Επιστροφή στο Forum : ξεκλειδωμα 4800
atevagge1983
16-01-09, 18:33
Χαιρεται μολις το πηρα το μηχανημα.Για να το ξεκλειδωσω εκανα τον συνδιασμο που λετε με το power και το reset αλλα δεν τα καταφερα.
Το destinator 7 το εχει η εσωτερικη μνημη και ετσι δε το εβαλα ακομα καρτα.
Επισης δε το συνδεσα με το pc. Φταιει κατι απο αυτα.
Αν μπορειτε να μου πειτε τον ακριβη συνδιασμο των κουμπιων....
Καλώς ήλθες!
Υπάρχει σχετικό θέμα....
Διάβασε λίγο εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9334&page=13 (post 121)
atevagge1983
17-01-09, 12:30
το ξεκλειδωσα με την μεθοδο της διορθωσης του shell... με εμφανιζει την μπαρα του start.. Το πανω μερος ειναι ακριβως το ιδιο ..Ετσι πρεπει να ειναι? ΚΑι επιπλεον οταν πατω πλοηγηση για να μπω στο προγραμμα δεν μπαινει. τι γινεται για αυτο?
Eφόσον το ξεκλείδωσες με αυτό τον τρόπο τώρα από το μπουτόν της πλοήγησης θα μπαίνεις στα windows....
Για να λειτουργήσει το Dest θα περιηγηθείς στον explorer θα βρεις το φάκελο του Destinator και θα τρέξεις το .exe
καλησπερα παιδια... εχω το mls 4800 το οποιο και εχω ξεκλειδωσει. θελω να επανελθω στη μορφη ετσι οπως το αγορασα και ο λογος: οταν το κλεινεις το μονο που κανει ειναι να μπαινει σε αναμονη και να καταναλωνει μπαταρια.. διαβασα οτι επανερχετε με το reset αλλα τπτ.καποιος να με βοηθησει???????
ευχαριστω
Δοκίμασες με παρατεταμένο πάτημα του μπουτόν off...?
ΝΑΙ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.... ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΑΡΧΙΚΗ Τ ΜΟΡΦΗ
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.