Επιστροφή στο Forum : Plugin για ρύθμιση πλήκτρων (go home, go back, κλπ.)
Από τον ssarl 22/12/04
Πάρτε και ένα Plugin για το Destinator 3 από το ακόλουθο link:
Κατεβάστε εδώ το plugin (http://www.ngi.gr/downloads/DTweak_0_4rc2.zip)
Για να φανεί σωστά θα πρέπει να τροποποιήσετε λίγο το DestinatorMSG.inf στον κατάλογο /DestinatorApps/Destinator/Common/Interface/Visual/All/ και όπου έχει Πλοήγηση να βάλετε Πλοήγ. (γιατί δε θα χωράει να φανεί το plugin τέρμα δεξιά στο Destinator).
Για να δουλέψει το Destinator με το plugin πρέπει να τιοποθετήσετε το .exe του zip στον κατάλογο που βρίσκεται το exe του destinator και να τρέξετε το DTweak.exe αντί για το Destinator.
Τι ακριβώς κάνει αυτό zeppelin?
Με αυτό το plugin:
1) καταργεί το "ΣΥΜΦΩΝΩ" στην έναρξη του Destinator
2) με ένα πλήκτρο (του PDA) κάνει πλοήγηση για το σπίτι σου
3) με άλλο πλήκτρο σε επίστρέφει στο σημείο εκκίνησης
4) με άλλο πλήκτρο ανοίγει τα "Αγαπημένα" και τα ταξινομεί αλφαβητικά
Υπάρχουν κι άλλες λειτουργίες όπως με ένα πλήκτρο να ξεκινάς την εισαγωγή διευθύνσεων (χωρίς να την ενέργεια Πλοήγηση-->Διεύθυνση)
Πάντως αφού υπάρχουν 4 πλήκτρα για προγραμματισμό σε ένα PDA, αξιολογείς τις τέσσερις λειτουργίες που σε βολεύουν περισσότερο.
Νέα έκδοση του plugin από:
http://www.michablum.co.il/GPS/dtweak_1_0_b4.zip
Το plugin είναι πράγματι πολύ εύχρηστο.
Δυστυχώς έπεσε θύμα της υστερίας και έβγαλε στην καινούργια έκδοση την παράκαμψη της εισαγωγικής ερώτησης, αν είσαι ηλίθιος ή όχι. :(
Το plugin είναι πράγματι πολύ εύχρηστο.
Δυστυχώς έπεσε θύμα της υστερίας και έβγαλε στην καινούργια έκδοση την παράκαμψη της εισαγωγικής ερώτησης, αν είσαι ηλίθιος ή όχι. :(
Ναι, από ότι διάβασα ο προγραμματιστής πήρε ένα e-mail από την κατασκευάστρια του Destinator, ότι αν δεν ενεργοποιήσει πάλι την προειδοποίηση θα κινηθούν νομικά εναντίον του...
Πάντως πολύ χρήσιμη στο νέο plugin είναι, εκτός των άλλων, η λειτουργία full screen.
Πάντως πολύ χρήσιμη στο νέο plugin είναι, εκτός των άλλων, η λειτουργία full screen.
…η οποία, σε αντίθεση με τον Destinator δεν λειτουργεί σωστά σε VGA ανάλυση ή σε landscape. Δεν μιλάμε βέβαια για landscape σε VGA javascript:emoticon(':(')
Sad
Με αυτό το plugin:
1) καταργεί το "ΣΥΜΦΩΝΩ" στην έναρξη του Destinator
2) με ένα πλήκτρο (του PDA) κάνει πλοήγηση για το σπίτι σου
3) με άλλο πλήκτρο σε επίστρέφει στο σημείο εκκίνησης
4) με άλλο πλήκτρο ανοίγει τα "Αγαπημένα" και τα ταξινομεί αλφαβητικά
Υπάρχουν κι άλλες λειτουργίες όπως με ένα πλήκτρο να ξεκινάς την εισαγωγή διευθύνσεων (χωρίς να την ενέργεια Πλοήγηση-->Διεύθυνση)
Πάντως αφού υπάρχουν 4 πλήκτρα για προγραμματισμό σε ένα PDA, αξιολογείς τις τέσσερις λειτουργίες που σε βολεύουν περισσότερο.
