Επιστροφή στο Forum : ΡΥΘΜΙΣΗ 400 Μ
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑ, ΠΑΤΑΩ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ 400Μ. ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ IMAGE ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ. ΕΧΩ ΤΟ MIO168. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑ, ΠΑΤΑΩ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ 400Μ. ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ IMAGE ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ. ΕΧΩ ΤΟ MIO168. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ
Ta panta pia panta kai me poia ekdosh exeis ta 400 m alert ?
Ti destinator exeis ?
Me ti dll?
Kai poias eksoshs einai afto ?
Poio set eidopoihsewn ebales kai pou ?
Diabases epakribws tis odhgies egatastashs ?
An nai xanadokimase na ta sthseis kai pali ...
-----------------------------------------------------
Episis epigrammatika..
Se kapoies ekdoseis :
Den paizoun oi eidopoihseis by default (px .70 & .82)
Oi hxhtikes eidopoihseis mporei na xreiazetai na mpoun kai ston fakelo voice/ all anti tou voice/greek
:wink:
ΕΧΩ ΤΟ DESTINATOR PN, KAI ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΟΝΟΜΑΡΟΣ ΚΑΙ IMAGE. ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΣΤΗΣΕΙ ΤΟ DEST_6.0_EN_SpeedCam_July06_PUBLIC BETA
ΕΧΩ ΤΟ DESTINATOR PN, KAI ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΟΝΟΜΑΡΟΣ ΚΑΙ IMAGE. ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΣΤΗΣΕΙ ΤΟ DEST_6.0_EN_SpeedCam_July06_PUBLIC BETA. ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΚΕΛΟ VOICE/GREEK. MONO ΦΑΚΕΛΟ VOICE ALLΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑ, ΠΑΤΑΩ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ 400Μ. ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ IMAGE ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ. ΕΧΩ ΤΟ MIO168. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ
Ti destinator exeis ?
Me ti dll?
Episis epigrammatika..
Se kapoies ekdoseis :
Oi hxhtikes eidopoihseis mporei na xreiazetai na mpoun kai ston fakelo voice/ all anti tou voice/greek
Ti destinator exeis ?
Me ti dll?
Episis epigrammatika..
Se kapoies ekdoseis :
ΕΧΩ ΤΟ DESTINATOR PN, KAI ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΟΝΟΜΑΡΟΣ ΚΑΙ IMAGE. ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΣΤΗΣΕΙ ΤΟ DEST_6.0_EN_SpeedCam_July06_PUBLIC BETA. ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΚΕΛΟ VOICE/GREEK. MONO ΦΑΚΕΛΟ VOICE ALL
Το προβλημα σου δεν μπορει να λυθει διοτι εχουμε ελλειπης πληροφοριες (δεν γραφεις εκδοση dll , αν ειναι σπασμενο ή original κλπ ) αλλα και λαθος εισαγωγη ειδοποιησεων (destinator 6.0 beta) σε έκδοση Destinator PN (αλλοι φακελοι αντιγραφης)
Ξαναδιαβασε αυτα που σε ρωταω και αυτα που μου απαντας , που ειναι σε ΒΟLD και θα δεις ποιο ειναι το λαθος σου ..
ΥΓ Οι ειδοποιησεις δουλευουν 1.0000% αρκει να ακολουθησουμε επακρβως τις οδηγιες και να ξερουμε τα βασικα οπως πχ τι εκδοση εχουμε και ποια στηνουμε ... :wink:
Logika tha eprepe na paizei ..
To dll einai to crackarismeno h to original >?
BTW bale tis swstes eidopoihseis (oxi aftes tou 6 pou evales alla tou PN) kai tha sou doulepsei ..
lol
πατας εργαλεια και μετα ρυθμισεις οχι επεξεργασια :lol:
Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα το γραφω εδω.
Οι οδηγιες λενε πως αντικαθιστουμε το αρχειο destinatosMSG.inf στο φάκελο \DestinatorApps\Destinator\Common\Interface\Visual \Greek.
σε εμενα ομως αντι για greek εχει το φακελο all. :-D
Προφανος κατι ειχα/εχω κανει λαθος κατα την εγκατασταση του D6.
