Επιστροφή στο Forum : Ενημέρωση σημείων POI του Destinator 7 σε Α3850
cogiote123098
12-01-09, 13:30
Έχω το Destinator 7 και θέλω να ενημερώσω τα σημεία POI.
Ερωτήματα:
1)Βρήκα ένα site http://www.index.pois.gr και μία εφαρμογή myPOI
μετά από την ενημέρωση των σημείων που κάνει το πρόγραμμα on-line ,μετά...?
2)Από το site της ngi μπορεί να γίνει ενημέρωση των POI?
Μιλώντας πάντα για το destinator.. Τα POI που είναι τα χρήσιμα του χάρτη ενημερώνονται με την ανανέωση του χάρτη. Άλλο πράγμα είναι τα αγαπημένα που φτιάχνονται από χρήστες και μπαίνουν έξτρα στο destinator αλλά και σε άλλα λογισμικά πλοήγησης. Αυτά λοιπόν που αναφέρεις είναι αγαπημένα-δουλειά χρηστών και εμφανίζονται στα αγαπημένα και όχι στα χρήσιμα οπότε δεν ασχολείται η Gi με αυτά. Τα βάζεις εσύ. Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στα site απ' όπου τα κατεβάζεις σχετικά με το πως τα περνάς στη συσκευή σου. Ειδικές εφαρμογές δεν είναι απαραίτητες.
cogiote123098
14-01-09, 13:32
κάποια Links που να με παραπέμπουν ?
Όποιο αρχείο και να κατεβάσεις από εκεί που λες, έχει αρχείο readme μέσα με οδηγίες. Για να το κατεβάσεις, κάνεις κλικ πάνω του και στην επόμενη καρτέλα που θα ανοίξει, κάνεις κλικ στο σηματάκι του destinator δεξιά.
cogiote123098
15-01-09, 09:02
Ευχαριστώ πάρα πολύ respect1 στην γνώση και σε αυτόν που την μοιράζει clap1
παιδιά κι εγώ για αυτό ήθελα να ρωτήσω. ας υποθέσουμε οτι βρισκόμαστε σε ένα μέρος και ψάχνουμε για παράδειγμα το πλησιέστερο βενζινάδικο απο τι στιγμή που δεν μας βγάζει τα πλησιέστερα βενζινάδικα απο τα χρήσιμα ΡΟΙ, τι τρόπος υπάρχει να τα αναζητήσω πέρα απο το να μπω στα αγαπημένα, να επιλέξω την κατήγορια βενζινάδικα και να τα ψάχνω ένα ένα, αφου όυτε πόλη μπορώ να γράψω ούτε κάποια αρχικά γράμματα για να ξεκινήσω την αναζήτηση απο κει που θέλω?
Αν έχει κλειδώσει το gps, σου εμφανίζει μέσα από τα POI το πλησιέστερο βενζινάδικο.
τι εννοείς αν έχει κλειδώσει? πρέπει να το ξεκλειδώσω για να μου βγάλει τα βενζινάδικα απο τα favorites?
Εννοώ να έχει κλειδώσει δορυφόρους. Άλλο τα βενζινάδικα από τα χρήσιμα (POI) και άλλο από τα Αγαπημένα (favorites). Τα βενζινάδικα από τα POI εμφανίζονται ανάλογα με την απόσταση από εσένα εκείνη τη στιγμή, αν έχεις περάσει μόνος σου βενζινάδικα στα favorites δεν υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζονται με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να τα αναζητάς ένα-ένα.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.