Επιστροφή στο Forum : συμβουλή για GPS Receiver
Καλησπέρα και από μένα. να κάνω μια ερώτηση και γω γιατί είμαι νέος στο χώρο. Σκοπεύω να αγοράσω το ipaq 2750 και ένα Bluetooth GPS Receiver. Με λίγο ψάξιμο που έκανα σε forum και site άκουσα καλά λόγια για το Royaltek RBT-2001 SiRFstarIII . Βρήκα επίσης και το Holux GPSlim236 Wireless GPS Receiver. Πιο μου προτείνετε ή κάποια άλλη πρόταση. Με το ipaq 2750 πιστεύω να μην έχει πρόβλημα κάποιο από τα gps και το Destinator PN. Επίσης επειδή μάλλον θα περιμένω να κυκλοφορήσει το Destinator PN όλοι οι Receiver μπορούν να κάνουν 3d απεικόνιση ή όχι? Αν όχι ποιον Receiver 3d μου προτινετε? Ευχαριστώ.
stefanos1999
12-08-05, 11:10
ευχαριστω,
μπορει να μου πει καποιος τι ειναι καλυτερο απο αποψη αποδοσης-δυνατοτητων?
bluetooth ή cf gps? (συγκεκριμενα για χρηση με το destinator pn)
ευχαριστω
Σαφεστατα ειναι καλυτερο ενα bluetooth gps !
Θελω να αγορασω το Fortuna Slim Bluetooth GPS receiver με SiRF Star III
Το ξερει κανενας?
Ειναι καλο?
Μηπως το GlobalSat BT338 SIRF Star III Bluetooth GPS
ειναι καλυτερο?
Στις προδιαγραφες φαινετε ιδιο.
Το πρωτο το βρισκω ετοιμοπαραδοτο και λεω να πρω αυτο.
Μπορει να με βοηθησει καποιος?
Exω το Fortuna που λες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!
Ιδανικος συνδυασμος για το destinator 3!
Ευχαριστω φιλε gkakos.
To εχεις συγκρινει με κανενα αλλο?
Σε δυσκολους χωρους οπως μεσα στο κεντρο της πολης αναμεσα απο πολυκατοικιες ή σε κατι παρομοιο εχεις σημα?
Γενικα, χανεις το σημα μεσα στην πολη?
Εγω εχω pda με ενσωματομενο gps, για το οποιο δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Προχθες καθομουν σε ενα καφε με ενα φιλο, και του φιλου μου που εχει εξωτερικο gps επιανε σημα κανονικα, και το δικο μου το ενσωματομενο τζιφος!!! Τιποτα!!
Αν πιανει λεει?
Μεσα στο σπιτι μου πιανω 5 δορυφορους!!!
Σημα δε χανει ουτε στα τουνελ !(Κηφισσιας)
Με τα ψηλα κτιρια δεν εχει καποιο προβλημα.Μια φορα στην Κυψελη εχασε για 3 δευτερα το σημα , αλλα το βρηκε αμεσως μετα!
Μη το σκεφτεσαι!Παρτο!
Αν σε ενδιαφερει η NGI δινει το fortuna που θες(και εχω!) μαζι με destinator σε προνομιακη τιμη , παρ'οτι δεν το γραφει στο site.Παρτους κανα τηλ ή περνα απο εκει! ΕΙναι πολυ εξυπηρετικοι!
Exω το Fortuna που λες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!
Ιδανικος συνδυασμος για το destinator 3!
Μια απο τα ιδια .... :wink: :D
To ambeon se sxesi me to fortuna exoun megali diafora sto sima ?
ennoo se xronous apokriseis kai gia to poso xanoun sima i oxi ayta ta 2 (se sigkrisi to 1 me to allo)
Η διαφορά τους είναι ότι το clip on και ακόμη περισσότερο το slim μπορούν άνετα να δουλέψουν χωρίς να απαιτείται να «βλέπουν» ορίζοντα. Στη πράξη αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δουλέψουν μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου. Επίσης έχουν την ικανότητα να «πιάνουν» πιο γρήγορα σήμα από το δορυφόρο. Κατά τη πλοήγηση δεν καταλαβαίνεις άλλη διαφορά, εκτός αν περάσεις από πάρα πολύ δύσκολη περιοχή (σχετικά σπάνιο φαινόμενο) και το σήμα του δορυφόρου είναι πολύ εξασθενημένο. Τότε τα GPS με chipset SiRF III star (slim) ή SiRF Xtrac (clip on) συνεχίζουν να λειτουργούν.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.