PDA

Επιστροφή στο Forum : Να μου λυσετε μια απορία....

fokion
13-07-06, 17:22
Προσωπικα θεωρω το μεγεθος της οθονης του ΜΙΟ 168, μικρό στις 3.5 ιντσες. Γιατι καποιος αγοραζει μια συσκευη σαν αυτες που ειναι και τηλεφωνο για αυτη τη χρηση του navigation? με 2,3-2,5 ιντσες?

Οταν ειναι τοποθετημενο στο αυτοκινητο δεν ειναι αδυνατο σχεδον να το δεις???

Το dest το ευχαριστηθηκα σε οθονη 7 ιντσων σε carpc φιλου

( Ακομα χειροτερα ειναι το ΟΖΙ με τις πολλες λεπτομερειες, αλλα αυτο ειναι αλλο πρόγραμμα)

Προσπαθω να καταλαβω το "γιατι", προφανως και δεν ειναι σχολιο για την επιλογη ετσι???

zeppelin
13-07-06, 18:03
Είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό:

1. Γιατί το τηλέφωνο το έχεις πάντα μαζί σου - ακόμη κι αν δεν είσαι στο δικό σου όχημα.
2. Γιατί κανονικά σπάνια πρέπει να κοιτάς τη οθόνη του πλοηγού σου, κατά 80% η πλοήγηση γίνεται με φωνητικές οδηγίες.
3. Γιατί οι νέες συσκευές τηλέφωνο - pda - gps, περιλαμβάνουν πολύ καλούς επεξεργαστές, φωτεινές οθόνες, δυνατό ήχο, καλά gps.
4. Γιατί μπορεί να είναι μικρότερη η οθόνη αλλά η ανάλυση παραμένει η ίδια (με εξαίρεση τα pda με ανάλυση vga)

Βέβαια αν ήμουν επαγγελατίας οδηγός σίγουρα θα έπερνα 3,5" και άνω ή μάλλον car-pc (σύντομα θα δείτε νέα προϊόντα σ' αυτό το χώρο)

fokion
13-07-06, 18:15
Προς χαρην κουβεντας και μονο ετσι????

1. Και το MIO στην κολώτσεπη χωραει μια χαρα... :D :D :D :D :D . αν δεν εισαι σε δικο σου οχημα πως θα το κρατας αναμενο/ στηριζεις/ ποιοτητα σηματος κ.λ.π. κ.λ.π. και αν σε παρουν τηλ. τι κανεις? το βγαζεις απο το ταμπλό ή υποχρεωτικα εχεις Hands free... Πολλές φορες το ΜΙΟ το παιρνει η γυναικα μου... θα εμενα χωρις τηλεφωνο ή θα καναμε καθε φορα σκατζα τις SIM....
2. Οχι συνηθως οι φωνητικες οδηγιες σε "περιπλοκες" καταστασεις ειναι λαθος ή τουλάχιστον ελλειπεις..... αναγκαστικα κοιτας την οθόνη... πίστεψε με.. μου εχει συμβει πολλες φορες...
3. Δεν ξερω δεν απαντω :D :D :D :D :D :D :D
4. τι να την κανω την αναλυση αμα δεν βλεπω την οθονη??? :D :D :D :D :D ( οχι τοσο στραβος ΔΕΝ ειμαι.... :D :D :D :D :D )

Αληθεια εσεις που ξερετε, φαινεται στον οριζοντα palm με 4-4,5 ιντσες οθονη και καλυτερο επεξεργαστη απο το ΜΙΟ στα..... 400 που ειναι το δικόμου???