PDA

Επιστροφή στο Forum : Neoi Xartes & Dest 6

Συγνώμη κύριοι ....
Αλλά ...
Θ Ε Λ Ω ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ και τους θέλω Τ Ω Ρ Α

επίσης ...
παρακαλώ σημειώστε και τα κατωτέρω :

Δικαιολογίες του τύπου :
1. Έχασα το τραίνο.
2. Μου έσκασε το λάστιχο
3. Με κλείδωσε η μαμα μου στο ντουλάπι
4. Με έδειρε η γυναίκα μου (και έτσι δεν πήγα στη δουλειά με μαυρισμένο μάτι)
5. Δεν ξέρω - δεν απαντώ...

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
:wink: :D :D :D

zeppelin
12-07-06, 12:38
Είδα και το pm σου, το θέμα είναι ότι το πότε θα έχουμε το χάρτη δεν εξαρτάται από εμάς. Ελπίζω να τον έχουμε σύντομα:

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=11685#11685

kbantikos
12-07-06, 13:19
ωραιος ο Κarma :lol: :lol: :lol:
Γιατι ομως αντι για Karma δεν το εκανες Κama κολλαγες και το sutra και ησουνα ετοιμος :wink: :lol: :lol: :lol:

petros
12-07-06, 14:16
Συγνώμη κύριοι ....
Αλλά ...

Υπάρχουν και κάτι ωραίοι χάρτες της GOODYEAR. Για κάνε μια προσπάθεια.... :lol:

Mikemths
16-07-06, 15:57
Συγνώμη κύριοι ....
Αλλά ...

kai thelo tin pamela :shock: alla den mou kathete g@moto :cry:

vasiliadis1
16-07-06, 17:35
Ηρεμίααα, όλα θα γίνουν! κάντε καμιά βουτιά μέρα που είναι! :wink:

κ. kbantikos
λόγω διαφοράς ηλικίας ΑΠΑΞΙΩ να απαντήσω στο σχόλιο σας (βεβαίως, βεβαίως).
Το Κάμα Σούτρα το έχω προ πολλών ετών ξεπεράσει εφόσον εμβάθυνα αρκούντως και επι αρκετο χρονικό διάστημα !!!! :(
Τώρα πια το πλέον ενδιαφέρον είδος είναι το Στομαχικό Σεξ (ιδιαίτερα με κοψιδάκια συνοδευόμενα απο ευγενές νέκταρ των Θεών).

:lol: :lol: :lol: :lol:

Τελικά το ταξίδι έγινε , το κοντέρ έγραψε 2500 χλμ, στην Βόρεια και Μέση Ιταλία, το Dest6 (δοκιμαστική έκδοση) δούλεψε ΑΨΟΓΑ, το Μιο επίσης.
Οι χάρτες ( μου παραχωρήθηκαν απο φίλο) ήταν με ενημέρωση 2006 και το μόνο σημείο που δεν είχαν ενημερωμένο ήταν τα έργα έξω απο την Padova.
Οι εντυπώσεις ,όπως έγραψα και σε άλλο post απο τους δρόμους ΑΨΟΓΕΣ.
Οι άνθρωποι τόσο στους δρόμους με χαρακτηρισμό A ,όσο και σε αυτούς με χαρακτηρισμό SS έχουν κάνει φοβερή δουλειά. Άψογη άσφαλτος, άψογες κλίσεις στις στροφές, φοβερή οδική συμπεριφορά των οδηγών και οπωσδήποτε σωστότατο σύστημα διοδίων.
Το μόνο μελανό σημείο η τιμή της βενζίνης (κατα μέσο όρο 1,40 €)
Φίλοι μου με τον "κουβά" μου αισθανόμουν σαν φτωχός συγγενής των ευρωπαίων οδηγών με τα diesel τους αυτοκίνητα (το 80%) , τα στεϊσον βάγκον τους (το 60%).
Όποτε βγαίνω έξω με πιάνει μια θλίψη για την κατάσταση των ελληνικών δρόμων και για την κρατούσα άποψη των Ελλήνων (οδηγών αλλά πρωταρχικά της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και των κρατούντων και διοικούντων) σχετικά με το τι σημαίνει αυτοκίνητο και αυτοκίνηση !!!!!!!
Απλά θα σας πω ότι ενω στην Ιταλία με μέση ταχύτητα 140 χλμ την ώρα αισθανόμουν απόλυτα ασφαλής (εγώ και η συνοδηγός μου !!! :lol: ) με το που "'επιασα" Πάτρα και βγήκα στην Πατρών- Αθηνών , τα 80 χλμ/ω μου δημιουργούσαν αίσθημα τρόμου !!!!!!!! :cry:

f15
27-07-06, 15:49
karma πιο mio εχεις ? :roll:

