PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΙΣΑΓΩΓΗ SPEEDCAMERAS - HELP !!!

olusBMW520
13-07-06, 19:35
Χαιρετώ όλους τους φίλους του forum, το οποίο βρίσκω εξαιρετικό και κατατοπιστικότατο.
Είμαι κάτοχος ενός ΜΙΟ 168 με Destinator 3 που πρόσφατα αναβάθμίστηκε σε PN μέσω download από την NGI. Είμαι δηλαδή νόμιμος κάτοχος του προϊόντος.
Η εγκατάσταση έγινε απροβλημάτιστα και με hard reset του ΜΙΟ σύμφωνα με τις οδηγίες.
Στην συνέχεια πέρασα το τελευταίο update (Ιούλιος 2006) των SpeedCameras για PN ακoλουθώντας ευλαβικά τις οδηγίες. Στην συνέχεια πήγα στα favorites και ρύθμισα στα 400 μέτρα τις ειδοποιήσεις.
Τα πάντα είναι εγκατεστημένα εκεί που πρέπει να είναι. ΩΡΑΙΑ !!!
Αποτέλεσμα: Τζίφος.
Ούτε οπτική ούτε ηχητική ειδοποίηση. Την διαδρομή Κατεχάκη - Ελ. Βενιζέλος την έκανα 4 φορές τις τελευταίες 2 ημέρες αλλά τίποτα. Ούτε καν τις CCTV κάμερες ούτε τίποτα.
Μήπως έκανα κάποιο λάθος? :?:
Μήπως δεν ενεργοποίησα κάτι? :?:

Παιδιά παρακαλώ για την βοήθειά σας γιατί σε λίγο θα σαλτάρω. :x

Ευχαριτσώ εκ των προτέρων.

OlusBMW520

sinapias
13-07-06, 22:51
εχω την εντυπωση οτι δεν τα παιζει το μιο 168.Εγω τα εγκατεστησα σε mio 168,mio201,siemens n520 και acer n35.Τις ιδιες ενεργιες εκανα σε ολα ομως ενω το mio 201 και siemens n520 τα παιζουν αψογα το mio 168 και acer n35 εχουν μουλαρωσει και βγαζουν μονο οπτικη ειδοποιηση.αν γνωριζει καποιος τι γινεται ας μας πει

grimak
14-07-06, 00:53
Παρακαλώ οτι θέλετε σχετικά με τα speedcameras εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=92&postdays=0&postorder=asc&start=960

το θέμα μεταφέρθηκε....