PDA

Επιστροφή στο Forum : απορεία για το speed camera

Makis s
13-07-06, 22:56
παιδειά γειά σας είμαι καινούριος χρήστης 2-3 ημερών του PN και στο forum
είδα για την speed camera κατέβασα το PN_γρ_SpeedCam_July06.rar
το πέρασα και στο ppc και έκανα μια δοκιμή γιατί κοντά στο τόπο διαμονής μου παρουσιάζονται δύο κάμερες και μου έδειξε τις ενδείξεις σωστά και τους ήχους και τα μηνύματα μετά απο όλα αυτά η ερώτηση μου είναι αν
είναι εντάξει όπως το έχω ή αν χρειάζεται να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα.

σας ευχαριστώ

kbantikos
14-07-06, 00:16
Mια χαρα εισαι :wink:
Αφου ηταν και οι καμερες στην θεση τους ειμαι ιδεταιρα ευτυχισμενος :)

blueshark
12-08-06, 11:00
Παιδιά για σας.Έχω μια απορία σχετικά με τις κάμερες και τα ηχητικά μυνήματα.Κατέβασα το αρχειάκι με τις κάμερες και τα ηχητικά τα έβαλα στο ppc μου (μιο 168) και ξεκίνησα μια όμορφη βόλτα να δω τι γίνετε.Εντοπίζει κανονικά τις κάμερες, αλλα μου παρουσιάζει σαν σημείο ενδιαφέροντος και οχι όπως έχω ακουσει τα ηχητικά κάμερα διαχείρησης κυκλοφορίας κ.τ.λ.

Με εκτίμηση μανώλης.

Makis s
12-08-06, 14:56
φίλε Μανώλη έχεις βάλει τα ηχητικά στο voice ==>greek ?
άν όχι πρέπει να μπούν σε αυτό το φάκελο.
ελπίζω να βοήθησα :?:

blueshark
12-08-06, 15:10
φιλε μακι τα έχω βάλει αλλά τίποτά.

MinOtaVrS
12-08-06, 21:44
Παιδιά για σας.Έχω μια απορία σχετικά με τις κάμερες και τα ηχητικά μυνήματα.Κατέβασα το αρχειάκι με τις κάμερες και τα ηχητικά τα έβαλα στο ppc μου (μιο 168) και ξεκίνησα μια όμορφη βόλτα να δω τι γίνετε.Εντοπίζει κανονικά τις κάμερες, αλλα μου παρουσιάζει σαν σημείο ενδιαφέροντος και οχι όπως έχω ακουσει τα ηχητικά κάμερα διαχείρησης κυκλοφορίας κ.τ.λ.

Με εκτίμηση μανώλης.

Poia ekdosh destinator exeis ... oi meta thn X.81 paizoun h prin eixan problhma...

MinOtaVrS
12-08-06, 21:52

Με εκτίμηση μανώλης.

Efoson ta evales sto swsto fakelo tha prpei na mas peis poia ekdosh destinator exeis giati oi prwtes ekdoseis eixan problhma me tous hxous oi meta thn 0.81 eftiaxan to problhma

blueshark
12-08-06, 22:43
Ρε παιδιά σας ζητάω συγνώμη αλλά αν θέλετε πείτε μου πως βλέπω την έκδοση του destinator;

Ευχαριστώ!!! :oops:

MAKIS32
13-08-06, 01:01
Ρε παιδιά σας ζητάω συγνώμη αλλά αν θέλετε πείτε μου πως βλέπω την έκδοση του destinator;

Ευχαριστώ!!! :oops:

Μενου - Επιλογες - Περί (about)
:wink:

blueshark
13-08-06, 01:04
maki se eyxaristo.
version 5.1.172

MinOtaVrS
13-08-06, 08:44
maki se eyxaristo.
version 5.1.172

Exeis eidopoihseis den exeis problhma me thn ekdosh psaxou sta copy paste twn fakelwn ..

the_saint_gr
07-11-06, 15:38
Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο προβλημα με τις ειδοποιήσεις. Βρέθηκε λύση; Έκδοση 5.1.8