Και απο που ρυθμιζεις τα πληκτρα?
εγω τα εκανα ολα στο MIO αλλα τα πληκτρα ανοιγουν αλλα προγραματα και οχι τετοιες εντολες.
Τα πληκτρα εκτελουν τις λειτουργιες που εχεις σεταρει οχι στο περιβαλλον Windows αλλα μεσα στο Τweak Destinator αφου εχεις ηδη ξεξκινησει με τον παραδοσιακο τροπο το προγραμμα.
To κατεβασα, εκανα και τις αλλαγες αλλα δεν ειδα καποια διαφορα ή απο που μπορω να κανω τις ρυθμισεις?
Για να φανεί σωστά θα πρέπει να τροποποιήσετε λίγο το DestinatorMSG.inf στον κατάλογο /DestinatorApps/Destinator/Common/Interface/Visual/All/ και όπου έχει Πλοήγηση να βάλετε Πλοήγ. (γιατί δε θα χωράει να φανεί το plugin τέρμα δεξιά στο Destinator).
ασε που για να κανω το ανωτερω χαλασα τελικα το αρχειο
Εγώ πάλι βρίσκω πολύ χρήσιμη την δυνατότητα εισαγωγής και εξαγωγής csv αρχείων. Το κακό είναι ότι δεν φαίνεται να δουλεύει.
Μήπως το έχεις δοκιμάσει ssarl?
Σου έστειλα το αρχείο με e-mail
Αρχειο εληφθει over!!!
ετοποθετηθει και ω του θαυματος δουλευει!!! Zeppelin για μια ακομα φορα ευχαριστω.
Οι λειτουργιες που εχει ειναι πολυ ενδιαφερουσες....... μου αρεσου ιδιαιτερα
1. το full screen
2. το οτι μπορεις να ρυθμισεις το zoom ετσι ωστε αναλλογα με την επομενη στροφη να ζουμαρει οσο θες
Από τον ssarl 22/12/04
Πάρτε και ένα Plugin για το Destinator 3 από το ακόλουθο link:
Κατεβάστε εδώ το plugin (http://www.ngi.gr/downloads/DTweak_0_4rc2.zip)
Για να δουλέψει το Destinator με το plugin πρέπει να τιοποθετήσετε το .exe του zip στον κατάλογο που βρίσκεται το exe του destinator και να τρέξετε το DTweak.exe αντί για το Destinator.
Kυριε zeppelin , θα ηθελα μια μικρη βοηθεια με την λειτουργια του Plugin.Συγκεκριμενα τοποθετησα το DTweak.exe εκει που ειναι και το .εχε του dst και το ετρεξα απο εκει , αλλα δεν ειδα τιποτα διαφοερτικο, υποψη οτι δεν τροποποιησα το DestinatorMSG.inf ,γιατι δεν καταλαβα που θα αλλαξω και τι ??
Αν θελεις βαλε ενα χερακι βοηθειας
Thanks
Κύριε zeppelin (καλό κι αυτό). Θα σου στείλω με e-mail το τροποποιημένο
Χαχαχαχα ..Το Κύριε zeppelin ειναι "κολακευτικο" προκειμενου να σε καλοπιασο ..Ευχαριστω παντως :lol: 8)
Σελω και γω mail ΚΥΡΙΕ ZEPPELINAKO το αρχειο εαν σου ειναι ευκολο εξηγοντας μου τι να κανω βλεπεις δεν τα πιανω με την 1..σε ευχαριστω!!!
Παυλο , Νικο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ για το αρχειο το εχω βαλει ηδη και δουλευει μια χαρα, εχω φτιαξει και sort cut και ανοιγω το Dtweak apo ekei poy anoiga kai to dest3 , το συμφωνω - διαφωνω στην αρχη το βγαζει αλλα δεν με πειραζει , θα ηθελα να ρωτησω ,στο search στο πεδιο τι μπορω να γραψω για να ψαξω, ενοω με τι τροπο...Thanks again
Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε οσου μπηκαν στον κοπο να μου στειλουν το αρχειο πραγματικα σας ευχαριστω!!!
Το εγκατέστησα και εγώ και όντως αρκετά χρήσιμα αυτά που κάνει.
Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι όταν του δίνω μία διαδρομή, μου λέει συνέχεια ότι ο εκτιμώμενος χρόνος διάνυσης της απόστασης είναι 0:09 hrs (9 λεπτά;;;)
Είναι λάθος από το προγραμματιστή (το βλέπετε και εσείς;) ή έχω κάνει κάτι λάθος;
Ευχαριστώ.
Το αρχείο DestinatorMSG.inf υπάρχει εδώ http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=1685#1685
Μηπώς θα μπορούσε να μου στείλει κάποιος το DestinatorMSG.inf ή να το ανεβάσει σε κάποιο server (rapidshare h megapload)... επείδη το λινκ που αναφερέται στο παραπάνω thread δεν λειτουργεί.
Μηπώς θα μπορούσε να μου στείλει κάποιος το DestinatorMSG.inf ή να το ανεβάσει σε κάποιο server (rapidshare h megapload)... επείδη το λινκ που αναφερέται στο παραπάνω thread δεν λειτουργεί.
Καλησπέρα .
Παιδιά ανέβασα το Ελληνικό πληκτρολόγιο μετά από πολύ κόπο στον ftp bnet.gr που μας χορήγησε άλλος φίλος για κάθε ενδιαφερόμενο.
σημείωση: για να μπεις στον ftp πρέπει στην γραμμή του explorer na πληκτρολογήσης ftpQ//bnet.gr και μετά να δώσεις τους κωδικούς destinator και 12345.
Υ.Σ
Καλά κατεβάσματα Παναγιώτης
Υπάρχει και το DestinatorMSG.inf που θέλεις , και μερικά άλλα που ισως θα ήθελες .
Καλή Χρονιά σε όλους μας . :)
thanks. Τώρα δουλεύει. Προχθές που το δοκιμάσα δεν άνοιγε....
Παιδια, εχω το QTEK 9000 και εβαλα εκει το destinator3 το οποιο και δουλευει....! επισης εβαλα και το dtweak...ολα καλα !!! Απλα η επιλογη που εχει για να ανοιγει το bluetooth αυτοματα οταν ανοιγουμε το destinator..δεν λειτουργει ! Γιατι ?? Φταινε τα WM5 ?
To VGA brute Force DEN doulevei i kano lathos?????
Exo to JasJar???
Exete oloi to idio problima???
Thanks ek ton proteron..!!!
Βρε παιδια να ρωτησω κατι ισως βεβαια να υπαρχει στο forum και από την βιασυνη μου να μης το εχω δει.
Μπορειτε σας παρακαλω πως μπορω να βγαλω «ΣΥΜΦΩΝΩ» «ΔΙΑΦΩΝΩ» από την εναρξη του dest3 το προγραμμα το ανοιγω με Dtweak λυπαμε αν δεν το εχω δει και σας ευχαριστω εκ τον προτέρων και ειδικα τον Κο ZEPELIN για την υπομονη που εχει με όλα αυτά που ακουει……!!!!!!
Υπάρχουν δύο εκδόσεις Dtweak, η πρώτη είναι συτή που παρακάμπτει το Συμφωνώ - Διαφωνώ. Επίσης στο Destinstor PN δηλώνεις ότι συμφωνείς τη πρώτη φορά που μπαίνεις στο πρόγρμμα και δε σε ξαναρωτάει.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές D3 & PN εδώ (http://www.ngi.gr/?pageid=50&languageid=2)
Συγνωμη και παλυ πια ειναι η πρωτη ευχαριστω εκ των προτερων
Και κατι αλλο επειδη το dtweak μας εχει γινει απαραιτητο θα λητουργει και pn
Δε θα λειτουργεί. Όμως το Destinator PN καλύπτει το 80% των λειτουργιών του
Υπάρχουν δύο εκδόσεις Dtweak, η πρώτη είναι συτή που παρακάμπτει το Συμφωνώ - Διαφωνώ. Επίσης στο Destinstor PN δηλώνεις ότι συμφωνείς τη πρώτη φορά που μπαίνεις στο πρόγρμμα και δε σε ξαναρωτάει.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές D3 & PN εδώ (http://www.ngi.gr/?pageid=50&languageid=2)
Και η πρωτη πια ειναι που μπορω να την βρω ευχαριστω πολυ και χρονια πολλα ενεκα των ημερων
Στο πρώτο post του thread Tips & Tricks. To 4 post είναι το νέο
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.