Επιστροφή στο Forum : ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Καλο θα ηταν να προβλεφθει σε επομενη αναβαθμιση του προγραμματος να μπορεις να δωσεις αλλο φωνητικο μηνυμα στην πρωτη και αλλο στην δευτερη ειδοποιηση,διοτι αν ειναι κοντα δυο σημεια ιδιας κατηγοριας δεν ξερεις αν το μηνυμα αφορα σε δευτερη προειδοποιηση για το πρωτο σημειο η ειναι πρωτη ειδοποιηση για το δευτερο σημειο.Η γνωμη σας?
MeddlingMage
14-07-06, 11:43
δηλαδή? Πές μας ενα παράδειγμα για να καταλάβουμε τι εννοείς.....
φιλε μου ειναι απλο αν εχεις ρυθμισει πρωτη ειδοποιηση στα 400μ και δευτερη ειδοποιηση στα 100μ με το ιδιο φωνητικο μηνυμα πως θα γνωριζεις αν η ειδοποιηση ειναι δευτερη ειδοποιηση για το σημειο που πλησιαζεις η ειναι πρωτη ειδοποιηση για το επομενο?εγω για να μην μπλεκομαι εχω επενεργοποιησει την δευτερη ειδοποιηση
MeddlingMage
14-07-06, 12:33
Δηλαδή θες το destinator να μπορεί να προφέρει τα εξής :
Προσοχή Κάμερα Εκφοβισμού στα 400 μέτρα, ---> Προσοχή κάμερα εκφοβισμού στα 100 μέτρα --> στο καπάκι Κάμερα εκφοβισμού στα 400 μέτρα.... --> Κάμερα εκφοβισμού στα 100 μέτρα.
Και αν υπάρχει κ άλλη μια κάμερα, να ξαναλέει το ίδιο τραγουδάκι.
εχω την εντύπωση πως αυτό πιο πολύ θα μπέρδευε, παρά θα εξυπηρετούσε... Πότε 100, πότε 400.... Κατα την άποψή μου, καλύτερα να λέει συνέχεια το ίδιο κ να έχεις αυξημένη την προσοχή σου, παρα να ακούς ποτε 400 πότε 100 μέτρα, και μετά ξανα-μανα τούμπαλιν 400-100!!!!
αποψή μου. Μπορεί άλλους πραγματικά να εξυπηρετούσε. ...
αναφερομαι στην δευτερη ειδοποιηση η οποια θεωρω οτι χωρις την δυνατοτητα επιλογης ηχου ειναι στην ουσια αχρηστη και περισσοτερο μπερδεμα δημιουργει.Και αυτο δεν αφορα τις καμερες μονο.Ισχυει για ολες τις κατηγοριες.Οταν με οποιονδηποτε τροπο δεν σου δινει να καταλαβεις αν η ειδοποιηση που ακους ειναι πρωτη η δευτερη ,αν εχεις κοντα πολλα σημεια δημιουργειται ενα μπαχαλο.Δεν με ενδιαφερουν τα μετρα με ενδιαφερει να ξερω αν ειναι πρωτη η δευτερη ειδοποιηση.Για τον λογο αυτο θεωρω οτι αν εχεις πολλα σημεια μεσα στην ακτινα ενεργοποιησης ειναι προτιμοτερο να απενεργοποιησεις την δευτερη ειδοποιηση ουτως ωστε καθε φορα που ακους το μηνυμα να γνωριζεις οτι ειναι νεο σημειο.
ασ μην απασχολησουμε αλλο το forum για το ιδιο θεμα ,αν θες κατι στειλε PM
φιλικα
sinapias
sinapaias ειμαι μαζι σου, την ιδια ακριβως παρατηρηση την ειχα κανει οταν ειχαμε πρωταρχισει να φτιαχνουμε την βαση με τα σημεια. Το ειχα παρατηρησει τοτε μιας και περνουσα τι καμερες ( αφου με τα ρανταρ ηταν λιγο σπανιο να συμβει κατι τετοιο) και πραγματι επρεπε να ξερεις πιο σημειο ειναι που αλλα αμα αυτα τα σημεια ηταν κοντα το ενα με το αλλο την πατησες.....