MinOtaVrS
27-07-06, 18:09
Τελικά το ταξίδι έγινε , το κοντέρ έγραψε 2500 χλμ, στην Βόρεια και Μέση Ιταλία, το Dest6 (δοκιμαστική έκδοση) δούλεψε ΑΨΟΓΑ, το Μιο επίσης.
Οι χάρτες ( μου παραχωρήθηκαν απο φίλο) ήταν με ενημέρωση 2006 και το μόνο σημείο που δεν είχαν ενημερωμένο ήταν τα έργα έξω απο την Padova.
Οι εντυπώσεις ,όπως έγραψα και σε άλλο post απο τους δρόμους ΑΨΟΓΕΣ.
Οι άνθρωποι τόσο στους δρόμους με χαρακτηρισμό A ,όσο και σε αυτούς με χαρακτηρισμό SS έχουν κάνει φοβερή δουλειά. Άψογη άσφαλτος, άψογες κλίσεις στις στροφές, φοβερή οδική συμπεριφορά των οδηγών και οπωσδήποτε σωστότατο σύστημα διοδίων.
Το μόνο μελανό σημείο η τιμή της βενζίνης (κατα μέσο όρο 1,40 ?)
Φίλοι μου με τον "κουβά" μου αισθανόμουν σαν φτωχός συγγενής των ευρωπαίων οδηγών με τα diesel τους αυτοκίνητα (το 80%) , τα στεϊσον βάγκον τους (το 60%).
Όποτε βγαίνω έξω με πιάνει μια θλίψη για την κατάσταση των ελληνικών δρόμων και για την κρατούσα άποψη των Ελλήνων (οδηγών αλλά πρωταρχικά της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και των κρατούντων και διοικούντων) σχετικά με το τι σημαίνει αυτοκίνητο και αυτοκίνηση !!!!!!!
Απλά θα σας πω ότι ενω στην Ιταλία με μέση ταχύτητα 140 χλμ την ώρα αισθανόμουν απόλυτα ασφαλής (εγώ και η συνοδηγός μου !!! :lol: ) με το που "'επιασα" Πάτρα και βγήκα στην Πατρών- Αθηνών , τα 80 χλμ/ω μου δημιουργούσαν αίσθημα τρόμου !!!!!!!! :cry:

Φιλτατε Karma ,

Καλωσηρθες στην Ελληνική πραγματικότητα ..

Μπορει μεν αυτοι να εχουν δρομους αλλα τετοια κοψιδια οπως τα δικα μας δεν εχουν σιγουρα.. :lol: :lol:

Και για να μην ειμαστε και off topic

Οτι το 6 δουλεψε αψογα με τους Ιταλικους χαρτες αυτό ειναι αν μη τι αλλο πολύ ευχαριστο ..

lambis
27-07-06, 19:26
Mία εβδομάδα με το 6 στη Βαρκελώνη έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν με πούλησε ούτε μια φορά. Ο συνοδηγός μου μόλις γυρίσαμε πήγε και αγόρασε PDA. Μόνο όταν με καλούσαν (ΜΙΟ 701), το έβγαζα και το έβαζα στο αυτί μαζί με την βεντούζα γιατί δεν είχα πάρει μαζί το hands free.

Braker
27-07-06, 19:29
Μόνο όταν με καλούσαν (ΜΙΟ 701), το έβγαζα και το έβαζα στο αυτί μαζί με την βεντούζα γιατί δεν είχα πάρει μαζί το hands free.

γαμάτοοοοοοο............. έλιωσααααα :lol: :lol: :lol: να σε καλά παλικάρι μου. μου έφτιαξες το απογευμα.

Αγαπητέ Μινώταυρε ,
το μόνο σίγουρο είναι 'οτι δεν έχουν την ποιότητα ζωής που έχουμε εμείς. (απο άποψη διασκεδάσεως και τρόπου συναναστροφής). 21.30 οι πόλεις τους είναι νεκρές !!! :cry:
Και ναι οι χάρτες δούλεψαν άψογα ... περιμένω το κανονικό 6άρι τώρα να δούμε τι θα κάνει .. αν και νομίζω ότι δεν θα έχει πολλές διαφορές...
Πάντως φίλοι μου το 90% των οδηγών που έβλεπα ... είχαν GPS και οι περισσότεροι έτρεχαν Destinator :wink:

Lambis ...
ένας λόγος που οι τεχνικοί δεν εμπιστεύονται τις multifunction συσκευές είναι και αυτός ...!!!
Πάρε σχέτο GPS και σχέτο τηλέφωνο !!!!! :D :D :D

f15
έχω Μιο Α201, Destinator PN, 2GB κάρτα

kbantikos
28-07-06, 17:07
αψογος ο Karma :wink: :lol:

