PDA

Επιστροφή στο Forum : laptop και dest7

kostasbmw
22-01-09, 19:49
μιας και το εχω στο λαπτοπ ποιο καλο παιδι θα μου δωσει λυση στο εξης προβληματακι

οταν κανω αναζητηση του ΒΤ gps που εχω αφου εχω εγκαταστησει drivers παει και μου το βαζει port 19
to dest7 στο gps menu δεν εχει port 19 gia na to dei μεχρι την 9 παει νομιζω εκτος και αν υπαρχει τροπος να βαλω καπου και port 19

μπορω να αλλαξω καπου τη πορτα του λαπτοπ απο 19 σε 9 πχ? η σε κατι μικροτερο του 9 ?

για δωστε τα φωτα σας

nontas79
23-01-09, 15:59
Φίλε μου με λίγο πιστεύω ψαξιματάκι στα properties του BT, θα βρεις και τα Port settings της συσκευής σου.<o></o>
Ίσως βρεις κάτι κάνοντας αυτά:<o></o>
1οςΈλεγχος..<o></o>
Start(Έναρξη) -> Settings -> Control Panel (ΠίνακαςΕλέγχου) -> Bluetooth Devices -> ComPorts -> Add -> ...<o></o>
2ος Έλεγχος..<o></o>
Δεξί click στο myComputer (Ο υπολογιστής μου) -> manage (Διαχείριση) -> Device Manager (Διαχείριση συσκευών), Θα βρεις την συσκευή BT και properties(ιδιότητες). Κάνε ένα ψαξιματάκι εκεί..<o></o><o>
</o>

kostasbmw
26-01-09, 20:41
nontas
ευχ για την απαντηση
προσεξε ομως
οταν τα βιστα εγκαταστουν το Gps το βαζουν στο 19 πορτ γιατι αποτι ειδα για ακαποιο λογο
βγαζει κατελλειμενα απο το πορτ 3 μεχρι το 18 πραγμα περιεργο να εχει ενα λαπτοπ τοσα πορτ κατελλειμενα
καποιος φιλος μου ειπε να καταργησω ενα πορτ πχ το 9 και να δοκιμασω

θα σου πω τα αποτελεσματα

φιλικα