφόσον υπάρχει αμφιβολία, καταγραφείς. Στην επόμενη έκδοση θα το διαπιστώσετε μόνοι σας. Ίσως όμως είναι σκόπιμο να σας στέλνουμε και ένα e-mail ότι η αναφορά σας ελήφθη υπόψη.
Με την ευκαιρία πάντως αυτή θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την βοήθειά σας.
Οδηγωντας στην παραλιακη απο Καλαμακι προς Γλυφαδα και θελοντας να κινηθω προς Αλιμου (αριστερα) και ενω στην διαδρομη σωστα μου εδειχνε οτι πρεπει να κατεβω απο την υπογεια κυκλικη διαβαση (βγαινοντας στα δεξια), οιν φωνητικες οδηγιες περιπου 200 μετρα πριν μου λενε "στριψτε δεξια"!
Εννοειται οτι στο σημειο εκεινο (για οσους γνωρισουν στο υψος του Habitat) δεν υπαρχει αριστερη στροφη.
Δεν ξερω πως αλλιως να το αναφερω γιατι δεν προκειται για λαθος του χαρτη (νομιζω).
Καταρχην θα ηθελα να σας πω οτι χαιρομαι που ξαναδουλευει η αναφορα λαθων
Θα ηθελα να σας τονισω ομως το εξης : Στο Νεο Ηρακλειο Αττικης παρα πολλοι δρομοι εχουν πλεον μονοδρομηθει (πανω απο 30 δρομους)
Στην αναφορα λαθων ανεφερα μερικους απο αυτους (Περσεφονης,Ποσειδωνος) αλλα πρακτικα δε γινεται να τους αναφερω ολους εναν - εναν
Καλυτερη λυση θα ηταν να στειλεται ενα συνεργειο στον εν λογω δημο για γενικο ελεγχο
Ευχαριστω!
Tha huela kai ego na anafero ena lathos .opos kateveneis apo kifisia gia peiraia apo tin euniki odo otan pas na stripsis aristera stin levforo athinon i alios kabalas se kanei olokliro kiklo apo ta ktel kavalas eno mporeis na mpeis kateythian. :shock:
Έχει δίκιο ο φίλος vacis. Το δοκίμασα κι εγώ και όντως σε γυρνάει πίσω στην Εθνική με κατεύθυνση την Κηφισιά και μετά σε στέλνει δεξιά μέσα από το σταθμό υπεραστικών για να σε βγάλει στην Αθηνών με κατεύθυνση το Κέντρο.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.