PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΧΑΡΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

mariosf
19-07-06, 12:52
ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ PDA"Acer n35" ΑΠΟ "fnac-THE MALL ATHENS" ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΔΥΟ CD ΜΕ TO DESTINATOR CONSOLE KAI ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟ PDA ΜΕ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ TO DESTINATOR 3 KAI ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ LISENCE KEY.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΡΝΑΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ(ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ) ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΗΛΩΣΩ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΗΛΩΣΩ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΩ ΝΑΙ ΘΕΛΕΙ LISENCE KEY.ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ(ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ DESTINATOR)ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΝΑ ΕΓΚΑΘΗΣΤΑΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

zeppelin
19-07-06, 12:58
Αφού σου είπαν έτσι να τους το επιστρέψεις και να τους το δώσεις να το κάνουν αυτοί. Κανονικά δε θα έπρεπε να πωλείται το Destinator 3 ειδικά με το acer n35 συσκευή η οποία δε θα μπορεί να τρέξει και τις νέες εκδόσεις των χαρτών μας.

athina
19-07-06, 17:20
OΤΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ "FNAC"?ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

zeppelin
19-07-06, 18:09
Φυσικά κι εννοώ τα FNAC, μιας κι αυτό το πακέτο φτιάχνεται στην Ιταλία και εισάγετε κατευθείαν. Αν αναζητήσεις δε το service δε ξέρω αν θα κατλήξεις πουθενά!

Δε έχει καμία σχέση η MLS με το εν λόγω προϊόν!

athina
22-07-06, 10:23
ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ PN ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΩ?ΜΕ ΑΛΛΑ ΛOΓΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ FNAC KAI NA ΤΟΥΣ ΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ PDA ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ?

zeppelin
23-07-06, 11:19
Αρκεί να αντιγράψεις τους φακέλους με τις διάφορες χώρες από το maps του CD στην sd σου (DestinatorApps) Μη ξεχάσεις να αποσυμπιέσεις τα αρχεία. Για τους χάρτες όλης της Ευρώπης θα χρειαστείς 1,6 GB

athina
23-07-06, 12:26
ΜΑ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ DESTINATOR CONSOLE.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.

sinapias
23-07-06, 19:03
πας στο cd βρισκεις τον χαρτη που θελεις.Τον αποσυμπιεζεις σε ενα φακελλο πχ "ΙΤΑΛΙΑ".Με ενα card reader τον κανεις copy/paste στην καρτα σου στο ppc/storagecard/destinatorApps και εισαι ok.

athina
24-07-06, 10:07
ΔΕΝ ΧΡΕΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ PDA ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΞ OΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ EΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ NGI????

sinapias
24-07-06, 10:18
Αν εχεις εγκαταστησει το PN οι χαρτες της ευρωπης εκδοση 2006 καθως και οι προηγουμενοι δεν χρειαζονται ενεργοποιηση.Με τον ελληνικο χαρτη χρειαζεσαι κωδικο ενεργοποιησης.Δοκιμασε το

athina
24-07-06, 12:41
ΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ DESTINATOR 3 ΣΤΟ DESTINATOR PN!!OXI TOYΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ 2006!!

sinapias
24-07-06, 13:29
αν σημερα αγορασες το 3 ειναι προτιμοτερο να το αλλαξεις.Επισης και το μηχανημα που πηρες ειναι αργο.απο οτι ξερω το 3 θα σταματησει να υποστηριζεται.αρμοδιος να σου απαντησει ειναι ο zep

zeppelin
24-07-06, 22:55
Νομίζω ότι όλες τις πληροφορίες περί αργοπορίας με τη τρέχουσα έκδοση του λογισμικού έχουν ειπωθεί, εσύ αποφασίζεις. Πάντως οι παλιότερες εκδόσεις χαρτών παίζουν με το Destinator PN