PDA

Επιστροφή στο Forum : Το Talk & Drive στα νέα PNA της MLS

wilmot
11-01-09, 14:47
Μ αρέσει που στη διαφήμιση της t&d δίνεται η εντύπωση ότί το μηχανάκι καταλαβαίνει τα πάντα και μόνο καφέ δεν φτιάχνει (εκτός και αν του το πεις!!!)...Δεν είναι πλοηγός είναι συνοδηγός.

kire612002
11-01-09, 15:05
@wilmot
Κοιτα , εχω δωσει μεχρι σημερα περιπου 50 φωνητικες εντολες με επιτυχια 90%.Νομιζω οτι ειναι αποδεκτο ποσοστο αν λαβεις υποψη οτι συστηματα φωνητικων αναγνωρισεων/εντολων γενικως και παγκοσμιως εχουν προβληματακια.
Απλα και εγω οπως και ολοι θα πρεπει να καταλαβουμε οτι ειναι μια βοηθητικη λειτουργεια και οχι η βασικη.
Τωρα το τι λεει η διαφημηση ειναι αλλη ιστορια και ας μην το συζητησουμε γιατι ειναι η δουλεια μου και τα γνωριζω καλα.

wilmot
11-01-09, 15:16
Γιατί να μην το συζητήσουμε? είσαι ο πρώτος που διαβάζω πως είναι αρκετά ευχαριστημένος από αυτή την λειτουργία.
Εγώ ακούω στη διαφήμιση τον ΄΄μήτσο΄΄ τον ταξιτζή ή την ΄΄ Κυρα Σούλα΄΄ απο το χωριό να δίνουν εντολές και να τις πιανει στον αέρα.... ΑΝτιθέτως έχω διαβάσει για άτομα που ήθλεαν να το σπάσουν.
Παρά το γεγονός ότι στις διαφημίσεις γίνεται και απο νομικής πλευράς ανεκτή μια δόση υπερβολής από τις εμπειρίες που έχω διαβάσει μάλλον τείνω προς την παραπλανητική διαφήμιση με την νομική σημασία του όρου.

kire612002
11-01-09, 15:29
θεωρω οτι τα λαθη του ειναι στα ανεκτα ορια.Τωρα πως το κρινουν αλλοι εχει σημασια να ξερουμε τις συνθηκες κατω απο τις οποιες το δοκιμαζουν.Καθαροτητα εντολων,σταθμη θορυβου περιβαλλοντος και αλλα.
Εγω δεν θεωρω οτι με παραπλανησαν και θα το βαθμολογουσα με 8/10.Αλλα και παλι οι κρισεις ολων μας ειναι υποκειμενικες.\

Ξεφυγαμε απο το θεμα του τοπικ ομως

zeppelin
11-01-09, 15:33
Νομίζω ότι η mls έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει εδώ και πολύ καιρό...

...έβαλε για πρώτη φορά το T&D σε ένα pna κι έδωσε έμφαση στη διόρθωση των bugs αλλά και στη καλή σχεδίαση του hardware (θέλω να πιστεύω). Αυτή η εφαρμογή είναι για ταξιτζήδες και "πρωτάρηδες" δε μπορεί να παίζει σε smartphones και pda! Άσε που τα τελευταία δεν είναι και πολύ σταθερά και δημιουργούν προβλήματα τόσο σε επαγγελματική χρήση ή σε μη μυημένους.

Δε το έχω δοκιμάσει αλλά πιστεύω ότι έγινε η στροφή που έπρεπε να γίνει έστω και καθυστερημένα!

zeppelin
11-01-09, 15:35
Συμφωνώ ότι είμαστε offtopic, Πάνο μήπως να τα μετέφερες στο σχετικό topic?

papajo
11-01-09, 17:54
Για ποιό ΡΝΑ μιλάτε; Λογικά πρέπει να έχει και μικρόφωνο. Ποιά ΡΝΑ έχουν μικρόφωνο;worry1

beagle
11-01-09, 18:27
Αυτό http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=203

Leos
03-03-09, 17:05
Γεια σας,
Είμαι καινούργιος στο θέμα και θα ήθελα το λειτουργικό του Talk & Drive για να το δοκιμάσω στο PNA της MLS 4305-A BT να δω κατά πόσο λειτουργεί και σε άλλα μοντέλα εκτός του 43Α.

beagle
03-03-09, 22:15
Δεν κυκλοφορεί stand alone για να το δοκιμάσεις, "χτίζεται" πάνω σε συγκεκριμένες συσκευές για να λειτουργεί όσο πιο καλά γίνεται σε αυτές.

Leos
04-03-09, 08:57
Επειδή η συσκευή μου ( MLS 4305-A BT ) σε τεχνικά χαρακτηριστηκά είναι η ίδια με την ( MLS 43Α ) που τρέχει την εφαρμογή TALK & DRIVE της MLS πιστεύω πως θα τρέχει και στην δική μου συσκευή αλλα και σε άλλες παρόμοιες συσκευές της MLS όπως π.χ. στην MLS 4810 ΒΤ.

Αν κάποιος κάποιος μπορεί να μου δώσει τον φάκελο DESTINATORAPPS\DESTINATOR με την εφαρμογή του TALK & DRIVE για να το δοκιμάσω στην δική μου συσκευή.

Ευχαριστώ ...

panosha
04-03-09, 09:18
Κακώς το πιστεύεις, δεν είναι έτσι. Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στο hardware κάθε συσκευής που είναι διαφορετικό.

Leos
04-03-09, 12:26
Επειδή έχει διαφορετικό ID η δική μου συσκευή ?
Μήπως ανάποδα ? Αν είχα MLS 43A θα μπορούσα να τρέξω το Destinator 6 ή 7 αντί του Talk & Drive ?

what1

panosha
04-03-09, 12:34
Δεν έχει σχέση μόνο με το ID, αλλά βασικά με το διαφορετικό hardware κάθε συσκευής. Κάθε συσκευή έχει άλλα αρχεία. Το Destinator 6 & 7 τρέχει παντού.

Leos
04-03-09, 13:41
the best1

Άρα θα ήταν προτιμότερο να αγόραζα το MLS 43A ...
Σ΄ευχαριστώ πολύ !!!

supermario
17-03-09, 03:29
Παιδια το έχει δοκιμάσει κανένας στο diamond το talk and drive να μου πει εντυπώσεις?
Καταρχην αν δουλεύει φυσικά...

chrisbas
18-03-09, 10:10
Δεν γινονται αυτα τα πραγματα!