Πως μπορω να βρω το σωστο φακελο για ριξω μεσα το αρχειο????
ή αν ξερει καποιος που μπορει να υπαρχει αυτος ο φακελος?
Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα το γραφω εδω.
Οι οδηγιες λενε πως αντικαθιστουμε το αρχειο destinatosMSG.inf στο φάκελο \DestinatorApps\Destinator\Common\Interface\Visual \Greek.
σε εμενα ομως αντι για greek εχει το φακελο all. :-D
Προφανος κατι ειχα/εχω κανει λαθος κατα την εγκατασταση του D6.
Πως μπορω να βρω το σωστο φακελο για ριξω μεσα το αρχειο????
ή αν ξερει καποιος που μπορει να υπαρχει αυτος ο φακελος?
Με το PN είσαι ακόμα η έχεις το 6 ?
to destiantor 6 exw file pasosha :D
Αν έχεις το 6 σβήσε το common γιατί είναι απομεινάρι το pn. To σωστό path είναι userdata/voice/greek
οκ το εσβησα,τωρα ομως προκυπτουν καποια αλλα θεματα.
1.ο φακελος vioce βρησκετε στον ιδιο φακελο με το userdata και οχι μεσα στο userdata.
2.το αρχειο greek υπαρχει σε αυτο το path: \DestinatorApps\Destinator\Language\Greek και σε αυτο \DestinatorApps\Destinator\Voice\Greek αλλα το αρχειο DestinatorMSG.inf οπου ειναι και το αρχειο που πρπει να αντικαταστησω βρησκετε στο πρωτο path δηλαδη εδω(\DestinatorApps\Destinator\Language\Greek) αλλα
και εδω \DestinatorApps\Destinator\Language\All
Οταν το αντικατεστησα σε αυτο το path:\DestinatorApps\Destinator\Language\Greek και ανοιγα το D στα κουμπια κατω μου εγραφε NO RES ενω οταν το εβαζα εδω:\DestinatorApps\Destinator\Language\All δεν εκανε τιποτα αλλα και στις δυο περιπτωσεις δεν μου αλλαζε κατι στην ακτινα ειδοποιησης.
Που κανω λαθος οεο????Πολυ μπερδ away φιλε panosha
οκ το εσβησα,τωρα ομως προκυπτουν καποια αλλα θεματα.
1.ο φακελος vioce βρησκετε στον ιδιο φακελο με το userdata και οχι μεσα στο userdata.
2.το αρχειο greek υπαρχει σε αυτο το path: \DestinatorApps\Destinator\Language\Greek και σε αυτο \DestinatorApps\Destinator\Voice\Greek αλλα το αρχειο DestinatorMSG.inf οπου ειναι και το αρχειο που πρπει να αντικαταστησω βρησκετε στο πρωτο path δηλαδη εδω(\DestinatorApps\Destinator\Language\Greek) αλλα
και εδω \DestinatorApps\Destinator\Language\All
Οταν το αντικατεστησα σε αυτο το path:\DestinatorApps\Destinator\Language\Greek και ανοιγα το D στα κουμπια κατω μου εγραφε NO RES ενω οταν το εβαζα εδω:\DestinatorApps\Destinator\Language\All δεν εκανε τιποτα αλλα και στις δυο περιπτωσεις δεν μου αλλαζε κατι στην ακτινα ειδοποιησης.
