PDA

Επιστροφή στο Forum : Διαφορα αναμεσα σε χαρτες Ελλαδας σε SD και Internal memmory

cynop
13-01-09, 22:04
Γεια σας παιδια, σημερα πηρα και εγω το Mio Movv 330. Δεν εχω προλαβει ακομα να σχηματισω αποψη αλλα ειπα να εγκαταστησω οτι updates υπηρχαν. Στο site, υπαρχει ενα update για το build 2.2.7277839 που ειναι για χαρτες της Ελλαδας που ειναι στην SD. Εμενα εχει το build 2.1.4323600, με χαρτες την NGI. Ξερουμε αν υπαρχουν διαφορες αναμεσα στους δυο χαρτες; Αξιζει να το ξεκλειδωσω για να περασω το νεο build? [ισως να ειναι λιγο κουφο αυτο που ρωταω, αλλα φρεσκος ειμαι]

kst18
14-01-09, 12:47
Έχω κ εγώ απορία με το update! Έχω το μοντέλο χωρις SD card...αγόρασα μια...τώρα κατεβάζω το update και το τρέχω(όπου ουσιαστικά θα περάσει τον χάρτη στην SD) ή θα πρέπει να υπάρχει κ το miomap στην SD???

EDIT: cynop λογικά θα περιέχει κάποιες βελτιώσεις στους χάρτες κ δεν νομίζω οτι πρέπει να το ξεκλειδώσεις για να περαστεί...περίμενε όμως να σου απαντήσει κ κάποιος άλλος γιατί κ γω νέος είμαι...

cynop
15-01-09, 01:22
kst18, αμα το δοκιμασες πες μου τι εγινε. Στης πληροφοριες για το update λεει οτι αυτο δεν ειναι για οσου εχουν τον χαρτη στην εσωτερικη μνημη, οποτε για αυτο διστασα και εγω να το κατεβασω. Λογικα οτι εγκατασταση κανει ή patching, θα το κανει στo datapath της καρτας, οποτε υπεθεσα οτι αφου δεν τους εχω σε καρτα θα ειναι αχρηστο. Let me know!

kst18
18-01-09, 01:35
Και μένα το ίδιο με προβληματίζει....και φοβάμαι μην γίνει καμια βλακεία στο miomap και δεν μπορώ να τρέξω ούτε τον παλιο χάρτη μετά! Σκέφτηκα να ρίξω το φάκελο του miomap στην SD, να περάσω το patch και μετά να τρέξω το miopocket και να δώσω σαν path τον φάκελο στην SD αλλά δεν ξέρω αν θα περαστεί το patch έτσι. :/

Ίσως στείλω κάποιο e-mail να ρωτήσω για τα μοντέλα που δεν έχουν τους χάρτες στην SD....

kst18
19-01-09, 12:30
Το e-mail εστάλη κ η απάντηση που πήρα είναι οτι για τα μοντέλα μας μπορούμε να περάσουμε μόνο το Mio Moov 200-330 Greece update (το τελευταίο στην λίστα). Αλλά αυτό είναι πανάρχαιο!!!:smt076

cynop
20-01-09, 12:23
παναρχαιο δεν λες τιποτα, αν και για να λεμε του στραβου το δικιο, δεν με εχει βγαλει κοντρα σε κανα μονοδρομο ακομα. Εγω παντως το ξεκλειδωσα και περασα το iGo τωρα το οποιο μου φαινεται καλυτερο σε υπολογισμο διαδρομης, αν και λιγο χειροτερο στους χαρτες. Ισως ομως να μην εχω βρει τους πιο προσφατους. Σου συνιστω να το δοκιμασεις, εμενα μου φανηκε πολυ απλη η διαδικασια και ασφαλης. Δε χανεις τιποτα

kst18
20-01-09, 14:13
Το 'χα ξεκλειδώσει και 'γω για κάποιο διάστημα για να περάσω το Destinator, αλλά δεν μου το 'τρεξε παρόλο που πέρασα 2-3 εκδόσεις, άλλαξα path και τα σχετικά. Το igo για την Ελλάδα δεν το έχω κ σε μεγάλη εκτίμηση, οπότε ξαναγύρισα την συσκευή στην αρχική της κατάσταση. Το miopocket το βάζω πλέον αν θέλω να περάσω κανένα βιντεάκι - ταινία....