Καλημέρα και πάλι..
Το Dest6 και οι χάρτες Ιταλίας , που όπως προείπα μου παραχωρήθηκαν απο ένα συνάδελφο ήταν μάλλον απο αυτούς που κυκλοφορούν στο Διαδύκτιο .
Δεν μου δημιούργησαν κάποιο πρόβλημα στο ΜΙΟ και ούτε ποτέ με δυσκόλεψαν στην χρήση του (2.500 χλμ - Μέση & Βόρεια Ιταλία), εκτός ορισμένων περίεργων φωνητικών μυνημάτων του στύλ "στην επόμενη κυκλική Τρίτος Έξοδος" , "στρίψτε δεξιά συνεχίστε και συνεχίστε με στρίψτε αριστερά" κ.α. τα οποία μάλλον θυμιδία δημιουργούσαν παρά μας οδηγούσαν φωνητικά.
Απενεργοποίησα τις φωνητικές και έβλεπα χάρτη και έτσι έγινε πιο εύκολη η ζωή μου.
Τις τελευταίες δύο ημέρες έβγαλα το δοκιμαστικό DEST6 και ξαναέβαλα το νόμιμο ΡΝ το οποίο και χρησιμοποίησα με τους χάρτες του 6 και μάλλον λύθηκαν τα ψιλοπροβληματάκια φωνητικής καθοδηγήσεως !
Ελπίζω με την παραλαβή του νόμιμου DEST6 να λυθούν τα όποια προβλήματα.
Εκείνο το οποίο παρατήρησα στο 6 επίσης είναι ότι τα εικονίδια είναι μεγάλα και κρύβουν αρκετό μέρος απο τον χάρτη. Καλό θα ήταν να βρεθεί ένας τρόπος να βλέπουμε λίγο περισσότερο χάρτη !!! :? :lol:

f15
31-07-06, 10:50
f15
έχω Μιο Α201, Destinator PN, 2GB κάρτα

Ζηλιαρη , εχουμε το ιδιο :D

F15
θα σε κάνω F16 Block 52 άν με αποκαλέσεις ξανά ζηλιάρη !!!!!
Άκου εκεί ζηλιάρης !!!!
Χαζό με έχουν πεί, παντρεμένο με έχουν πεί ... τι στο καλό ζηλιάρη ποτε !!! :D :D :D :D :D

MAKIS32
01-08-06, 00:29
F15
Άκου εκεί ζηλιάρης !!!!
Χαζό με έχουν πεί, παντρεμένο με έχουν πεί ... τι στο καλό ζηλιάρη ποτε !!! :D :D :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Caveman
01-08-06, 02:31
Εκείνο το οποίο παρατήρησα στο 6 επίσης είναι ότι τα εικονίδια είναι μεγάλα και κρύβουν αρκετό μέρος απο τον χάρτη. Καλό θα ήταν να βρεθεί ένας τρόπος να βλέπουμε λίγο περισσότερο χάρτη !!! :? :lol:
Εδώ είναι ένα skin που έφτιαξα για προσωπική χρήση και κάνει διάφανο τον φόντο από μερικά κουμπιά (για το Dest 6).
http://rapidshare.de/files/27724770/Diafano.zip.html
Κάνε unzip το αρχείο και μετά copy/paste όπως είναι στον φάκελο destinator apps/destinator/skin . Μετά από το menu του Dest 6 επέλεξε από τις ρυθμίσεις "όψη και αισθ" το skin "Diafano" ;)

nikos_ph
01-08-06, 09:32
Εδώ είναι ένα skin που έφτιαξα για προσωπική χρήση και κάνει διάφανο τον φόντο από μερικά κουμπιά (για το Dest 6).
Κάνε unzip το αρχείο και μετά copy/paste όπως είναι στον φάκελο destinator apps/destinator/skin . Μετά από το menu του Dest 6 επέλεξε από τις ρυθμίσεις "όψη και αισθ" το skin "Diafano" ;)

Φίλε μου με αφορμή το κείμενό σου και χωρίς να έχω την διάθεση να προσβάλω κανέναν, θα ήθελα να σου πω, κάτι που έχω αναφέρει και άλλοτε, αλλά συνεχίζει να γίνεται και εμένα που έχω μία ιδιαίτερη συμπάθεια στην ελληνική γλώσσα με ενοχλεί. Το «επέλεξε» λοιπόν δεν είναι προστακτική αλλά αόριστος του επιλέγω, η προστακτική δεν παίρνει χρονική αύξηση έτσι η προστακτική του εν λόγω ρήματος είναι «επίλεξε». Το επισημαίνω ξανά γιατί είναι ένα λάθος που γίνεται από πολλούς, τους φαίνεται ίσως πιο εύηχο! Τον αόριστο τότε πώς θα τον πούμε, «επίλεξε»;