Που κανω λαθος οεο????Πολυ μπερδ away φιλε panosha
Γιά να μην παιδεύεσαι τζάμπα εδώ http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3134 είναι η λύση σου. Καθαρή εγκατάσταση του 6 από την αρχή και σε 10-15 λεπτά είσαι έτοιμος και χωρίς προβλήματα. Πρώτα να πετάξεις οτι έχει σχέση με Destinator. :wink:
και εγω αυτο σκευτηκα στο τελος.Να εισαι καλα φιλε panosha.καλο πασχα ευχομαι και καλη ανασταση σε ολους τους συμφορουμιστες και μη
Παρ΄όλο που ξαναεκανα εγκατασταση απο την αρχη στον μονο φακελο που βρησκω το αρχειο DestinatorMSG.Inf ειναι εδω:\DestinatorApps\Destinator\Language\Greek και οταν το βαζω μου κανει τα ιδια με πριν,δηλαδη μου γραφει NO RES... :evil:
και εδω:\DestinatorApps\Destinator\Language\Greek αλλα σε αυτην την περιπτωσει λειτουργει αλλα παλι μου βγαζει NO RES σε πολλα κουμπια :evil:
Παρ΄όλο που ξαναεκανα εγκατασταση απο την αρχη στον μονο φακελο που βρησκω το αρχειο DestinatorMSG.Inf ειναι εδω:\DestinatorApps\Destinator\Language\Greek και οταν το βαζω (Τι βάζεις ?) μου κανει τα ιδια με πριν,δηλαδη μου γραφει NO RES... :evil:
και εδω:\DestinatorApps\Destinator\Language\Greek αλλα σε αυτην την περιπτωσει λειτουργει αλλα παλι μου βγαζει NO RES σε πολλα κουμπια :evil:
Tι θέλεις να κάνεις ?
Παρ΄όλο που ξαναεκανα εγκατασταση απο την αρχη στον μονο φακελο που βρησκω το αρχειο DestinatorMSG.Inf ειναι εδω:\DestinatorApps\Destinator\Language\Greek και οταν το βαζω (Τι βάζεις ?) μου κανει τα ιδια με πριν,δηλαδη μου γραφει NO RES... :evil:
Tι θέλεις να κάνεις ?
θελω να επεκετεινω την ακτινα ειδοποιησεων.Εχω κατεβασει το αναλογο αρχειο αντικαταστασης που αναφερεται παραπανω(DestinatorMSG.Inf)
Να αντιγράψεις το γνήσιο DestinatorMSG.inf από τον φάκελο DestinatorApps / Destinator / Language / Greek στο PC σου και να το επεξεργαστείς με το σημειωματάριο.
Στην γραμμή IDS_DYNPOI_ALERTED_DISTANCES= πρόσθεσε όποιες και όσες τιμές θέλεις.
Παράδειγμα IDS_DYNPOI_ALERTED_DISTANCES="<<Off>>;100;200;500;1000;2000;3000,4000;5000"
Αν δεν τα καταφέρεις πάρε το δικό μου με τις παραπάνω αποστάσεις από εδώ http://rapidshare.com/files/25119073/DestinatorMSG.Inf.html και βάλτο στην θέση που αναφέρω πιό πάνω με αντικατάση. :wink:
Χρόνια Πολλά
Να αντιγράψεις το γνήσιο DestinatorMSG.inf από τον φάκελο DestinatorApps / Destinator / Language / Greek στο PC σου και να το επεξεργαστείς με το σημειωματάριο.
Στην γραμμή IDS_DYNPOI_ALERTED_DISTANCES= πρόσθεσε όποιες και όσες τιμές θέλεις.
Παράδειγμα IDS_DYNPOI_ALERTED_DISTANCES="<<Off>>;100;200;500;1000;2000;3000,4000;5000"
Αν δεν τα καταφέρεις πάρε το δικό μου με τις παραπάνω αποστάσεις από εδώ http://rapidshare.com/files/25119073/DestinatorMSG.Inf.html και βάλτο στην θέση που αναφέρω πιό πάνω με αντικατάση. :wink:
Χρόνια Πολλάοσον αφορα τις προειδοποιησεις πχ επομενη στροφη στα 200μ η στα 500μ μπορουμε να αλλαξουμε και εκει τις τιμες η επειδη δεν υπαρχουν οι αντιστοιχες φωνητικες εντολες να ειναι αδυνατον?
Χρόνια Πολλάοσον αφορα τις προειδοποιησεις πχ επομενη στροφη στα 200μ η στα 500μ μπορουμε να αλλαξουμε και εκει τις τιμες η επειδη δεν υπαρχουν οι αντιστοιχες φωνητικες εντολες να ειναι αδυνατον?
Είναι στάνταρ οι αποστάσεις των ειδοποιήσεων πλοήγησης.
Χρόνια Πολλά
το αντεγραψα και ολα μια χαρα τωρα. :D
Σε ευχαριστω
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.