Δυστηχως δεν φαινεται να υπαρχει λυση :roll:
sinapaias ειμαι μαζι σου, την ιδια ακριβως παρατηρηση την ειχα κανει οταν ειχαμε πρωταρχισει να φτιαχνουμε την βαση με τα σημεια. Το ειχα παρατηρησει τοτε μιας και περνουσα τι καμερες ( αφου με τα ρανταρ ηταν λιγο σπανιο να συμβει κατι τετοιο) και πραγματι επρεπε να ξερεις πιο σημειο ειναι που αλλα αμα αυτα τα σημεια ηταν κοντα το ενα με το αλλο την πατησες.....
Δυστηχως δεν φαινεται να υπαρχει λυση :roll:
+1
Ηθικό δίδαγμα :
Τηρήστε τα όρια ταχύτητας :wink:
Ηθικό δίδαγμα :
Και να θελεις να αγιασεις δεν μπορεις φιλε Ahilea ..
Σου παραθέτω επακριβώς το τι διαβασα στο bloca.com
" ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Μειώθηκαν τα όρια ταχύτητας στους κόμβους της Ν.Ε.Ο Κορίνθου-Πατρών
Στα μοναδικά σημεία της Ν.Ε.Ο Κορίνθου-Πατρών που υπάρχει διαχωριστικό στηθαίο και 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση (+1 βοηθητική), δλδ στα σημεία των κόμβων (πχ. Λόγγος κλπ) μειώσανε το όριο από 80 χλμ/ώρα σε 70 χλμ/ώρα!!
Επίσης, είναι τα μοναδικά σημεία που μπορείς να κάνεις ασφαλείς προσπεράσεις..
Και απλώς να επισημάνουμε ότι μπλόκα για ταχύτητα στο δρόμο αυτό στήνονται κατά 90% στα σημεία των κόμβων.. Στα σημεία δηλαδή που μειώθηκε το όριο.. "
Aντε τωρα να μου πεις οτι μπορεις να πας με 70 χιλιομετρα σε τετοιο δρομο χωρις να κοψεις τις φλεβες σου ...
Ηθικό δίδαγμα :
Και να θελεις να αγιασεις δεν μπορεις φιλε Ahilea ..
Σου παραθέτω επακριβώς το τι διαβασα στο bloca.com
" ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Μειώθηκαν τα όρια ταχύτητας στους κόμβους της Ν.Ε.Ο Κορίνθου-Πατρών
Στα μοναδικά σημεία της Ν.Ε.Ο Κορίνθου-Πατρών που υπάρχει διαχωριστικό στηθαίο και 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση (+1 βοηθητική), δλδ στα σημεία των κόμβων (πχ. Λόγγος κλπ) μειώσανε το όριο από 80 χλμ/ώρα σε 70 χλμ/ώρα!!
Επίσης, είναι τα μοναδικά σημεία που μπορείς να κάνεις ασφαλείς προσπεράσεις..
Και απλώς να επισημάνουμε ότι μπλόκα για ταχύτητα στο δρόμο αυτό στήνονται κατά 90% στα σημεία των κόμβων.. Στα σημεία δηλαδή που μειώθηκε το όριο.. "
Aντε τωρα να μου πεις οτι μπορεις να πας με 70 χιλιομετρα σε τετοιο δρομο χωρις να κοψεις τις φλεβες σου ...
Ρε μην εχουν μπερδεψει τα χλμ με τα μιλια? :lol: :lol:
Ρε μην εχουν μπερδεψει τα χλμ με τα μιλια? :lol: :lol:
Λες να αλλοτριωθήκαμε τόσο πολύ ....
:lol:
Αληθεια δεν ξερετε τι κανουν και εχετε μπερδευτει?ΕΙΣΠΡΑΞΗ φιλοι μου.Μηπως ποτε ειδατε κανενα μπλοκο σε οποιοδηποτε σημειο του οποιου οι χιλιομετρικες ενδειξεις να πλησιαζουν την πραγματικοτητα να την στηνουν?Μηπως τους ειδατε ποτε σε επικινδυνα σημεια?Θα αναφερω δυο χαρακτηριστικα παραδειγματα στην Κεφαλλονια αν και το ιδιο γινεται παντου.Στα ορια του Αργοστολιου μπροστα απο τα σταδια υπαρχει μια ευθεια γυρω στα 400μ (θεωρειται εντος πολης με οριο 40χ) και κοντα στην εισοδο ενος χωριου (Λακυθρας) αλλη μια ευθεια γυρω στα 600μ με πινακιδα 30χ !!!.Εκει θα τους δειτε να βγαζουν το...ψωμι τους.
ΧΑΛΙΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ
Στα ορια του Αργοστολιου μπροστα απο τα σταδια υπαρχει μια ευθεια γυρω στα 400μ (θεωρειται εντος πολης με οριο 40χ) και κοντα στην εισοδο ενος χωριου (Λακυθρας) αλλη μια ευθεια γυρω στα 600μ με πινακιδα 30χ !!!.Εκει θα τους δειτε να βγαζουν το...ψωμι τους.
ΧΑΛΙΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ
Ωραιος περασε αυτα τα σημεια αν εχεις την καλωσυνη στο anticamera γιατι δεν πρεπει να υπαρχουνε στο speed cameras.
Στα Σπαρτια εχω συγγενεις :wink:
περιμενω τον νεο χαρτη γιατι αυτος που υπαρχει για κεφαλλονια ειναι για κλαματα και θα τα βαλω...
Καλημέρα σε όλο τον κόσμο .
Επιτρέψτε μου να σας πώ για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το destinator .
destinator version = v7.0.0.588.11
map = Geointelligence 2008.q1 v.97
μηχάνημα HTC Touch Diamond
Ενώ έχω ένα σωρό αγαπημένα τα οποία έχω τικάρει ώστε να εμφανίζονται στον χάρτη π.χ. ΚΑΜΕΡΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ_G
Με 1η ειδοποίηση στα 500 m και δεύτερη στα 200m .
Η μόνη ηχητική ειδοποίηση που ακούω είναι πάντα το ίδιο μονότονο "κλινκ" , που είναι το ίδιο για όλες τις προειδοποιήσεις και όχι την αντίστοιχη φωνητική , ανάλογα με το είδος του αγαπημένου .
π.χ. για την κάμερα ταχύτητας το "κάμερα ταχύτητας"
για το ρανταρ εκφοβισμου το "ρανταρ εκφοβισμού"
κ.ο.κ.
τι μπορεί να φταίει ??
(στον κατάλογο \Internal Storage\Program Files\D7 FINAL\DestinatorApps\Destinator\Voice
έχω τους φακέλλους Greek_Panosha , Greek , All και τουλάχτιστον στον πρώτο φάκελλο βλέπω οτι υπάρχουν οι φωνητικές που θέλω , αλλά δεν ..)
ευχαριστώ εκ των προταίρων
Όταν μπεις στο κύριο μενού του destinator 7 και πας Ρυθμίσεις-> Γλώσσα έχεις επιλεγμένο το "Greek_Panosha" που λες πως περιέχει αυτά που θέλεις στο πλαίσιο "Επιλογή γλώσσας φωνών"?
Αγαπητέ μου φίλε beagle (http://www.navimania.gr/member.php?u=2544) ,
1) είμαι χαζός , το παραδέχομαι . (αυτό δεν το είχα σκεφτεί)
2) στο σημείο που μου λές βλέπω 3 επιλογές : english uk , Ελληνικά και πάλι Ελληνικά .
προφανώς γιατί έχω μέσα στο φάκελλο όλες αυτές τισ γλώσσες .
περιμένω οτι αν διαλλέξω την μία απο τισ δύο "Ελληνικά" οτι θα παίξει χωρίς πρόβλημα .
Αλήθεια υπάρχει τρόπος να το ελέγξω αυτό χωρίς να είμαι στον δρόμο ?
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια , να είσαι καλα !!!
1) Φυσικά και δεν είσαι χαζός, πολλά πράγματα είναι πιθανό να σου διαφύγουν, συμβαίνει αυτό
2) Λογικά με το ένα από τα 2 "Ελληνικά" θα δουλέψει. Υπάρχει μια επιλογή στο Πρόσθετα-> Έναρξη Demo που σε οδηγεί σε μια συγκεκριμένη διαδρομή. Αν περνάς από κάμερες ταχύτητας κλπ θα σε ειδοποιήσει.
Δοκίμασα αυτό με το DEMO και πραγματικά με προειδοποίησε στα Ελληνικά για μια κάμερα ελέγχου κυκλοφορείας , οπότε νομίζω οτι είμαι οκ .
Δεν μένει παρά να το διαπιστώσω και στον δρόμο .
Ευχαριστώ πολύ και πάλι .
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.