Ευχαριστώ Άνθρωπε Των Σπηλαίων !!!!
Όσο για το επέλεξε , όντως δεν υφίσταται όπως και το επέτρεψε.
Είναι επίλεξε & επίτρεψε !!!
ο. κ.κ. Μπαμπινίωτης είναι κάθετος επι του θέματος :) :) :) (Πρύτανης γαρ)

Caveman
01-08-06, 17:27

Φίλε μου με αφορμή το κείμενό σου και χωρίς να έχω την διάθεση να προσβάλω κανέναν, θα ήθελα να σου πω, κάτι που έχω αναφέρει και άλλοτε, αλλά συνεχίζει να γίνεται και εμένα που έχω μία ιδιαίτερη συμπάθεια στην ελληνική γλώσσα με ενοχλεί. Το «επέλεξε» λοιπόν δεν είναι προστακτική αλλά αόριστος του επιλέγω, η προστακτική δεν παίρνει χρονική αύξηση έτσι η προστακτική του εν λόγω ρήματος είναι «επίλεξε». Το επισημαίνω ξανά γιατί είναι ένα λάθος που γίνεται από πολλούς, τους φαίνεται ίσως πιο εύηχο! Τον αόριστο τότε πώς θα τον πούμε, «επίλεξε»;
Δεν με πρόσβαλες.. σωστή γραφή=σωστή σκέψη

f15
01-08-06, 17:42
F15
Άκου εκεί ζηλιάρης !!!!

:D :D :D :D :D

Braker
08-08-06, 22:49
λοιπον το 6αρι μαζι με τους χαρτες q1.2006 (alps,italy,eastern europe) εδωσαν ρεστα αφου απο ανκονα,βενετια,βιεννη και πραγα που ειμαι τωρα (συνδεδεμενος στο wi-fi του ξενοδοχειου ελεγξτε και την ip μου) με εβγαλαν σπαθι χωρις το παραμικρο λαθος ενω με βοηθησαν πολυ και τα POI. το wi-fi ειναι ταχυτατο και μπηκα απο το mio p550. μεθαυριο παω βουδαπεστη.

MAKIS32
08-08-06, 23:27
λοιπον το 6αρι μαζι με τους χαρτες q1.2006 (alps,italy,eastern europe) εδωσαν ρεστα αφου απο ανκονα,βενετια,βιεννη και πραγα που ειμαι τωρα (συνδεδεμενος στο wi-fi του ξενοδοχειου ελεγξτε και την ip μου) με εβγαλαν σπαθι χωρις το παραμικρο λαθος ενω με βοηθησαν πολυ και τα POI. το wi-fi ειναι ταχυτατο και μπηκα απο το mio p550. μεθαυριο παω βουδαπεστη.

Αχ ρε τι μου θυμιζεις τωρα!!!!
Που θα μεινεις Βουδα ή Πεστη? :lol: :lol: :lol:

vasiliadis1
08-08-06, 23:50
πράγα μόνος είσαι......? 8) 8) 8)

kbantikos
08-08-06, 23:54
Braker παραμεθαυριο που πας?? Μαγαδασκαρη? :lol: :lol:

Braker
08-08-06, 23:54
πράγα μόνος είσαι......? 8) 8) 8)

με την συζηγο αλλα δεν κολλαει :wink:

MinOtaVrS
08-08-06, 23:56
Braker παραμεθαυριο που πας?? Μαγαδασκαρη? :lol: :lol:

Apo shmera mpikes trhn spam list mou ... :lol:

giannis1957
09-08-06, 12:59
Ημουν Ευρώπη 20 μέρες τον Ιούλιο....Ancona-Milano-Geneve-Paris-Γερμανία-Praque-Wienn-πάλι Ιτάλία(Urbino)...και επιστροφή....Το Tibo μου αψογο...το ιδιο και οι χάρτες...δανεικοί απο φίλο...Δεν εγινε λάθος ουτε μια φορά...(ακόμη και στην Πράγα για την οποία ειχα κάποιες ψιλοαμφιβολίες....και η οποία ειναι πανέμορφη τη συνοδεία συζύγου ή μή.. :P ...αλλά ψιλοβρώμικη και με σημάδια εγκατάλειψης απο το πρόσφατο παρελθόν.Πάντως πολύ "τουρισταριό...που αφήνει και πολλά φράγκα....). Κανένα νέο απο το DEST.6 εχουμε ???? Καλό χειμώνα σε οσους επέστρεψαν και καλές διακοπές σε οσους ετοιμάζονται....
υγ)Πηγαίνω Ευρώπη σχεδόν κάθε χρόνο με το αυτοκινητο αλλά φέτος ηταν η καλύτερη γιατί το αγχος των μεγαλουπόλεων εξαφανίσθηκε χάρις στο coctail Tibo-ND...
Σας χαιρετώ και τα ξαναλέμε....